Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Böllérpecsenye recept

Böllérpecsenye recept

A Böllérpecsenye hozzávalói:
1 kg sertéscomb
10 dkg füstölt szalonna
30 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
1 tojás

bors
1 evőkanál majoranna


A Böllérpecsenye elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk,a zsírját kiolvassztjuk,majd ebben a zsírban átsütjük a kockára vágott májat. A combot szeletekre vágjuk,enyhén kiklopfoljuk.A sült májat ledaráljuk és hozzákeverjük az apróra vágott vöröshagymát és a fűszereket.1 tojást keverünk hozzá és a maradék zsiradékot. Ezzel a töltelékkel megkenjük a húsokat,felgöngyöljük,fogpiszkálóvalösszetűzzük.Kevés olajban minden minden oldalát aranybarnára sütjük. Friss salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A böllérpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook