Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
nekem most nincs itthon semmi :'(
de majd ráveszem magam és lesétálunk a boltba ;)
nekem is kell takaritani :(
Fél5-5
Na én megyek mosni:(
Akkor hány óra körül jöttök?
Nem hétfőn jött az utalás az tuti biztos.
Meg is néztem,pénteken kaptuk meg a múlt hónapban.
Én tuti vagyok benne hogy oda is érünk ;)
Én is BB-s vagyok de nem emlékszel hogy multkor is hétfőn jött az utalás délben? Vagy én emlékszem rosszul??
Jaj de jó,hogy jöttök:)Remélem ide is értek:))))
Én csak holnap kapok gyest mert a BB banknál nincs hétfőn átutalás.Ezért nem is vártam ma.
Szia :)
Nagyon örülök neki hogy jobban vagy :)
Igen megyünk mert mi is jól vagyunk milusnak csak a nózija folyik de ebben a hülye időben kinek nem?
Ti is nagyon hiányoztok ám nekünk ;)
El akartam menni vásárolni de sajnos nem jött a gyes :s Megint csak délbe fog? :S
Szia!
Igen köszönöm ma már jól vagyok és a náthám is múlóban van:)
Akkor jöttök ma délután?
Én nagyon szeretném,mert már nagyon hiányoztok nekünk:)
Az nem jó remélem az éjjeled jobb lesz na jó éjt mindenkinek holnap majd jövök
:)
Denny vagyunk ám mostmár
:)
OK igyekszem gyógyulni:)
Akkor majd megbeszéljük a hétfői napot.
szia :)
nem voltam sajnos ma egyáltalán holnap meg megyek LAcival pestre de lehet majd be tudok kukkantani ha nem akkor vasárnap jövök ;)
Denny probálj meggyógyulni Milus már jól van igy ha neked is jó hétfőn suli után átsétálnánk hozzátok :)
puszi
Jó reggelt!
Nekem nagyon hosszú éjszakám volt:(Kínoz a nátha és olyan szinten be volt dugulva az orrom,hogy feküdni sem bírtam nem hogy aludni:(Most meg alig tudom nyitva tartani a szemem.
Na ugye?Akkor nem én hülyültem meg?
Néha azért jó lenne kiszakadni a monoton hétköznapokból,hogy utána üdén és frissen hazaérve fogadjon a család felforgatott lakással a hátuk mögött:)
Én meg az ajándékot köszönöm:)
Gólyából meg sosem elég:)
:( most nekem sincs kész :( Ráadásul a gép az elöbb kikapcsolat na az kell még hogy tönkremenjen :'(
igen én is igy vagyok alapbol teknőc vagyok aki belebujik a páncélba néha meg csivitelnék :S
Hát nálam is ez a helyzet:(Én is kedvetlen vagyok és kerülöm az embereket,de közben meg olyan jó lenne valakivel 1 jót dumcsizni.
Ma szinte meg sem álltam csak néha pihenésképpen néztem szét a neten.Takarítottam ezerrel + mostam+ vasaltam+ takarítottam és takarítottam,de semmi látszatja:(Ja és még mindig nem vagyok kész.
szia :)
semmi különös nincs semmi izgalmas ma milussal kettesbe vagyok itthon.
Nem tudom olyan kis kedvtelen egykedvü vagyok.
Jó reggelt!
Ancsy nálatok mi újság?Nem vagy mostanában túl bőbeszédű.