Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Szia Arany! Jöttem utánad a másik fórumról.
Mi ma Évi húgomnál voltunk ebédelni, mert ma ünnepeltük Laura 20. születésnapját. Nagyon jól sikerült, örült az ajándéknak meg a pénznek.
Holnap lehet teszek fel a naplómba képeket a mai ünneplésről.
sziasztok Lányok!
Mi ez a nagy csend, mindenki hétvégi pihenőt tart?
Ejnye -bejnye, meséljen már valaki valami jó kis történetet , hogy ma merre járt. Én szokásosan otthon . A házi munka mellett tévéztem, olvastam, és ültem a neten.
Szívesen olvasnák valami izgalmasabb programról.
Puszika: Arany
Sziasztok!
Nálunk is annyira hideg van, hogy a halban reggeliztem, pedig hajnaltól megy a konyhában a konvektor , de meg lehet fagyni.
Szép pénteki napot. Bizony nagyon hideg van, nem is érdemes kimenni, ha nem muszály.
Nálunk a kutyusok is lakásban vannak, mert még odafagynának a flaszterre :DDDDD
Szia Marcsika!
Rám is férne egy kiadós fogyókura, de nem engedélyezi az orvosom, max annyit, hogy kisebb adagot egyek. Sajnos az alapbetegségem miatt tilos fogyozni, mert rontja az állapotomat. Most 70 kiló vagyok, örülnék 65 kilónak.
Neked sok sikert a tervekhez, biztosan siekrülni fog.
Jó éjt
Köszönöm Lányok! Muszály volt, mert már kezdtem magam nagyon elengedni és hízni. Pedig a nyáron már elég jó voltam. Most megint jön a tavasz, majd a nyár és megint szeretnék (ha egy kicsit is) de csinosabb lenni.
Egyébként az ülőmunka nincs jó hatással rám, mert csak növesztem.
Jó éjszakát mindenkinek!
Húha Marcsikám! Ez ne semmi projekt :-)
Ügyes vagy hogy belefogtál! Várom a napi beszámolót, hogy hogyan haladsz.
Sziasztok!
Ildikó! Én is kezdek éhes lenni, pedig nem is reggeliztem. Ma gyümi napom van. Hétfőn, amikor elkezdtem dolgozni azóta csinálom újra a 90 napos fogyókúrát. Ma gyümi napom van, de holnap ehetek husit.
Sziasztok!
Kezdek éhes lenni, pedig reggeliztem.
Szép jó reggelt fórumtársak :-)
Mindenkinek legyen nyugodt és kellemes a napja :-)))
Nagyon hideg volt ma is!
Sok puszi mindenkinek és aludjatok jót!
sziasztok!
Hát hó nincs, de hideg az van, legalábbis itt Bp-en, gondolom másutt is. Vagy szép havas lenne a táj, vagy enyhülne, dehát nem mi rendeljük az időt.
Szép napot mindannyiótoknak.
Itt most nincs olyan hideg, mint tegnap volt, nagyon be van borulva, de még mindig nem esik a hó, pedíg már nagyon várom.
Köszi Marcsikám a képet! Nem jó a firefox, újra kell telepíteni.Az exploreren nem tudok rendesen képet küldeni. Holnap megpróbálom az "opera"-n.
ma szinházban voltunk, az "őrült nők ketrece"-c. előadást néztük meg! Klassz volt!
Mindnyájatoknak jó egészséget kívánok, vigyázzatok magatokra! puszika:Cilus
Sziasztok!
Ma több fórumon csend honolt :-(
Remélem mindenki jól van és kellemesen telt a napotok!?
Puszilok mindenkit :-)))
Szép napot mindenkinek.
Marcsikám örülök, hogy még mindíg szükség van Rád. Ameddíg úgy érzed, hogy bírod, csak menjél és tedd a dolgodat. Pláne ha jó a munkahelyi légkör, akkor öröm bejárni, no és az a kevéske pénz is jól jön.
Ciluskám Nikike is tegnap kezdte a fizikoth. kezelést. Most suli után megy mindennap, aztán majd meglátjuk.
Remélem Neked is használ valamelyest a kezelés. Csak vigyázz Magadra, nehogy elcsússzál, (habár nálunk száraz hideg van).
szia Marcsika!
Azért az jó érzés, hogy kellesz, még szükség van rád.Biztosan nagyon elégedettek a munkáddal.:)
Sziasztok!
Most nem régen értem haza, mivel hétfőn mindig 5 óráig kell dolgozni.
Úgy néz ki, hogy még januárban is maradok. Aztán meg ki tudja, hogy meddig, szóval még mindig kellek.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?