Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Kösz a jókívánságot, igyekszem kikurálni magam. Leves, tea, c vitamin - talán könnyebben átmegy rajtam.
Kívánomn, hgoy úgy alakuljon a jővő évi munkaviszonyod, ahogy Neked a legkedvezőbb.
Puszi: Arany
Remélem, hogy megúszod és nem leszel beteg! Tiszta szívemből kívánom, hogy érezd jól magad!
Nekem is jól elment a nap. Ma igazából jó sok mindent megcsináltam, sokat dolgoztam. Holnap viszont itthon maradok, de szerdán megyek dolgozni újra. Azután meg 5-én kezdődik az év. Akkor fogom megtudni, hogy kellek-e januárra, vagy sem.
Szia Marcsika!
Ma valahogy elszaladt a nap. Szomszédasszonyokkal trécseltem, főztem, most meg a lányom ült rá a netre. Már kinéztem őt. :DDDD
Elég sokat olvastam is, úgy hogy lemaradt a net.
Kicsit kezdek megfázni, este eszem is egy tányér jó meleg levest. Jó lenne meguszni betegség nélkül a szilvesztert.
Sziasztok! Tényleg milyen csend volt ma.
Puszi mindenkinek!
Igen , nagy a csend. Ebben a hidegben fázunk. Náunk is északi a konyha, de nincs kedvem kimenni főzni, mosogatni,((: majd megyek kedv nélkül.
Felrakom adóminót , aztán rászonom magam a házi munkára.
szép napot Mindnyájatoknak:Arany
Kedves felhasználók!
EGY TERMÉSZETFILM CSATORNÁN LÁTTAM, HOGY A KUTYÁKAT
TEHETŐSEBB EMBEREK MIFÉLE RUHÁBA ÖLTÖZTETIK ŐKET MEGMONDOM ŐSZINTÉN OLYAN JÓPOFA VOLT. SZÁMUKRA A GAZDÁJUK MÉG KÜLÖNFÉLE KELLÉKEKET A RUHA MELLÉ PL.
SAPKÁT, SZEMÜVEGET ÉS VÁSÁROLT KEDVENCÉNEK.
SZERETNÉM AJÁNLANI AZ ANIMAL PLANETEN A FÖLD LEG-
VICCESEBB ÁLLALATAI SOROZATOT, AKI TUDJA NÉZNI AZ
JÓT DERÜLHET RAJTA.
SZIVÉLYES ÜDVÖZLETEM KÜLDÖM MINDENKINEK.
Óh köszönöm, de a szépség tőlem messze van!
Colát iszom éppen. De a bort is szeretem.
Szép napot mindenkinek!
Egész jól eltelt. Mostam jó sokat. Főzni még nem kellett, de holnap már igen. Hétfőtől dolgozom én is, még szilveszterkor is (remélem délig!).
Azt még nem tudom, hogy januárban mi lesz, 5-én mondják meg, hogy kellek-e még? Úgy gondoltam ha kellek, még a januárt vállalom, aztán már nem hiszem.
sziasztok, szép estét, hogy telt az első hétköznap a hosszú ünnepek után?
nekem munkával, főzés takarítás stb. Lányom is ma már dolgozott, de holnap szerencsére szabadnapos. Jővőhéten csak újév napján szabad. Így visszaálltunk a szürke hétköznapokra.
Sziasztok Mindenkinek!
Örülök, hogy tetszik. Én neki drukkoltam, mert olyan édes pofija van és persze jó hangja.
Eddig még soha nem néztem a Megát, de most a vége felé már én is bekapcsolódtam (a férjem bánatára) a nézésébe. Egyébként a másik fiú is aranyos volt, mind a kettőnek győznie kellett volna.
Jól teszi Ildikém.
Hadd szórakozzanak a fiatalok :)
Sziasztok mindenkinek!
Szilveszterkor mindíg elutaztunk valahová pár napra. Most nem megyünk. Ideheza pihizünk :-)
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?