Betűcserélő játék (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Betűcserélő játék
Csak nem belódult a piszkos férfifantáziája? :-))
elem...elme...emel....
jajj, kezdek fáradni :-))))
Nem középtájon van a "zsíros" "erős" tej? Én már nem is emlékszem rá!:(( De, a fiam nagyon szeretett cicizni. Most már akor tudom: komfortosan szopizott!:))
egyébként a férjemnek nagyon tetszett ez a szó, mondjuk ő teljesen másként magyarázta!:))
A baba gyakran elalszik a mellen, máskor pedig csak cumizik (ez utóbbit nevezzük komfort szopásnak). Az intenzív- és az alvással tarkított komfort szopás révén a baba egyre kalóriadúsabb tejhez jut, ezért természetesen ellenkezik, ha hamarabb levesszük a mellről, s ezzel megfosztjuk a táplálóbb eledeltől.
bocsi, én még új vagyok, de mi az a "komfort szopás" ???
Ja, és ilyemkor jön a segítség, segítség hátánkérése:((
Igen ez a baj!:) A szemem előtt összeáll egy szó, aminek természetesen köze nincs a végeredményhez, de egyszerűen nem tudok elvonatkozatatni attól a szóról. Ragaszkodom, ragaszkodom hozzá ezerrel..:((
vagy a "derék"-nél az "érdek"-re...
...és akkor kell abbahagyni, mikor az ember lánya az előtte lévő betűhalmazból előbb asszociál a
hantol-ra, mint a
tonhal-ra.
Ez már tényleg a vég!
Akkor már megérte ma felkelnem. :D
Lett értelme a mai napomnak :DD
transzferfólia
Innen gratulálok annak, aki:
- ezt a szót megalkotta
- tudja mit jelent
- segítségnélkül kitalálja
Ezt a játékot nehezen lehet abbahagyni :-)
De jók a szavak!
:) Ez nagyon jó! ezzel még nem találkoztam. De, a banán turmix röpke "pályafutásom " alatt előjött egypárszor!! Mégsem sikerült megdönteni a rekordott, mert nagyon lassú a gépem. Sőt van, hogy hiába kattintok nem cserélődnek a betűk csak színesednek!:(( Ennek elenére jó a játék. A beiskolázással küzdöttem, már vagy öt perce, amikor a férjem mögém állt és közölte a megoldást!:)) Na ilyenkor abba kellene már hagyni!:))
Köszönet az új játékért amit máris megkedveltem!
Ó, ezt már én is sérelmeztem. :DD
Igen, de ezt írták a "játékszabályban " is!:)) Én már találkoztam olyannal is, hogy eleve meg volt cserélve egy betű!:)) ( Igaz csak egyszer)
Már az akasztófánál is kiakadtam ezen a szón!:)) De, lesznek még ennél furábbak is!:))
sajnos ezt a játékot is csak akkor tudom játszani, ha a fiam éppen nem tölt!:(( Mert olyankor legalább elfogadható gyorsaságú a gépem!:))
nagyon jó játék, csak néha leragadok egy szófoszlánynál és nem tudok töle elszakadni...:))
nyugodt, konfliktusmentes karácsonyt kívánok nektek:)
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek :-)))
Nagyon jóó ez a játék
ja és köszönjük az ajándékot!
Tetszik a játék! Békés Karácsonyt Mindenkinek!
na, végre ráéreztem az ízére!!!
nagyon jó játék, tetszik:)
Nekem nagyon lassú a betűösszerakás. A szó megvan, de mire helyrerakom a betűket, lemegy a nap. Nincs valami jó tippetek?
masszázsvaj????
Na ezt még csak nem is hallottam!!
nekem alapból összekeverve adja:( ritka ha rendesen. így 100x nehezebb
Jaja én azért nem is keverem már őket
További ajánlott fórumok: