Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Mit vettél? Tavaszi cuccokat?
Köszi jól, bár nagyon elfáradtam, vagy ezt már irtam?
Mára rájöttem, hogy tök jó fej vagyok, de hosszútávon nem fog menni:(
Csinálom a saját munkámat, jön a két új folyamatosan hozzám és a két régi is tőlem kér mindig segitséget. emellett szinte minden telefont én veszek fel. Tehát egy emberkét 2-3 munkáját végzem és sok. ráadásul végig hallgatom kedvenc kolléganőmet, az újakat és magyarázok nekik...
Nem is tudom mi a jobb. Rossz hangulatban fortyogni magamba, vagy jó hangulatban hülyére dolgozni magam. Ráadásul a huzatnak is meglett a hatása, mert fáj a torkom és az orrom is. Remélem nem lesz belőle semmi.
Jó sokat panaszkodtam:) De a hangulatom jó ám:) Én is pozitiv vagyok:)))
Igen, mert vásároltam. :)
Köszi tök jól. Szinte csak pozitív dolgok érnek.
Mondjuk azért azt is megállapítottam, hogy tapadnak az emberre vagy pénzt kérnek vagy eladni akarnak... nem is bírnék én sokat a városban császkálni. Iszonyat. De az eladók tök rendesek voltak, lehet érzik rajtam a rokon lelket. :DDD
Te hogy vagy? :)
:)
De későn jöttél:(
Hogy vagy ma?
Szia :)
Kell néha a pihi is. Én idetapadit játszok. :)
Tudom, hogy lesz... és a legeslegjobb. :)))
Sziasztok:)
Tegnap nem voltam nagyon, mert fáradt voltam.
Wood, ez az:) Összejön az:)))
Amikor összeházasodtunk a férjemmel, azt hittem sosem lesz saját lakásunk és örökre a szülőknél fogunk lakni. Amivel nem volt gond, de úgy kipróbáltam volna a saját lakást. Ezzel ellentétben az esküvőnk után kicsit több, mint 1 évvel már volt saját lakásunk. Nem nagy csak 1 szoba, konyha, fürdő, de a mienk volt:)))
Aztán néhány év múlva vettünk egy nagyobbat, amit aztán néhány év múlva el is vesztettünk:( és akkor megint azt hittem sosem lesz már, de nem igy lett, mert már 1 éve itt lakunk ismét a sajátban:))))
Szép napot! :)
Gratulálok nagy kislány! A saját lakáshoz! Nekem "csak" álom... álom..., de eddig mindig összejöttek, előbb-utóbb. :)))
Nem... pedig ő felejthetetlen látvány... főleg hátulról. :D
Lopezra ropok ülve. A lambada feldolgozására. :)
Néked issssssss? :DDDDDDDDD
Lá-lálálá. Risza-risza. :)))
Mamáék mindig azt mondták, hogy menj a tollas bálba... az alvásra. :)
Jaja... lenne, de én meg mizu mizu mizuzok itt. :(
Csak hallgatám.
Neked aluszi? :)
Jobban is tetted... én szétvagyok most csúszva. Kell nekem éjszaka kakaskodni. :D
Már itt fogok aludni a gép előt... :(
Van cicátok is? :)
Azért a kutya is rafkós, a gyógyszert ők is kiszokták szimatolni. Vagy jó kis kolbiba kell bújtatni. :)
Sziasztok! :)
Le is nyelik egybe... ezt akkor látni, mikor szépen ki is adják, mert tényleg csak belapát és ész nélkül...
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?