Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Borsos burgonyafőzelék recept

Borsos burgonyafőzelék recept

A Borsos burgonyafőzelék hozzávalói:
1 kg burgonya,
1 dl tejföl,
olaj,
liszt,
babérlevél,
őrölt bors,
ecet,víz,só


A Borsos burgonyafőzelék elkészítési módja:
A burgonyát karikára szeletelem. Sós vízben félpuhára főzöm. Ekkor világos rántással besűrítem. A fűszereket hozzáadva lassan puhára főzöm. Ecettel savanyítom,és hozzákeverem a tejfölt. Sült hússal tálalom.


Kategória: Főzelékek receptjei


A borsos burgonyafőzelék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook