Bosszankodtál ma valamin? (egyszavasok)
Inkább valakin. Az anyósomnak fáj a térde, mint kiderült már 2-3 hete (lassan 80 éves lesz). Mondom neki a múlt héten, tessék elmenni az orvoshoz, vagy vegyen valami kencét a gyógyszertárban vagy megveszem én, és elviszem neki. Nem, nem, majd ő elmegy a dokihoz.
Azt hiszitek elment? Egy fenét! Annyi dolga volt a héten, nem volt ideje dokihoz menni... 😡 Most mondtam neki, holnap reggel szépen besétál a dokihoz, és elmondja mi a baja.
Erre mondja apósomnak, hogy lecsesztem. Erre a papa: "Mondtam én hogy mérges lesz!" 😂❤️
Hamar elszállt a mérgem, de azért na!
Egyébként nem rég hasonló miatt bosszankodtam.
Vettem a tesómnak egy vérnyomásmérőt és rögtön elvitte a menye, mert neki ingadozik a vérnyomása és mérnie kell, így a tesóm továbbra sem tudta mérni...
A tesóm fiam többszáz ezret keres havonta, de annyira soherek, hogy nem adnak ki 5-10 ezret ilyenekre.
És inkább azért zavart, mert ő is vehetett volna az apjának, de sajnálja rákölteni a pénzt, mármint az apjára...
Köszönöm!
Túl vagyok rajta:D
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Ti mivel eszitek a dinnyét? Valamint hízlal-e?
- Ha ellenséges, támadó a beszélgető partner, valamint gúnyosan mosolyog, az minek a jele?
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Torokgyulladástól lehet fehér lepedékes a nyelv, valamint ételre-italra csípős érzés?
- Túl későn jöttem rá, hogy baj van velem. Így hogyan tovább? Párkapcsolat és munakvállalás, valamint az egész élet.