Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Szia Mariann! Sajnálom, hogy olyan csúnya idő van Nálatok!Ilyenkor az embernek semmihez sincs kedve!
Nálunkjó idó van, a férjemnek segítek, a terasz tető belső feléről szedi le a lambériát.Kihuzkodja a szegeket egyik felén és amig a másik felén húzkodja a szegeket,fogom a lécet,nehogy megfeszüljön, mert akkor nem lehet a szeget kihúzni. Hú, de bonyolultan írtam le! Időnként ide tudok futni a géphez!
Sziasztok, szép napot Nektek.
Ma délután megyek, mert búcsúztatjuk egyik kollégánkat, Ő is jön nyugdíjba.
Zsuzsikám nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Bizony nem könnyű itt nálunk az élet.
Próbálj megnyugodni, majd csak a Jó Isten valahogy megsegít, (habár pénzt azt Ő sem tud adni).
Tudod azt momdják, hogy minden rossz után jó jön. Bízzunk benne, hogy így van.
Puszi Nektek.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél! Együttérzek Veled! Vedd elő a problémamegoldó képességedet és tégy aszerint. Minden jóra fog fordulni!-meglásd! Pozitív gondolkodás! Puszi:Cilus
Jó éjszakát kívánok!
Ciluskam jo nagy munkaba kezdtetek,de utana szep lesz. Gondolom anyagilag sem keves.Tudom a csaladi haznal mindig van mit csinalni.Csak azert ovatosan munkalkodj!
Juditkam biztos gyonyoru az erkelyed. De csak annak szp akiimadja a viragokat.Ilyen helyen meg az ember hangulata is mas.En is nagyon szeretem a viragokat, legyen barmilyen. De azert van egy kedvencem, az orgona. Csak sajnos nem sokaig elvezheti az ember az illatat.Bar lenne egesz evben.Remeljuk az iden is Te nyered a fodijat.
Sziasztok!
A törmelékhordást már kipihentem, de van helyette sok más, le sem bírom írni. Pl.ma a fedett terasztető belső feléről szedjük le a léceket, vagy nem is tudom minek nevezzem.Piszkos egy munka, de fizikailag nem annyira megerőltető.A redőnyöket már leszerelték.
Juditkám!Erről már hallottam, valahol már biztos írtál róla.Drukkolok Neked, hogy ismét I.dijat kapj! A futó petúnia is gyönyörű!
Sziasztok, szép napot. Itt a nyááááááááááár!!!!
Gyerekek! Én tavaly nyertem az önkormányzat által meghírdetett, "virágos erkély" pályázaton díjat. Az eredmény hírdetéskor kaptunk pezsgőt, emlék plakettet, és egy 5000.- Ft.os virág vásárlási kártyát, amit most le is vásároltam, és már megint tele van az erkélyem virággal. A múlt évben futó muskátli volt, most meg futó petúniával ültettem tele. Tavaly is megálltak az emberek az erkélyem alatt, előtt s nézték, hogy milyen gyönyörű a leomló virág. Ott ahol le lehetet vásárolni, már nem volt muskátli, csak petúnia, de ha rendesen van gondozva, az is gyönyörű. Ennek még illata is van. Most egy kicsit megsínylették a szállítást, átültetést, de szerinttem hamar rendbe jönnek.
Hú de sokat írtam, ez nem volt betervezve.
Sok puszi Nektek.
Kellemes napot kivanok kislanyok, ja es persze az Urnak is mert van kozottunk. Igaz nalatok mar javaban zajlik a nap,de meg ott a delutan.Vegre most mar itt is szep ido van.Mindenki jol van?
Ciluskam kipihented magad? [illetve a tormelekhordast]
Szia Mariann.A hét végére 30 fok meleg lesz nálunk is.
Nekem olyan honvágyam lenne,hogy inkább el sem mennék.
Délután sétálni indultunk a szomszédasszonyommal, de sötét felhők kúsztak a fejünk fölé és siettünk haza.Azért annyi udőnk volt, hogy itt a közelben megnézzünk egy virágos udvart és kertet. A "legszebb udvar" című pályázaton I. díjat kaptak. Tényleg gyönyörű, meseszép udvar, izlésesen elrendezve diszfákkal, bokrokkal éa szebbnél szebb virágokkal.
Épp, hogy csak hazaértünk, jó nagy zápor volt és már ismét süt a nap.
Mariann! már megjavult az idő nálatok? Nincs olyam hideg?
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?