Buszokon bevezették az első ajtónál való felszállást, mi a véleményed? (beszélgetés)
Vidéken mindig is az első ajtónál lehetett felszállni. Legalább is így emlékszem.
A BKV is kitalálta, hogy jó sok járatot átrak első ajtósra. Gondoljatok bele, milyen klassz lesz végigvárni, míg pl. Blahán, vagy a pályaudvaroknál megvárják az összes felszállót az első ajtónál. Amúgy is sokat késik a busz a menetrendhez, de így nem 2 perc lesz 1 megálló. Szép halál...
Ez valóban nagyon szép és jó dolog, de ha nem lennének az egekben a jegyárak akkor talán eleve kevesebben bliccelnének.
Ráadásul az átszállásnál újabb 350 ft-ot kell fizetni, ezért előfordulhat, hogy az utiköltség autóval olcsóbb lenne oda-vissza, mintha az ember busszal, metróval menne, és minden alkalommal fizetne.
40 évvel ezelôtt is így volt...
Nincs ebben semmi új :D
nem, nem
vidéken
Bcs
nem tudom, én évekkel ezelőtt jártam sokat busszal és sose engedtek fel csak az első ajtón
addig a hátsó ajtókat ki sem nyitották amíg elől fel nem szálltak az utasok
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan jó és hasznos dolgokat, amit más országokban bevezettek és nálunk is jó lenne?
- Van olyan ország, ahol bevezették már a gyermektelenségi adót?
- Sokadik alkalommal tapasztaltam, hogy egyes buszokon nincs...
- Van még kiegészítő jegy a jobb, légkondis buszokon? Találkozott már valaki ilyennel?
- Az egészségügyi dolgozók ingyen utaznak a buszokon, vonatokon stb. Bárhova utazhatnak, vagy csak a lakóhely-munkahely között?
- Van olyan város ahol bevezették már az igényvezérelt utazást? Milyenek a tapasztalatok?