Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
egészségedre :)
igen nagyon szereti :)
Ancsy elfelejtettem megkérdezni,hogy Betti szereti a Mátyás királyos könyveket ill. meséket?
Képzeld nekiálltam ananászt enni és nem tudom abbahagyni,pedig nem is szeretem.
Figyeld meg hogy gyorsan elszalad ez a szomorkás tél és tavasszal újult erővel próbálkozhattok hátha akkor már a leletek is pozitív irányba mozdulnak.
Most lehet hogy hülyeséget írok és javíts ki érte ha nincs alapja,de én úgy tudom mármint olvastam valamikor régen hogy amíg a PCO-ból nem gyógyulsz ki valamennyire addig a súlyoddal sem tudsz sokat kezdeni,mert ez gátolja hogy te fogyni tudjál.Ill. ha fogysz is akkor utána még több jön vissza.
Nem szomorkodom legalábbis megpróbálok :) De igen kaptam sokat :) A barátságodat és azt hogy tudom sokat találkozunk és Áron babussal is sokat találkozunk majd és ő az én figyelmemet is el fogja terelni annak a figyelése ahogy cseperedik :)
Lehet fel fogok nagyon gondolkodom rajta hogy esetleg a habonnyal bepróbálkozom vagy a Kopárral ő bevállalóssabb gyógyszer ügyben. De jövöhéten még tesztelek aztán várom hogy megjöjjön addig meg megpróbálkozom az életmódváltással mert már nem csak magam miatt kell!! Mert apa hiába szeret igy is az nem elég :S
Denny
elindulunk lassan hozzátok :)
puszi
szia
sirni tudnék de nem tudok olyan sehogy nem vagyok sajnos 1es :( viszont a doktornőnek ma elmondom hogy kifejezetten szeretnénk babát igy segítsen!!!!
Jó reggelt!
Ancsy várom a híreket.A jó hírt:)Vagy nem jó?:(
Jaj máris sírni akarsz?Nem hiszed hogy sok csíkos lesz a teszt?Tessék optimistának lenni!!!!!!!!!!!
Na jó ha mégsem jött össze a baba akkor a vállam egész nap a tiéd lehet:)De én inkább örülni szeretnék együtt veled.
Mindenféleképpen megosztom veled vagy együttörülés címén vagy pedig hogy kisírhassam valakinek a vállán magam ugy ahogy jól esik :)
ugye használhatom a vállad?
Jó hogy írtál mert most akartam írni msn-n,de akkor nem zavarlak.Nektek is szép álmokat.
Reggel várom a fejleményeket:)
Nagyon drága vagy puszi érte! :)
A többiek hova tüntek? Merre vannak? Tudsz valakiről valamit?
Sajnos nem mert aggódtam uramért :S
Amugy nagyon jól esett amit irtál és máskor is hozz nyugodtan zavarba jól esnek az ilyenek a lelkemnek :)
Én jól aludtam éjszaka:)Mert te nem?
Jaj ne haragudj nem akartalak zavarba hozni,megígérem hogy soha többé nem fordul elő:)
Nagyon szívesen.szerintem aludni nem fog mert a lányok nem fogják hagyni.
Bizony nehogy pelust kelljen cserélnem mert lányos zavaromban nem is tudnám mit kell tenni:)