Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Budapesti ötvenesek és bárki... fórum

Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)

477. acci (válaszként erre: 475. - Akác56)
2008. máj. 1. 23:20
Orulok, hogy jol erezted magad a szinhazban, es tetszett. Hu de regen voltam mar En is. De majd.....Sajnos ti mar mentek csucsukalni, es megint nem lesz kivel beszelgetnem. De holnap bepotljuk. [azzal maf ne torod, hogy elteveszted, En is elszoktam] Puszi Neked kellemes jo ejszakat.
476. akác56 (válaszként erre: 475. - Akác56)
2008. máj. 1. 23:02
Már megint eltévesztettem! Mindenkinek Írtam ezt, nem csak Juditnak!
475. akác56 (válaszként erre: 467. - Hyde)
2008. máj. 1. 22:55

Sziasztok Kedveseim! Most értünk haza a színházból, a Made in Hungaria c. musicalt néztük meg. Remek volt! Fenyő Miklós is szerepelt benne, énekelte a Csavard fel a szőnyeget...A saját életét, zenei pályafutását dolgozta fel, tele volt a saját számaival.Szuper előadásvolt!

Szép álmokat, Mariannak nyugodt, békés délutánt és estét kívánok. Majd holnap folytatom az írást!

474. acci (válaszként erre: 473. - Hyde)
2008. máj. 1. 22:08
Jo ejt, szep almokat.!Holnap beszelunk.
473. Hyde
2008. máj. 1. 22:06

Megjött papi, én meg elmegyek zuhanyozni, és lefekszem.

Szép jó éjszakát, szép álmokat Nektek. Majd holnap jövök.

472. acci (válaszként erre: 459. - Alfoldi13)
2008. máj. 1. 21:47
Megneztem En is gobleineket csodalatosak. Nekem nagyon tetszettek mindig is,csak sajnos sohasem probaltam, nem tudom hogy kell. De ahogy olvastam a Nagynened is 60 evesen sajatitotta el a technikat, akkor meg talan Nekem sem keso. Kar, hogy nem elobb kezdte el, meg tobb ilyen csodat tudott volna kesziteni.
471. acci (válaszként erre: 469. - Hyde)
2008. máj. 1. 21:39
Azt jol tetted, hogy aludtal, de ne izgulj a Papa unneplese miatt..... Gondolom rossz volt egyedul lenni az unnepen. Sajnos itt nincs Majus 1-e. Itt ezt nem ismerik, igy hat marad a hetkoznap. A parom dolgozik, En pedig fozok, ramolgatok,levelet irkalok Nektek es ezzel kesz!!! Meg jo, hogy vagytok Nekem es tudok kivel beszelgetni.
470. Hyde (válaszként erre: 459. - Alfoldi13)
2008. máj. 1. 21:35

Ssia Papi! Gyönyörűek a gobleinek.

Madártej: (ez a mi adagunk)

2 liter tej, 10 db. tojás, 6 db. vaniliás cukor, vagy fél vanilia rúd, izlés szerint porcukor.

A tojás fehérjét és sárgáját szétválasztom, fehérjét felverem habnak, egy pici cukrot és egy pár csepp citrom levet cseppetentek bele, ettől fényes lesz. A tojás sárgákat kikeverem az izlés szerinti cukorral, vaniliás cukorral együtt. Egy kis tejjel hígítom, amikor a tej forr, akkor beleöntöm a tojássárgáját, újra forrásíg keverem.

A habot ki lehet főzni, de én nem szoktam, mert szét esik. Ahogy felvertem egy nagy tálba, úgy forrón ráöntöm a tojásos tejet, attól megfő a hab is. Ha kihült, megmosott mazsolát teszek bele, valamint egy kis citrom héját reszelek rá.

469. Hyde (válaszként erre: 468. - Acci)
2008. máj. 1. 21:25

Nem, ma egész nap egyedül voltam itthon, illetve a cicámmal. Jól el voltunk. A gyerekeknek, unokáknak is más programjuk volt. Papa meg dolgozott, de még mindig nem jött haza, biztos "ünneplei a Május 1.-ét" valahol.

Délután meg olyan sötét fellegek jöttek, s utánna eleredt az eső, s elaludtam.

468. acci (válaszként erre: 467. - Hyde)
2008. máj. 1. 21:23
Hol voltal Juditkam? Setalni, vagy csaladi program volt?
467. Hyde
2008. máj. 1. 21:16

Sziasztok, szép estét Nektek.

Örülök, hogy ízlett a madártej. Ciluskám nem tudom miért kellett gyorsan söprűre pattannod, s vissza menni, friss tojásból csináltam "nem árthatott meg".

Senki ne legyen beteg azt kívánom. Vigyázzatok Magatokra.

466. acci (válaszként erre: 465. - Akác56)
2008. máj. 1. 18:10
Remeljuk nem is a ferjednek semmi panasza.Nekem ez sajnos evek ota van,de nem kivanom senkinek amit ateltem. Szedem arra is a gyogyszert evek ota, de ez a betegseg mar elkiser eletem vegeig.az elet megy tovabb probalok ugy elni, hogy jo legyen.
465. akác56 (válaszként erre: 463. - Acci)
2008. máj. 1. 17:20

Igen, elolvastam, régebben egyszer én is írtam pár sort. Mostanában nem írt oda senki, azért nem találtam.

Azért kerestem, mert a férjemnek is voltak hasonló panaszai,- de nem akarom elkiabálni, de mostanában nem volt,-hátha valami újabb therápiáról szerzek tudomást. Akinek még nem volt, ezután még lehet!

Szeretem olvasni, hogy az emberek mennyi mindent megtesznek az egészségükért.

464. acci (válaszként erre: 463. - Acci)
2008. máj. 1. 17:07
Ja es tedd be a kedvenceid koze, akkor nem kell mindig keresni.
463. acci (válaszként erre: 462. - Akác56)
2008. máj. 1. 17:06
A nagyobb lanyom ott el evek ota Pestlorincen.Mondtam mar neki , hogy kicsit koltozzunk kozelebb egymashoz, mert En Ujpesten , O Lorincen van. A varos ket vege. Nagyon messze van egymastol.De azt mondja szeret ott lakni. Orulok, hogy megtalaltad a forumot.Majd belejossz a dolgokba. Senki nem tanult semmit az Edesanyja hasaba. El is olvastad mar a forumot?[az elso hozzaszolast olvasd, ott irom le a betegsegem].
462. akác56 (válaszként erre: 461. - Acci)
2008. máj. 1. 16:46

Megtaláltam!- nem tudtam,hogy rá kell kattintani, azt hittem, csak az van ami cím oda van írva.(még sok mindent nem tudok, csak ez év febr.óta gépezek)

Köszi a jókivánságokat a nővérem nevében is.Ő 20 éves kora óta Bp.-en él.Először Kőbányán, mostmeg Pestlőrincen él a caládjával.

461. acci (válaszként erre: 458. - Akác56)
2008. máj. 1. 16:30
Az Istenke eltesse a Noveredet, Kivanok neki igy ismeretlenul jo egeszseget,es minden jot amit csak lehet!!!Menj fel az adatlapomra ott olvasod, hogy kiirt forumtema 6, arra kattins ra. Vagy usd be a keresesnel.
460. akác56 (válaszként erre: 459. - Alfoldi13)
2008. máj. 1. 16:29
Gyönyörűek a goblenek!-még ezen a pici képen is érzékelhető!-hát még a valóságban- mindenképp megbecsülendő!üdv.Cilus
2008. máj. 1. 16:21
feltettem egy pár szépnek mondható szőtt gobleint és egy nagyonrégi tű goblent a naplómba a gyerekek már lerajzolni tudják de még szőni nem,kilencven hátom évesen halt meg a nagynénink de mikor ezt csinálta megszünt körülötte az idő és elmult már hatvan mikor megismerkedett ezzel a technikával énekem nagyon kedvesek felrakosgatom a falra pedig már teli van mindennel
458. akác56 (válaszként erre: 456. - Acci)
2008. máj. 1. 16:20

Accikám! most sem találom! néztem az adatlapodon, a kiirt fórumtémáid között, és nincs odaírva,- vagy hol keressem?

Még nem volt ilyen ujjdagadásom,-de lehet, hogy a hirtelen melegtől dagadt meg. Elképzelhető, hogy melegfront van, a térdeim is igen szaggatnak. Nem szoktam ennyit nyavalyogni, de lehet, hogy a korral jár. Olyan gyorsan elröppent az idő, az idősebbik nővérem ma 67éves, el sem akarom hinni.

457. acci
2008. máj. 1. 15:48
Judtkam merre vagy? Gondolom van egy kis tenni valod. A madartej isteni volt, elfelejtettem megkoszonni.
456. acci (válaszként erre: 454. - Akác56)
2008. máj. 1. 15:47
Ciluskam A forum nem szunt meg, ugyanis azt En nyitottam.Sajnos szivproblemaim vannak evek ota es ezert jott a gondolat, hogy beszelgessek errol masokkal is.Nem hiszem, hogy jot tett ma Neked megint a munka.Miert nem vartad meg, hogy teljesen rendbe jojjon a derekad.A szevezetedet erolteted, es persze sok neki.Nem tudom hogy a dagadas volt-e maskor is?
455. akác56 (válaszként erre: 450. - Hyde)
2008. máj. 1. 15:39

Juditkám! Nagyon finom volt a madártej! Jó sokat adtál nekem, biztos a madártej az oka, hogy visszafelé pillanatok alatt hazarepített a seprűjárgányom!

Mivel foglalkozol? Unokázol? Az én unokám majd holnap du.jön. Kellemes délutáni időtöltést kívánok! Puszi

454. akác56 (válaszként erre: 453. - Acci)
2008. máj. 1. 15:33

Szia Mariann! Szép jó reggelt kívánok!

Köszönöm kérdésed, egyszóval azt tudom mondani, hogy változó. Reggel egész jó volt. Két aszparáguszt, két leandert átűltettünk, ezeket ketten csináltuk mert már jól megnőtek. Ezt követően elmentünk a temetőbe( Győrhöz 15km), már egyikünk szülei sem élnek,- anyák napjára vittünk friss virágot.Mire hazaértünk megdagadtak az ujjaim, szappannal kentem be, hogy valahogy le tudjam húzni a gyűrűimet. Fájt a bokám, most meg inkább a térdeim. Jelenleg pihenek, mert este meg színházba megyünk.

Régebben olvastam egy olyan fórumot, ami a szívproblémákról szólt, láttam, Te is írtál oda. Tegnap is, ma is kerestem, nem találom! Hova tünhetett? Lehet hogy megszüntették? tudsz róla valamit?

453. acci
2008. máj. 1. 15:16
Kellemes napot, jo pihikekezest Nektek lanyok.Remelem jol telik a Majus 1-e. Egyetek, igyatok ,unokazzatok, setaljatok, tevezzetek, pihenjetek.Ciluskam derekad?
2008. máj. 1. 11:47
hát akor csinálunk mást,a piskota/diós/ ezt én is tudom és egyszerű,hiába vártam hogy valaki bepötyögje a madártejet
2008. máj. 1. 10:48
valaki irja le hogy hogyan kell a madártejet csinálni én is kipróbálnám
450. Hyde (válaszként erre: 442. - Akác56)
2008. máj. 1. 08:49

Sziasztok, szép Május 1.-é mindannyiótopknak.

Ciluskám fogd azt a seprűt és gyerünk hozzám. Délutánra le hül a madártej.

Mariann nagyon távol van, még söprűvel is bonyolult lenne ide érnie (hacsak valami boszorkányságot bele nem táplál a seprüjébe)

Palacsinta és a somloi nekem is jöhet.

449. acci (válaszként erre: 448. - Akác56)
2008. ápr. 30. 23:08
Koszonom , Jo ejt, holnap ugyan itt.
448. akác56 (válaszként erre: 447. - Acci)
2008. ápr. 30. 22:49

Igen, itt már lassan este 11óra lesz, most már megyek lefeküdni, a férjem meg meccset néz a TV-ben.

A nap hátralévő része legyen számodra kellemes!Puszi:Cilus

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook