Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Na a nevek akikkel eggyutt jartunk,
A lanyok:Te aki a padtarsam is voltal, Gal teri, Dongolo Mari, Darabos Rozsi, Kaldanekker Zsuzsa, Kovacs Margit,Takacs gabriella,Buella Mari,Glazer Nori,Nagy Agi, Sallai Marta [ ez a ket lany nem sokaig jart velunk mert ki buktak: Lakatos Zsofi, Geisz Ilona.]
A fiuk:Antal Lajos, Donnert Leopold, Hliva Janos, Albert Janos, Szilagyi Janos, Goda Anti, Szekeres Pisti, Molnar Attila, Szivos Zsiga,Fulop Sandor, Migroczi Tibi,Dorner Gyuszi, Gedei Tibi,Kiss Gabi, Komasag Istvan, es a Simon, Most hirtelen ezek jutottak az eszembe.{persze kozuluk nem mindenki jarta velunk a 8 evet] De jo is volt iskolaba jarni. Ha haza megyek bemegyunk a suliba, egy kicsit nosztalgiazni? Csak vegig setalni a folyosokon, es emlekezni.Hat jo reg volt nem mondom!Es a Draga Kun Tanar Ur! Kaptam En annyi kokit tole, mint egen a csillag. De mindig a szam miatt. Orokke pofaztam mae akkor is.Ezert nem volt a magatartasom soha otos, vsak negyes. De a vege fele volt egyszer amikor csak harmas volt.
Szia Ildikó!
Örülök én is Neked, hogy találkoztunk itt is. Én is várom a focit, talán még jobban, mint a férjem.
Nektek is kellemes hétvégét és persze jó dominózást. Lassan én is haladok már a dominózással. Mostanában nagyon nehéz előbbre jutni, de ahhoz képest hogy nem olyan régen kezdtem és már a 222. helyen vagyok nem semmi!
Mostanában a kutya is felébreszt és olyankor bekapcsolom a gépet, hogy hátha elkapok egy-egy dominót. Van sokszor, hogy sikerül is. Akkor örülök, amikor óra 50 körül ébreszt, mert akkor van, hogy egymás után két dominót is kaphatok néha.
Ma meg nem foztem, csak majd vacsorara. Ebedre van. Nagyon szeretek fozni de sokszor az bosszant, hogy mit?? Tibitol kerdezem, de azt mondja, neki mindegy. Hat ezzel sokat segit. Varom mar az utazast, kicsit lazban vagyok. Persze fel vagyok dobodva tole.Azt a pillanatot varom amikor a Ferihegyen kiszallok a gepbol. Megfogom koszonni Istenkenek, hogy haza segitett. Ezt az erzest nem tudom elmondani.
A lajossal kapcsolatban, En miert nem voltam a temetesen? Erre nem emlekszem. az egesz osztaly nevsorara igen, erre nem.
Mit csinaltal, csinalsz ma?
Szia Marcsi!
Örülök neked! Sok jó ember összejön ezen a fórumon. Itt tudjuk tartani a kapcsolatot. Jön a foci EB, szurkolunk együtt. Ok? Puszillak, kellemes hétvégét kivánok. :-)
Szia Zsuzsikám!
Érdekes, hogy Angyalföld mennyire megváltozott. Már alíg ismertem rá, amikor legutoljára arra jártam. Ahol pl. mi laktunk ott most egy hatalmas emeletes ház van, akkor meg kis földszintes lakások voltak. Én a Gömb utcába jártam általánosba és a Honvéd Kórház mögött laktunk a Szegedi utcába. Talán 2. szám volt. Ez persze nagyon régen volt.
A mi kutyánk is írtó rafinált. Egyébként mindent elér nálunk, amit csak akar.
Puszi Zsuzsikám!
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a fogadtatást. Igen a lányunk beteg volt, 4 éves kora óta és folyamatosan mindig jött valami új betegsége. Sajnos olyan betegsége volt, ami nagyon ritka az országban még az orvosok is sok volt, aki azt sem tudta, hogy van ilyenfajta betegség. 34 éves volt tavaly, amikor meghalt. Most csináltatjuk a sírját, mert azt mondták, hogy ülepedni kell a földnek. Nagyon szép lesz, mert Ő nagyon aranyos, kedves, őszinte lány volt. Ő volt a mindenünk, de a sors közbeszólt. Lehet szegénykémnek jobb is így, mert utóbbi időben már nagyon sokat szenvedett. Gyógyíthatatlan volt és azt mondták az orvosok, hogy csoda, hogy eddig élt.
Köszönöm a naplóm dicséretét. Egy csabai hölgynek köszönhetem tulajdonképpen, mert én nem is akartam naplót, mert úgy voltam vele, hogy mit fogok én abba írni, hiszen nem szeretnék mindent magamról kiteregetni. De aztán megoldottam úgy, hogy sok képet teszek vele, zenéket, mert imádom a zenét. Főleg FENYŐ MIKIT!
Én Pesten egész kicsi gyerekkoromban Angylföldön laktam a Szegedi utcában, ott kezdtem általános iskolába járni. Majd elköltöztünk a Hungária körútra, még akkor is általánosba jártam. Ezután ismét elköltöztünk és ahol legtovább laktunk az Buda volt, az Alkotás utcában. Onnan mentem férjhez és költöztem Szabadszállásra. Ott 7 és fél évig laktunk. Miután a férjem csabai volt, így jöttünk Békéscsabára 1978-ban. Azóta itt lakunk. Ja közben 3 évig Moszkvában laktunk, mert a férjem ott tanult. Ő katonatiszt volt, de már nyugdíjas.
Pesten több helyen is dolgoztam. Legelőször a ZMKA, ma Nemzetvédelmi Egyetemen, majd a TÁKI-ban /Távközlési Kutató Intézet: Rózsadombon/ majd KÉK-METRÓ-nál a Böszörményi úton. A II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban érettségiztem. Gyors- és gépíró iskolát végeztem a Márvány utcában. Szóval sok-sok kötődés van Bp-hez.
Igérem én naponta benézek, hiszen van rá időm.
A kiskutyánk november óta van nálunk, most 9 hónapos és imádjuk. Minden szeretetünket neki adjuk szinte, Ő a mi kis babánk. Sok rosszasságot csinált már nekünk, de így is nagyon szeretjük.
Sziasztok!
Maruszja most olvastam az adatlapodban, hogy mi történt leányoddal.
Nagyon szép a naplód. Gratulálok.
Marcsikam Orulok, hogy ide talaltal, es biztos vagyok benne, hogy jol fogod erezni magad. a lakhellyel kapcsolatosan nem az a lenyeg ki hol lakik, hanem az hogy milyen ember. En ugyan Pesten lakom [otthon], de nem bennt a suruben, hanem a varos szelen Ujpesten. Itt inkabb csaladi hazak vannak, es nyugalom.
A lanyok tunderiek bemutatom oket; Ciluska, Juditka, Zsuzsika, Es jo magam. Ezen kivul van agy uriember aki be szokott latogatni, es van megy egy ket holy ismerosunk, aki ritkabban kukkant be. Mi 4-en mindennap itt vagyunk. Az az most mar Veled eggyutt 5-en, ha itt leszel. legyen szep napod. Puszi Mariann
Szia Maruszja, szeretettel üdvözöllek a fórumon, gyere sűrűen.
Őszintén sajnálom a tragédiát, ami Benneteket ért. Ennél rosszabbat nem is lehet elképzwelni, mint amikor szülő elveszti gyermekét. Beteg volt talán? Ha nem publikus akkor ne válaszoljál.
Gondolom a kiskutyától nagyon sok kedvességet, hálát kaptok. Én is nyugdíjas vagyok már, eü.-ben dolgoztam.
Puszi Neked.
Sziasztok Lányok, Asszonyok, Fiúk!
Még teljesen új vagyok ezen a fórumon, ráadásul vidéki vagyok.
Mariann ajánlotta nekem ezt a fórumot.
Magamról: ötvenen túli vagyok, hamarosan 58 éves leszek. Valamikor lánykoromban Budapesten éltem, ott tanultam, ott kezdtem dolgozni több munkahelyem volt ott, majd férjhez mentem 1971-ben és azóta vidéki lettem. Azért elég sok minden köt Budapesthez, de megmondom Nektek őszintén, hogy én már szívesebben lakom egy vidéki, csendes kis városban és ahol most lakunk az éppen ilyen. Valahogy elszoktam már a nagy nyüzsgéstől, utazgatástól, stb.
Magamról annyit, hogy tavaly jöttem el nyugdíjba, a helyi polgármesteri hivatal sportirodájában dolgoztam. Férjem már korábban nyugdíjas lett. Egy lányunk volt, aki sajnos szintén tavaly februárban meghalt. Azóta ketten vagyunk, azaz hárman, ugyanis lett egy kiskutyánk.
Ha van kérdésetek szívesen leírok bármit. Nekem viszont vissza kell olvasnom benneteket, mert nem vagyok képben.
Mindenkinek jó hétvégét, sziasztok!
Sziasztok, szép napot Nektek.
Mariann Te most biztos alszol még.
Ciluskám óvatosan azzal a munkával, nehogy bajog legyen belőle. Én is írtam Incinek a söprűs repülésreől, de én meg a kihullott cirokra hivatkoztam. Akkor most benne vagyunk a .....-ban. Mindegyőnk mást írt! Miért is nem tudtunk söprűn a fürdőbe menni?
Ideje új söprűt venni mindkettőnknek nem gondolod?
Alíg tudtam belépni, lassú a net, meg állandóan kilökött.
Puszi Nektek.
Sziasztok!
Én csak beköszönök, sok a munka, a teraszt betonozzák! Délutánra segítséget kellett hívni, mert temetésre kell menni másik városba. Nem közeli hgozzátartozó, de azért illik elmenni.
Mindenkinek kellemes napot kívánok, talán majd este be tudok kukkantani.Puszi:Cilus
Ma csulkos bablevest csinaltam, es palacsintat. Most vacsoraztunk, megyek furodni es lefekszem tevezni.
Holnap legyen szep napja mindenkinek! puszi
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?