Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Tényleg! :)
Holnap szerencsés nap lesz! Péntek 13. Juhéjjj! :)))
sziasztok Jányok..:)
jól bekajáltam.. lehet nem kellet volna ily késön.. de jól esett ez a lényeg..:D
holnap megyek egy tánclokálba.. nem dizsi.. de nagyon jó.. :)) már ruha proba is volt.. olyan diszkréten "dögös" romantikusat szeretnék.. magassarkúval.. de viszek egy laposat is táncolni.. mert magasban.. csak löttyögök..:DD
ti hogy álltok a tánccal..?:)
Azért irok:)
Ma tornáztam újra a műtét előtt óta:)))
Megint olyan izomlázam lesz, hogy nem fogok tudni megmozdulni:))))
Szerintem sem lesz már gond:))) Az allergia pedig már megszokott:)
Nem hinném, hogy tavaszi fáradtságom lenne, már nyár van lassan:)
Hogy vagytok?
Akkor oké. :) Ha az ember tudja az okot, akkor az már jobb.
Pedig most nincs is mire fogni a fáradságot, már tavasz sincs, szóval...
Nem, nem mentem el, mert tegnap reggel kijött az utolsó varrat is az orromból és megszűnt minden problémám, mármint a sebek. Szinte egyik percről a másikra. Az az érdekes, hogy a varrat a jobb orromba a sebek pedig a balba. De úgy tűnik, hogy az zavarta.
Na meg tegnap rájöttem, hogy a torkom meg a nyárfa virágzástól vacakol. Allergiás vagyok rá, de mindig elfelejtem:)
Tehát egész jól vagyok csak nagyon fáradt.
Helló! :)
Voltál orvosnál? Mizu van?
Sziasztok:))
Mindenkinek szépet:)
Szia! :)
Néked is! :)
sztem nem másabb ugyan az..:)
egymást utánozák.. az europai izlésben.. ha ott enne valaki.. olyat amik ök igazából esznek.. pl. tojás kiscsérkével.. még nem kibujt ki.. "megdöglött".. ehhez sztem.. itt nem lenne kedve senkinek..:)) mert a tradicio ennél sokkal erösebb mint itt..
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?