Bomba anyuci akció! (beszélgetés)
Köszi szépen.
:((( a fr@ncba....kell keresnem valami más rágcsát.
Valakiiiii help!!!!
A bio buláta most fogyis vagy nem?
Én eddig azt hittem,és el is kezdtem enni este!De most olvasom rajta hogy 100 gr-ban van 76,1g szénhidrát!200gr az egész csomag!Nekem ez nem sokat mond mert nemtudom mennyi a megengedett,csak feltűnt hogy nagy szám!
Most akkor ezt sem lehet enni este?
Csak reggel?Vagy ez nem sok?Persze egy müzlistányérnak megfelelő adagot ettem kb,még rengeteg maradt a 20dekás zacsiban!!!Segítsetek!Olyan jól elvette az étvágyam pedig...
3 kiló lement,hurrá,folytatás!!!!
Monst gyúrok arra az ötre ami a 80-on felül van!Aztán megint 5.....és még párszor!Most nem hagyom abba,meg nincs ez-az evés,család eszik rendes kajót,én meg ha olyan inkább,csirke-párolt zöldség.Most már tényleg rákattantam mert nyárra eredményt akarok hogy feltűnő legyen.Sokszor abbahagytam már!Remélem 10 lemegy addig!Az 78 még az is sok.....kiv.leszek mennyi megy le.
Hogy bomba nő mikor leszek,a jó ég tudja.....BAMBA nő már vagyok!!!:))
Lányok mi van veletek?Miket esztek mostanság?Mért nem írtok!
Sziasztok bocsi hogy 1hónapig nem jelentkeztem, otthon voltunk és annyi dolgom volt :D vagy fáradt voltam, vagy mentünk....
Fogalmam sincs hány kiló vagyok,sikeresen nem mértem meg magam mielött eljöttünk, de akkor sem mikor megérkeztünk...ennyire béna nem lehetek :S
De majd mondom férjemnek jó lenne egy mérleg...
Az biztos hogy fogytam, látszik :) nem csoda 3maratoni buli után izomlázam van még rendesen :D:D
Szép napot
Remélem mindenkinek sikerül közelednie a célhoz!!! Kitartást!!
Kivel mi ujság csajok?
Ma nincsen jo hangulatom, remélhetőleg majd kiheverem.
Köszi lányok,nektek is hajrá!!!!!!
Kiváncsi vagyok mennyi megy le 1 hét alatt!Valószínű megismétlem havonta,mert ezt bírom tartani!!!!.)))
Erika 2 hétig is csináltad?Végülis egészséges nem?
nagyon ügyi:)
igaz milyen laktató a leves????????
Jóóó???????????4kilót híztam!!!!
:))))Üzentem neked.:)
na az jóóóóóó:)
én 61.1kg voltam reggel remélem a héten hétvégére meg látom a 60 kilót:)
sziasztok
ügyi vagy:)
sziasztok.. :)
én majd csütörtökön nyilatkozom ez ügyben, mert akkor állok mérlegre.. :)))
hajrá csajok.. :))
Halihó!!
Reggeli mérésem -40dkg!!
Sziasztok, lányok! :)
Ki hogy áll? :)