Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Budapesti ötvenesek és bárki... fórum

Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)

837. akác56 (válaszként erre: 836. - Acci)
2008. máj. 16. 15:52

Szia Mariann! Sajnálom, hogy olyan csúnya idő van Nálatok!Ilyenkor az embernek semmihez sincs kedve!

Nálunkjó idó van, a férjemnek segítek, a terasz tető belső feléről szedi le a lambériát.Kihuzkodja a szegeket egyik felén és amig a másik felén húzkodja a szegeket,fogom a lécet,nehogy megfeszüljön, mert akkor nem lehet a szeget kihúzni. Hú, de bonyolultan írtam le! Időnként ide tudok futni a géphez!

836. acci
2008. máj. 16. 15:16
Szep napot lanyok! Itt megint esik az eso, olyan sotet van mint ha este lenne. Borzalmas ez az idojaras. Hogy vagytok? Mit csinaltok ma? Azt olvastam Judit megy bucsuztatora. Es Te Ciluskam, mit terveztel mara?
835. akác56 (válaszként erre: 834. - Hyde)
2008. máj. 16. 10:40
Juditkám! Számonkérte Inci, hogy nem repültünk oda hozzá! Írtam neki, hogy eltörött a söprű kettőnk alatt!
834. Hyde
2008. máj. 16. 10:28

Sziasztok, szép napot Nektek.

Ma délután megyek, mert búcsúztatjuk egyik kollégánkat, Ő is jön nyugdíjba.

Zsuzsikám nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Bizony nem könnyű itt nálunk az élet.

Próbálj megnyugodni, majd csak a Jó Isten valahogy megsegít, (habár pénzt azt Ő sem tud adni).

Tudod azt momdják, hogy minden rossz után jó jön. Bízzunk benne, hogy így van.

Puszi Nektek.

833. y37tl8d
2008. máj. 16. 07:24
Sziasztok! Most irok, megyek dolgozni nemsokára, és este 10-kor jövök csak meg. Határidő fizetnivalóim vannak, és semmi nem marad belőle. Már hónapok óta ez van, valami segitség után próbálok nézni, hátha összejön valami. Lányok holnap jelentkezem. Mindenkinek szép napot. Pusz zsuzsi
832. akác56 (válaszként erre: 828. - Y37tl8d)
2008. máj. 15. 23:14

Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél! Együttérzek Veled! Vedd elő a problémamegoldó képességedet és tégy aszerint. Minden jóra fog fordulni!-meglásd! Pozitív gondolkodás! Puszi:Cilus

Jó éjszakát kívánok!

831. acci (válaszként erre: 830. - Y37tl8d)
2008. máj. 15. 22:35
Szia Zsuzsikam Olvasom mar megint problemak adodtak, de latom nem kicsik.Az olyan nagy baj ha a parod egy nappal kesobb kap fizetest? De ketten kerestek, gondolom nem ez a fo ok amiert sirtal .Vagy hataridos fizetni valod van? Minden megoldodik, hidd el. Nem tudom Te megint mikor tudsz irni. En minden nap itt vagyok. Puszi
830. y37tl8d
2008. máj. 15. 21:20
Lányok, nincs itt senki most? Ma azért tudok irni, mert szabadnapos voltam. Mariann mikor tudunk beszélni? Lásd 828. üzenet. Pusza Mindenkinek zsuzsi
2008. máj. 15. 19:51
Üdv Mindenkinek. Addig emlegettétek a szép napos időt, hogy nálunk pont most kezdett el szakadni az eső. Viharosnak tűnik, nem tudom mi kerekedik belőle. Remélem elvonul hamar.
828. y37tl8d
2008. máj. 15. 19:50
Sziasztok Lányok! Nagyon el vagyok keseredve. A párom a fizetését nem kapta meg, majd holnap, más meg belecsinált az életembe. Mostr itt ülök, és sirok, egyedül vagyok. Nem tudom mit kell csinálni. Mariann ismered a A Titok c. könyvet? Tudsz nekem segiteni? Rövid időn belül össze kell szednem azt a nagy összeget, amit irtam.m Mi ujság? Már nincs sok idő hátra és itthon vagy.
827. acci
2008. máj. 15. 18:21

Ciluskam jo nagy munkaba kezdtetek,de utana szep lesz. Gondolom anyagilag sem keves.Tudom a csaladi haznal mindig van mit csinalni.Csak azert ovatosan munkalkodj!

Juditkam biztos gyonyoru az erkelyed. De csak annak szp akiimadja a viragokat.Ilyen helyen meg az ember hangulata is mas.En is nagyon szeretem a viragokat, legyen barmilyen. De azert van egy kedvencem, az orgona. Csak sajnos nem sokaig elvezheti az ember az illatat.Bar lenne egesz evben.Remeljuk az iden is Te nyered a fodijat.

826. akác56
2008. máj. 15. 17:24

Sziasztok!

A törmelékhordást már kipihentem, de van helyette sok más, le sem bírom írni. Pl.ma a fedett terasztető belső feléről szedjük le a léceket, vagy nem is tudom minek nevezzem.Piszkos egy munka, de fizikailag nem annyira megerőltető.A redőnyöket már leszerelték.

Juditkám!Erről már hallottam, valahol már biztos írtál róla.Drukkolok Neked, hogy ismét I.dijat kapj! A futó petúnia is gyönyörű!

825. Hyde
2008. máj. 15. 15:47

Sziasztok, szép napot. Itt a nyááááááááááár!!!!

Gyerekek! Én tavaly nyertem az önkormányzat által meghírdetett, "virágos erkély" pályázaton díjat. Az eredmény hírdetéskor kaptunk pezsgőt, emlék plakettet, és egy 5000.- Ft.os virág vásárlási kártyát, amit most le is vásároltam, és már megint tele van az erkélyem virággal. A múlt évben futó muskátli volt, most meg futó petúniával ültettem tele. Tavaly is megálltak az emberek az erkélyem alatt, előtt s nézték, hogy milyen gyönyörű a leomló virág. Ott ahol le lehetet vásárolni, már nem volt muskátli, csak petúnia, de ha rendesen van gondozva, az is gyönyörű. Ennek még illata is van. Most egy kicsit megsínylették a szállítást, átültetést, de szerinttem hamar rendbe jönnek.

Hú de sokat írtam, ez nem volt betervezve.

Sok puszi Nektek.

824. acci
2008. máj. 15. 13:52

Kellemes napot kivanok kislanyok, ja es persze az Urnak is mert van kozottunk. Igaz nalatok mar javaban zajlik a nap,de meg ott a delutan.Vegre most mar itt is szep ido van.Mindenki jol van?

Ciluskam kipihented magad? [illetve a tormelekhordast]

823. 533bb4d1fe (válaszként erre: 817. - Akác56)
2008. máj. 15. 13:31
Én csak magamról beszélek.Persze,a sorsok egyéniek.
822. alfoldi13 (válaszként erre: 820. - Alfoldi13)
2008. máj. 15. 12:38
ha ha ha, ez nálunk nincs igy ilyet az én gyerekeim nem örököltek...
821. akác56 (válaszként erre: 820. - Alfoldi13)
2008. máj. 15. 11:38
Kerti munkáknál nem nagyon lehet a fiatalokra számítani!
820. alfoldi13 (válaszként erre: 818. - Alfoldi13)
2008. máj. 15. 10:24
én ugy szégyelem ,mert szeretnék ilyen lenni de a lustaságom miatt most is a gépnél vagyok....az unokámnak kéne megtanitanom ,de ő se szereti a gazt huzni.... még sok sok cukorért se...
819. akác56 (válaszként erre: 818. - Alfoldi13)
2008. máj. 15. 09:47
Mi se!Nem is pályázunk.Rengeteg munka fekszik benne!
818. alfoldi13 (válaszként erre: 810. - Akác56)
2008. máj. 15. 09:36
mi sose tudnánk ilyen díjat nyerni....
817. akác56 (válaszként erre: 816. - 533bb4d1fe)
2008. máj. 15. 07:48
De a sors úgy hozta, hogy el kellett mennie!
2008. máj. 15. 03:00

Szia Mariann.A hét végére 30 fok meleg lesz nálunk is.

Nekem olyan honvágyam lenne,hogy inkább el sem mennék.

815. acci
2008. máj. 14. 23:00
Jo ejt, mindenkinek. Holnap talalkozunk. Puszi
814. akác56 (válaszként erre: 813. - Acci)
2008. máj. 14. 22:05
Én is így gondolom! Most már megyek aludni,Neked meg kellemes időtőltést, szépNapot kívánok!
813. acci (válaszként erre: 812. - Akác56)
2008. máj. 14. 20:55
AZ a helyzet En szeretem a hazamat, es soha nem allt szandekomban vegleg elhagyni.Mindenhol jo, de legjobb otthon. Persze itt vannak olyan emberek is akik nem vagynak haza pedig van csaladjuk. Csak azt nem ertem milyen lelkivilaga lehet. Lehet, hogy ezt sosem fogom megerteni. Senki fejebe nem lehet belelatni, ezert nem tudhatjuk mit gondol ,es az egy mas dolog mit mondd! Judit hol lehet??
812. akác56 (válaszként erre: 811. - Acci)
2008. máj. 14. 20:09
Jó olvasni, hogy vannak még emberek, akik a magyar föld után vágyakoznak!A "hazaszeretet" mint fogalom, még létezik!!!!!
811. acci (válaszként erre: 810. - Akác56)
2008. máj. 14. 19:55
Itt most megint nyarias ido van. Egyik nap ilyen, a masik nap olyan. Iszonyu szelsoseges az idojaras. Most beszeltem telefonon az otthoniakkal, ilyenkor kicsit rossz utana. De mar lelekben otthon vagyok. En is varom mar , hogy Magyar foldon setalhassak. de mar nem sok van hatra.Szerencse hogy gyorsan megy az ido!
810. akác56
2008. máj. 14. 19:29

Délután sétálni indultunk a szomszédasszonyommal, de sötét felhők kúsztak a fejünk fölé és siettünk haza.Azért annyi udőnk volt, hogy itt a közelben megnézzünk egy virágos udvart és kertet. A "legszebb udvar" című pályázaton I. díjat kaptak. Tényleg gyönyörű, meseszép udvar, izlésesen elrendezve diszfákkal, bokrokkal éa szebbnél szebb virágokkal.

Épp, hogy csak hazaértünk, jó nagy zápor volt és már ismét süt a nap.

Mariann! már megjavult az idő nálatok? Nincs olyam hideg?

809. acci
2008. máj. 14. 17:15
Nem alszom Juditkam. Ma elobb ebredtem mint ahogy szoktam. Takaritgatok, kitalaltam mit fozok. Lassan elokeszitem. Kozben ramolgatok, es neha leulok a gep ele. Te mitcsinalsz.Ciluska mar pihen.
2008. máj. 14. 16:34
ki tud a kutfurásról valamit nekem a fürdőszobám mindenütt más méretü igy hát nagy is meg kicsi is van

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook