Bulvár és celebek kibeszélő fóruma (beszélgetés)
Mazsinka még mindig nem nyilatkozik a titokzatos celeb osztálytársról? :)
ááá szóval mégiscsak van.....
A 142. hozzászóló azt írja, egy filmes megcsinálná...Lehet, hogy a Jimmy rajongók megnézik....
Én is úgy értettem....de azt a filmet meg is kell valamiből csinálni :D
Ne mond, hogy rajta kívül van olyan hülye aki abba beruházna :))))
Úgy értettem, hogy a film és a könyve bevételéből pótolná a lóvéját....
Milliók...ha meglennének se tudná két percre se megfizetni a 007-est :D
És nem, nem hasonlítanak :D DC jó pasi, JFK meg nem :D
Nooooormális????
Így akarja pótolni az elherdált millióit....de nem hiszem, hogy sikerülni fog....
Ezt elég hülyén fogalmaztam meg...
Tehát Zámbó el tudná képzelni,hogy Daniel Craig játssza őt...
Film készül Zámbó Krisztián életéről...Írt valami könyvet,ami alapján egy filmes megcsinálná.Régebben olvastam,hogy Zámbó szerint Daniel Craig-et el tudná képzelni,hogy eljátssza őt,mert szerinte hasonlítanak egymásra.Ha,ha,ha
Vagy legalább egy életkort :D nem a celebét :D a tiéd :)) az talán nem titkos :D
Én sem néztem, de valszeg nem véletlen a Patkó lány nyerte....
Mazsinka, szóval egy monogrammot? :)
jaja...na azt nem voltam képes nézni....pedig elég magas a tűrésküszöböm....és nem a reklámokkal volt gondom :))))
Az Első Emelet együttes énekesének, Kikinek a lánya, Patkó Csenge, aki valamilyen reality sóban keresett férjet magának, és asszem ők nyerték meg a műsort. Ha jól tudom.. Nem néztem amúgy, csak néha-néha, mert állandóan az ember képébe nyomták a sok reklámot akkoriban.
Azt se tudom kik azok.....
Az egyik bulvárlap azt írja nem válnak....
Most már legalább kezdőbetűket kérek :D
Tudom mint a bűnügyi hírekben :D tehát azt még neked is lehet.
Mert így nem tudom kiből nem nézem ki, hogy matekzseni :)
Nem volt sík hülye. Az egyik legjobb matekos volt. Ki sem nézni belőle. :)
Milyen osztálykirándulás volt már az?????? :)))
Akkor azt nem szabad elárulni, hogy szegény sík hülye volt??? :D
Nincsenek olyan fotóim. :)
na légyszilégyszi!!!
Ha nem, akkor valld be mennyit kapsz, hogy ne hozd nyilvánosságra az osztálykiránduláson készült kompromitáló fotókat???? :))))
Nekem is osztálytársam volt egy "celeb"-énekesnő, de többet nem árulhatok el. :)
ja...nem is :D
a 15 év stimmel...de oda nem én jártam, hanem a fiaim :)))) ők sem akkor amikor Ádika :)))
Igen. csak volt közte kb. 15 év :))))))
komoly?egy oviba jártatok?
Se ez, se az :))) de én vittem a kispárnáját oviba, hogy tudjon aludni :))))
Patkó Csenge és férje is elválnak állítólag...jó sokáig tartott a nagy szerelem, egyértelmű miről szólt az egész...
Mit szóltok miket meg nem osztanak a közösségi oldalakon a híres és hírhedt emberek?
Mi nem vagyunk fent a fosbook-on, de innen-onnan (tv,rádió, újság)kapom az infót, micsoda képeket osztanak meg....
Kiss Ádám :D szeressem :D mondtam már, hogy földim? :D biztos kb. csak ezerszer :))))
Egy ideig jó volt, mára már nagyon elszállt....
További ajánlott fórumok: