Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Annyi finomságot esztek, isztok itt, hogy kénytelen voltam a nagy fogyókúrám ellenére gyorsan megenni egy Bounthyt.
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Most ittam egy korty BAILEYS-t ( mogyoró likőr ), igen jól esett. Vasaltam egy pár inget a páromnak és gondoltam a kemény fizikai munkára hörpintek.
Jó éjszakát Mindenkinek! Holnap találkozunk! :-)
Minden ok. Megvan a franciakrémes. Ennek tiszteletére ettem két sportszeletet.
Köszönöm, hogy elküldted! :-)
Üdvözöllek Mariann!
Most kezd nálunk is az ég napcskásodni! :-)
Holnaptól jön az igazi nyár. Augusztus közepéig afrikai időt jósolnak, csapadék nélküli 40 fokot. Most rendeltük meg a lakásba a klímát. Ezt másképpen nem lehet majd elviselni.
Most emlegettem a franciakrémesedet a páromnak. Elment a cukrázdába tortát rendelni. Közölte velem, hogy egyik sem ér fel az Én túrótortámmal. Mondom neki: Mert mindből ki van spórolva az anyag. Porból csinálnak mindent.
Szerintem tojás és tej nincs is náluk. Mindent porral helyettesítenek.
Szimonetta biztos nem szólal most meg, mert tele van a szája és csak úgy eszi azt a finomságot! :-)
Én se szólnék egy szót se, csak a végén: Ugye maradt még?
Mártikám! Küld el nekem e-mail-be a franciakrémesedről a fotót. Megakarom mutatni a családomnak. Ki akarom Őket készíteni! :-)
Sziasztok lanyok!
Olvasom otthon rossz ido van. Remelem azert a kedvetek jo.Itt sut a napocska, es ugy nez ki meleg is lesz.[csak para ne legyen]
Olyan jo olvasni, hogy unokarol,sutesrol. kerteszkedesrol, viragokrol irtok.
Legyen szep napotok, puszika.
Csinád csak! Küldjél nekem is fénypostán! :-)
Mártika, az unokák kérését teljesíteni kell!
Szupernagyi vagy Te is. Hát ezért kell megcsinálnod.
Hogy vagy Drága Mártikám?
Mit csinálsz?
Nálunk esik az eső. Nagy a csend. Még jó, hogy velem van a laptop és tudok netezni. :-)
Marcsikám, örülök, hogy a Ti találkozótok is jól sikerült. Azért nagyon jó dolog személyesen is megismerni azokat, akikkel nap,mint nap levelezünk.
Lassan-lassan azért beindul az ismerkedési "láncreakció", csak az a kár, hogy egyszerre nem lehet mindenkivel megvalósítani.
Sziasztok, szép napot Nektek.
Hol találhatom meg pontosan a "kertészkedő" fórumot?
Nagyon szeretem a fákat, virágokat, és az állatokat.
Itt is nagyon rossz idő van, tegnap este óta, egész éjjel esett, dörgött villámlott.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?