Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borban párolt karottás csirkecomb recept

Borban párolt karottás csirkecomb recept

A Borban párolt karottás csirkecomb hozzávalói:
4 egész csirkecomb
50 dkg sárgarépa
1 dl száraz fehérbor
grillfűszer, só, bors, majoránna


A Borban párolt karottás csirkecomb elkészítési módja:
A sárgarépát hasábokra vágom, majd egy akkora tepsi aljára terítem, amelyben egymás mellett elférnek a csirkecombok. A hús mindkét oldalát sózom, borsozom, majoránnával, grillfűszerrel meghintem. A répára fektetem a húsokat, aláöntöm a bort, alufóliával letakarom. Előmelegített, közepesen forró sütőben 40 percig párolom. Ezután a fóliát leveszem, és a hús alól kiszedem a répát. Villával összetöröm,, összekeverem a húslével, majd rákenem a combokra, és fedés nélkül megpirítom.

Hagymás, petrezselymes karfiolrizzsel tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A borban párolt karottás csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook