Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Baranyai töltött szűz recept

Baranyai töltött szűz recept

A Baranyai töltött szűz hozzávalói:
1 db szűzpecsenye
30 dkg darált hús
15 dkg füstölt szalonna

bors
fokhagyma


A Baranyai töltött szűz elkészítési módja:
A szűzpecsenyét hosszában félig bevágjuk, majd kiklopfoljuk hogy egy nagy szeletet kapjunk. A szalonnát apró kockára vágjuk,majd a darált hússal sóval borssal fokhagymával összekeverjük. A masszát a hússzeletre kenjük összegöngyöljük és megtűzzük. Egy tepsit kizsírozunk belefektetjük a húst amit még gyengén megsózunk.Kevés vizet öntve alá megsütjük. Kis pihentetés után felszeleteljük ,zöldséges rizzsel,pecsenyelével meglocsolva tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A baranyai töltött szűz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook