Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
...de Cuki vagy:-))
A csata látszólag kint zajlott,de mindenki önmagával harcolt!:-)
És ez most megmagyaráz valamit? Szóval logikusabb lett emiatt?
:O)
Mifele temarol irsz ?
Nekem nem esett semmi roszul , csak kisse elkepedtem csaba "pofozkodasan" es ha nem ertek valamit ra szoktam kerdezni ,hogy tisztan lassak :)
Ennyi...
És ez most mit jelent? Jó vagy rossz?
Vagy csak új infó :O)))
Oké Sólyom, aztán te is elmagyarázhatod, hogy ha küldessz egy békülő jelet, akkor utána miért kérsz számon. De legyen.
A kellemes beírásra, amit kaptam tegnap ugyebár, azt írtad, hogy az igazság nem érkezik színes csomagolásban. Ez jó indulatú volt?
Jogos kérdés, mert a megérzéseinket jól megtanulni értelmezni, az idő és rutin kérdése.
Ha valaki ráderőltet valamit, nagyon hatásosan, akkor feszültnek érzed magad. Logikus, amit mond és tök hihető, de feszültséget érzel.
Igaz?
Ez jó magyarázat, tetszik.
Csak ezért dobtam most el a spirituális felfogást, mert annyira gáz, hogy ennyi hamis ember van. És még ki sem merem mondani, hogy hamis, pedig egyértelmű.
Ott a megérzés, hogy nem érzed őszintének. Az a megérzés.
Ez az, amire érdemes mindig figyelni.
Jó érzés... ha valaki megölelget, mert éppen rossz paszban vagy, jól kéne, hogy érezd magad. De lemerevedsz, mert nem érzed, hogy őszinte. Ekkor megmagyarázod magadnak, hogy de egy állat vagy, hiszen az a másik ember szeret. Végül, mert szerintem az igazság mindig kiderül itt is felszínre jön pár dolog. Hogy az ember valójában, saját magát vetítette ki rám és magát ölelgette, de ő magát megveti és lenézi.
Akkor hogyan lehet eligazodni?
Aztan meg a szivem repesd ha , felsorolnad az en "barataimat!" vagy akiket azoknak hiszel es hozzatenned azt is hogy , mit , mihez viszonyitasz ?
Ugyanis nagyon nem szeretem amikor kepzelödes utjan probalgat valaki engem minösitgetni !
:O)))))
Most azért mosolygok, mert megint abszolút ismerős dolgot írtál.
Sőt :O)))
Szóval az igazságérzet nem akarja engedni, hogy megelégedjünk kevesebbel, de mások pedig azt nem értik, hogy miért kell neked ebből ekkora ügyet csinálnod, hiszen a külvilágnak az a lényeg, hogy amiben ő nem érintett, az könnyen oldódjon meg. Ha ügyet csinálsz belőle, akkor a külső embereknek is nagyobb feladata lenne vele, így egyszerűbb azt mondani, hogy ne foglalkozz vele.
Valójában ez egy olyan dolog, hogy ilyenkor meg tudod ismerni, hogy kinek mekkora az empátiája és mennyire tudja a dolgot úgy is átérezni, hogy nem ról a van szó.
De.
Neked az a legjobb, ha elmondod, hogy mi a lényeg és utána nem érdekel, hogy elfogadják-e és igazolják-e.
Rá fogsz jönni, hogy nem is múlik rajta semmi. Amit előtte elképzelni sem tudtál volna.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?