Bkv büntetés, fenyegetőzés (beszélgetés)
Ez minden szakmában így van,,,gondolj vele orvosoknál, tanároknál is micsoda különbség van.
Megjegyzem lehet én is idegbeteg lennék az ellenőr helyében, amikor a 20. ember röhögne a képembe és szállna le, amikor bérletet kérek tőle.
Valóban.
Ezt írtam "Mindenkit meg lehet érteni, nézőpont kérdése"- mert én megértem azt a 3 gyerekes anyát is, aki azt mondja 1 megállóért nem vesz jegyet- más kérdés, hogy nem helyes (de ezt már jeleztem).
NEkem nincs rossz élményem ellenőrökkel(nem volt).
Mindig volt bérletem így nem volt gondom.
...de azt láttam másokkal mit csináltak vagy éppen mit nem azzal, akivel meg kellett volna.
Tévedés, ez nem úgy van, hogy vagy ezt, vagy azt a csoportot, vagy ha az egyiket nem, akkor a másikat sem, hanem mindegyiket meg kellene.
itt viszont az interneten nem hajléktalanok chatelnek, méégis büszkék arra, hogy csalnak.
Így van.
Azt írtam : 1000féle magyarázatot ad, aki lóg, NEM azt, hogy helyes.
Szerintem nem.
Ha ellenőr vagy tisztában vagy a viszonyokkal és azzal is nem lehet feketén-fehéren nézni ezt a kérdést.
Én korrekt vagyok, mindig vettem bérletet, 5éve kb pedig csak kocsival járok. A véleményem a BKV-ról "az ami". Nem károsítom meg /=nem lógok/ de nem is veszem igénybe a szolgáltatását.
HA az ellenőrök tábora azt szeretné rend legyen, akkor a 200kg cigányt és a hajléktalant is büntesse meg, ne csak a 12-15 évesekkel szórakozzanak, akik mellett nincs ott a szülő...
További ajánlott fórumok:
- Teszveszesek segítsetek! Egy licitáló kizárással fenyegetődzik, mit tehetek ilyen esetben?
- Válás után zsaroló, fenyegető ex feleség
- Különélő apa, fenyegetőzés. Gyámügy, bíroság. Segítenétek tapasztalataitokkal?
- Sorstársakat keresek. Állítólag az egyik bank rendszerhibája miatt kaptam fenyegető levelett
- Facebookos fenyegető ellen hogyan érdemes fellépni?
- Ab. immin. - fenyegető vetélés az ultrahang leleten