Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Ildike nem Gyöngyösön lakom, hanem Kaposváron.
Két fiatal 17 éves fiú meggyilkolták a kis barátjuka,t, osztálytársukat brutálisan. Ha nézed a TV híradót, napok óta ez megy, újságok is írják.
Sziasztok! Szép napot Nektek, bújjatok a hűvösb e ha lehet,iszonyú hőség van. Nálam az É.-i oldalon árnyékban 35 fok van. D.-i oldalon, az erkély ajtót teljesen becsuktam, besötétítettem, mert ott nem lehet másképp kibírni.
Csak nézem, hogy milyen ügyesek vagytok.
Remélem majd később én is megtanulom a szép képeket tovább küldeni. A naplómba, amit kapok azt át tudom tenni, de küldeni azt, nem!!!
Most nem nagyon van kedvem semmihez, annyira hatása alatt vagyok még a szörnyű eseménynek ami a városunkban történt.
Puszi Nektek.
Pont ez a lényeg, hogy nem tudok törölni, módosítani. Az az ablakom tünt el.
Eltakarja más. Nem férek hozzá. Szerintem Hoxa tudná visszaállítani.
Nagyon szivesen, amikor megláttam rögtön rád gondoltam, hogy jó lenne a fejlétbe, ezért elküldtem.
Láttam, hogy nem sikerűlt, nem is tudtam bejelőlni kedvencnek. De arra gondoltam, hogy ha kitörlöd esetleg, és újból beilleszted akkor talán jól jön ki, perse ne módosits semmit rajta. Elküldöm még egyszer. Próbáld meg.
Kaptam reggel imolaviolától egy rózsát, addig rakosgattam a naplóm elején, hogy nem tudok azóta módosítani. Irtam Hoxa-nak, hogy segítsen. Remélem jut ideje rám.
Ezt jól elkavartam.
Szép napot mindenkinek!
Itt olyan jó lett a levegő, mert a délelőtt esett az eső. most nagyon kellemes, már hiányzott mert a tegnap nagyon meleg volt.
Sziasztok! Legyen szép a napotok! Jó naplókészítést!
Nem nagyon tudok a géphez jönni, de.meghozták a lépcsőhöz való anyagot, du.betonozás lesz és még a fogorvoshoz is menni kell!Puszi:Cilus
Jó reggelt mindenkinek és szép napot kívánok!
A dolgozóknak jó munkát!
Szia Mariann!
Örülök neki, hogy előbb, vagy utóbb, de sorra kerül az általam küldött üzenet berakása is.
De hogy haragszom, csak egy kicsit azért rosszul esett, hogy másét beteszed, csak az enyém marad ki. De elfogadom, hogy ha úgy gondolod, hogy variálod a színeket. Én ezt nem teszem, mert ahogy kapom az üziket sorba teszem be. Mindenki úgy alakítja a naplóját, ahogy tudja, meg ahogy kapja.
Én örülök neki, hogy már elég sok helyről kapok üziket, mert ez azt jelenti, hogy több embernek fontos vagyok és gondolnak rám.
Ildikóé nagyon tetszik, hogy csak a szerelemmel kapcsolatos dolgokat gyűjti a naplójába. Ez nagyon szép napló lesz, legalább olyan szép, mint amilyen a szerelem.
Szép estét és jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Ciluskam edes!
Remelem minnel elobb rendbe jossz. Kivanom neked, hogy ne fajjon.
A naplo keszitesbe tenyleg bele voltam merulve, de csak azert mert semmihez nem ertettem, es mindent a Martika magyarazott el.Sok mindent tobbszor is.Szerettem volna minnel elobb megtanulni a fontos dolgokat. De ugy nez ki sikerult, Valamint sok mindenre rajottem magamtol is.
Ne haragydj, hogy nem sokat voltam itt de igyekeztem a tanulassal.
Gyogyulj meg minnel elobb Puszi
Ildiko
Ugyan ilyen keservesen kezdtem, Martikam volt a tavoktato, nagy turelemmel elmagyarazta tobbszor is, es lam sikerult. Neked is menni fog hamar, valamint sokmindenre rajossz magadtol is.Orulok, hogy Te is nyitottal naplot. Jo munkat kivanok.
Sziasztok!
Én is itt vagyok! Mariann örülök, hogy végre egy általam küldött képet beraktál! Megmondom őszintén már úgy gondoltam, hogy nem is küldök Neked többet, minek úgy sem teszed be!
Szia Mariann! Én ma is benéztem! Az elmult napokban teljesen el voltál varázsolva a naplód miatt!Többször meg is dicsértem a naplódat, és gratuláltam Neked, hogy milyen ügyes vagy!-és nem zavartalak a naplókészítésben.
Mint már emlitettem, a fogászatra járok, holnap is megyek,jelenleg nagyon érzékeny, mondhatni fáj, 3 gyökérkezelt fogam, amit tegnap végeztek. Én most ezzel vagyok elfoglalva.Majd ha rendbe jövök, többször írok! Puszi: Cilus
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?