Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Üdv Marianna!
Most pihentem meg, eddig kertészkedtem, nagyon elfáradtam. Ez nem embernek való munka. Annyi a gaz, hogy nem tudom hová tenni. Totálisan kimerültem. Ma már nem is csinálok semmit, csaka a dominóimat veszem fel és palacsintázok. A lányom süti Én meg eszem. :-)
Szep jo reggelt lanyok, illetve kellemes napot!Otthon mar delutan van.
Puszi
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek és jó kávézást!
Jó reggelt!Itt a kávé:
Georgia 'n Ginger
Hozzávalók 4 pohárhoz
• 30 dkg szeletelt konzerv őszibarack
• 5 dl presszókávé
• 1 ek barnacukor
• fahéj, gyömbér az ízesítéshez
• tejszínhab, reszelt narancshéj a szervírozáshoz
Elkészítés: Tegyünk egy edénybe 2,5 dl vizet, adjuk hozzá a cukrot, fahéjat, gyömbért és a konzerv barack levét, majd lassú tűzön forraljuk fel. A leszűrt barackot turmixoljuk össze a kávé felével, majd adjuk a forrásban lévő barack sziruphoz. Végül öntsük hozzá a kávé másik felét és alaposan keverjük össze. Tejszínhabbal és reszelt narancshéjjal díszítjük.
Az Egyesült Államokban található, őszibarackjairól híres Georgia államról kapta a nevé ez az ital.
A privire válaszoltam. Mégegyszer is nagyon boldog szülinapot kívánok, szertettel: Cilus
Zsuzsikam!
Nagyon szepen koszonom a szuletesnapi jo kivansagot aranyos vagy, hogy nem felejtetted el!
Jol vagy? Hogy telt a heted?[ Nem valami jol ahogy olvasom.] Mi tortent a munkahelyeden, hogy eljossz? Osszevesztel valakivel?
Ja a szulinapomat most csak jelkepesen unneplem, majd jovo honapban otthon!!!Puszika
Kellemes napot mindenkinek!
Remelem jol telik a deltan,iletve a hetvege.
Marcsi irod alig aludtal az ejjel,nekem sem volt jo ejszakam. Sokszor felebredtem, es nem igazan pihentem ki magam.Csak azt nem tudom mi miatt, az idojaras, vagy pedig a kor miatt. Melyikre fogjam ra?
Sziasztok!
Kellemes szombat délutánt mindenkinek!
Alföldi papa tényleg nagyon hasonlítasz anyukádra! Nagyon fiatalos, szép asszony anyukád.
Talán Te vagy egy kicsit öreg már, vagy ez a sok szőrzet öregít. (Bocsi érte)! Tudom, hogy jóval fiatalabb vagy nálam, de anyukád tényleg fiatalos asszony!
Jó reggelt!
Kissé elszunyáltunk,bár a kávén és a joghurton túl vagyunk.De nem kerget senki.Sütöttem pizzát "lajtosan" reggelire...............összecókmókolunk és irány a telek.
Legyen szép napotok!
A naplómnak, hogy más címet adtam, már 107-en megnézték 1 nap alatt. Csalogatóbb a cím: Szerelmes versek.
Szép napot mindenkinek!
Rohanok dolgozni.
90 napos diéta szerint étkezem már régóta. Ez azt jelenti, hogy első nap: protein nap, második nap: keményítő nap, harmadik nap: szénhidrát nap, negyedik nap: gyümölcs nap. Havonta egy alkalommal gyümölcs nap után víznap. Emellett szedem a Reductilt, amelyet a körzeti orvos írt fel. Jó drága, de nálam bevált. Ez tulajdonképpen étvágycsökkentő.
Különben már nagyon régóta én reggelizni nem reggelizem, mindennap 1 db gyümölcs (tök mindegy milyen) a reggelim. Délig így vagyok. Délben eszem. Eszem én húst is csak nem krumplival, vagy rizzsel, hanem salátával, zöldséggel. Vacsorára általában ua. mint délben, csak kevesebb mennyiségben. Levest is szoktam enni, de tészta nélkül zöldséggel, répával, karalábéval. Tésztát is eszem szénhidrát napon pizza szósszal, vagy ketschuppal, spagetti szósszal, vagy esetleg csak mondjuk pörkölt szaftjával. Húst viszont ekkor nem eszem. Keményítő nap a kedvencem, mert imádom a krumplit és azt ezen a napon lehet enni. De ilyenkor ehetek: babot, lencsét, borsót, sárgarépát is.
Hát ennyi! Még egy 10-est szeretnék leadni. Akkor sem leszek vékony, de nekem annyi elég lenne.
Mi csak azt ismerjük,ami a sajtkrém dobozán van........ha jobbat tudsz,szivesen venném.
Na ,meg egy jó kis tuti krumplispogi receptet............
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?