Borsod megyei anyukák (beszélgetés)
januártól májusig 12 kilót.
Én amikor elkezdtem már 1 éves volt.Igaz még javában cicilt,mert 11 hósan kezdett el enni mást is a tejcsin kívül,addig semmit nem evett.Inni csak 8 hósan kezdett el,addig csak cici.
De mivel már 1 éves volt úgy gondoltam hogy most már elég ebből a kövérségből és belefogtam.Igaz azért sikerült elkezdenem,mert kórházba került Marci és ott ugye az anyákszállás nagy kaja nem volt.10 napot voltunk,így a gyomrom kellőképpen összeszorult(na nem mintha bírtam volna enni az idegességtől),és itthon már úgy folytattam tovább hogy a kalóriákat számoltam.Többféle módszert néztem,de ezek a káposztaleves kúra és 90 napos,nekem azért nem tetszettek,mert meg volt szabva az hogy mit ehetek.Na én pedig igen is szeretem az édességet.ÉS így hgoy napi 1200 kalóriát számoltam és írtam egy füzetbe,volt hogy estére ettem egy adag somlói galuskát,vagy egy szelet csokitortát.
Tornázásra figyázz szoptatáskor,mert svasítja a tejcsit.SZopi előtt és után azt hiszem 1-1 órának kell eltelnie,de nézz utánna.
Hát én nemtudom,azt se tudom tulajdonképpen mire is jó.:S
szóval számoltad a kalóriákat? ilyet még nem próbáltam.
Nekem is hasonló tételeket kell majd leadnom... az én babám még picurka, három és fél hós, szóval sztem majd tavasszal, nyár elején, de ha nagyon ragaszkodik a tejcsihez akkor csak jövő ősszel kerül sor rá. de tornázni azért szoktam, annyira hiányzott már a mozgás ,minden csontom fájt. kb. egy hónapja mozgok ismét, és sokkal könnyebben érzem magam, de arra vigyázok,k ogy a súlyom ne csökkenjen, nehogy a tejcsi lássa kárát.
érdekes, vajon hova teszi a vizet a sólámpa?? mert ha nem a levegőben van, akkor valahol lennie kell.. :) lehet, kipróbálom, hátha tényleg.
Hát én még nem fogyózom,vagyis most nem folytatom,de azért figyelek amennyire lehet.
Én januárba kezdtem el és májusig le ment 12 kiló.Napi 1200 kcal-val ment le.NEm éheztem sőt tök jó kajákat tudtam csinálni,és nem kellett külön magamnak főznöm.Igaz a tésztát az kerülöm/tem.
Ja és én még januárba szoptattam,de persze akkor már 1 éves volt Marcikám akkor már eszegetett mást is.:)
Én még 4-5 kilótól szeretnék megszabadulni,ami persze mind a fenekemen van.
Mi ezt tapasztaltuk.Egyébként nem tudom milyen hatása kéne hogy legyen.A kissebbik fiam kruppos,elvileg ez jó lenne erre.......
Köszönöm szépen,most hétvégén dolgozom,de igyekszem jövő héttől ismerkedni.:D))
Látom fogyókúráztok :) lehet kérdezősködni, hogy milyen módszereitek vannak?
én még szoptatok, de ha majd már nem, akkor nekem is bele kell húznom a kilók leadásába.
ténlyeg nehéz decemberben fogyózni, de az év eleje pont ideális lesz (lenne).
Szia Trimama!
mindenkit szívesen látunk!
sziasztok!
a sólámpa szárítja a levegőt?? tényleg? nem is hallottam még ilyet. nekem pont szárítani kéne a levegőt, mert ilyenkor télen vannak penészes sarkok nálunk.
Huncut koboldok a bolt neve, én is ismerem, voltam már ott párszor. Eszembe jutott nekem is, hogy benézek. Ha nem találok vaterán vagy teszveszen, akkor lehet, hogy hétfőn benézek.
Sziasztok!
Nekünk van sólámpámánk,de nem szeretem,nagyon szárítja a levegőt.Pedig azt mondják krupposoknak jó,de nekünk még hidegpárárító sem használ.
Ülést nem tudom hol lehet kölcsönözni.
Az jutott eszembe,hogy a Weidlich(nem tudom jól írom-e)udvarban van egy üzlet,koboldok,vagy valami ilyesmi a neve,és ott használt cuccok vannak,lehet lenne gyerek ülés is.Én csak egyszer voltam ott,de más már mondta,hogy ő gyakran benéz,mert a jó állapotban lévő cuccokat hamar elviszik.
Sajna én sem. Mindenesetre majd körülnézek. Ha nem, akkor pedig próbálok most venni egyet.
Nem tudjátok, hogy lehet e valahol itt a városban autósülést kölcsönözni? Nincs autónk, így ülésünk sincs, de most egy napra szükségünk lenne egy 9-20 kilóig használhatóra. Próbáltam nézni vaterán, teszveszen, de nem igazán találtam olyat, amit most kinézetre és árban is megfelelne. Na meg nem is kellene feltétlenül emiatt most vennem. Csak nyáron terveztem beszerezni.
Sólámpánk nincs,így sajnos nem tudok segíteni.
Mindenkinek örülünk!Üdv közöttünk!:)
Nekünk is van egy nagyobb sólámpánk, amit a kb. 20 m2-es szobánkban használunk, de én általában csak olyankor használom reggeltől-estig, ha valamelyikünk beteg, illetve allergiás időszakban. De igazán nem tudok róla mit mondani. Nem tudom, hogy használ e valamit, vagy sem.
Hát persze, hogy befogadunk! Üdv közöttünk! :-) Jól jön egy tapasztalt "véncsaj" közöttünk! :-))
Sziasztok.Nem tudom befogadnátok-e egy kistokaji véncsajt?Én jóval idősebb vagyok.Négy nagy fiam van,de nem szeretnék tolakodni.
Sólámpát használtok?
Most olvastam csak akkor van hatása ha minél kisebb szobába használjuk de persze minél nagyobb a lámpa!
Nekünk van sótéglánk is de minden szobába kevés mennyiségben!
Van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok: