Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
régebben én is szoliztam, meg napoztam. Nem túl jó a bőröm ehhez. Nagyon sok az anyajegyem. Félek, na! Olyan sokat beszélnek arról, hogy mennyire erős manapság a napsütés, meg érezni is. Nem? Már ritkán simogató, inkább éget.
Nyugodtan!Én is parázom ezek miatt,de eljárok rendszeres anyajegy szűrésre,eddig nem volt gond.De betartom amit a bőrdokim javasol.
az anyajegyeimet már nem is mertem írni, mert már tiszta hipohondernek nézel..:)))
Hát elvileg tök fehérek télen,de ilyenkor nyáron letudnak szépen barnulni.A lánykám még nem nagyon,ő vhogy eddig sosem volt annyit napon,hogy lebarnuljon:))De mindig kenjük őket naptejjel,a nagyfiam hátán van egy festékes anyajegy azt meg külön vastagon is bekenjük neki,a bőrdokink tanácsára.
Amúgy én is úgy szolizom,napozom,hogy azokat az anyajegyeimet amiket a bőrdokim megjelölt,bekenem magas faktorszámú naptejjel.
Én imádok napozni,közben zenét hallgatok,vagy hallgatom a körülöttem lévő zajokat:))
De már nem olyan nap ez mint régen.Már én sem bírom sokáig,óvatosabb lettem.
nekem a Pala sohasem elég meleg, ott mindig fölfáztam. (pedig nem vagyok nyamvadt) Napozni sem szeretek, unatkozom közben.Most is szép pincebarna vagyok.:)) Az láttam a képeken, hogy szép bőröd van. Ha a gyerekeid ezt örökölték, szerencsések.
A Palatinuszon voltak tegnap a fiaim a bátyámmal.Nagyon jó kis színűk lett,pedig alig sütöt tegnap a nap.
Az Omszikra még nem jutottunk el az idén,de tervezzük:)
igen, a bányató. Itt csak így becézik.
Amúgy én sem szeretek srtandra járni,én azért nem mert baromi drágának találom,de igazából nem is szeretem.Jobb akkor az Omszki tó nekem:))
Hát nem jártam még a Dorogi strandon,a tesómák voltak ott mostanában párszor.A Pala az Palatinuszt jelent?
Persze, hogy közel van! A Palára gondolsz, vagy az új strandra? Én nem szeretek strandolni! Már-már rögeszmém, hogy összeszedek valami fertőzést. a természetes vizeket jobban szeretem.
Na az sincs messze tőlünk:)A Dorogi strandra is szoktatok járni?Az ott van hozzátok közel,ugye?
Esztergomban.Csak arra gondoltam, ha a férjem holnap időben végez, felugorhatnánk megnézni.
Sztem lehet.De telefonon is tudsz jegyet rendelni,annyi a gáz,hogy már egy órával előtte kell a jegyeket átvenni.
Most "felizgattál"! Holnap vajon lehet még jegyet kapni rá?
Milyen jól programoztátok, 4 évenként! A képeken úgy néz ki, mintha a srácok között nem volna ennyi különbség.
Az eurocenterbe megyünk,ez közel van hozzánk,5 perc gyalog:)Ti hol akartátok megnézni?
hol nézitek? Úgy látszik, mi rosszkor voltunk, rossz helyen. Csak hirtelen ötlet volt akkor, de nem jött be. Nagyon jópofa lehet. A Pixar csinálta a Szörny Rt-t is, és imádom!
Sztem nem írtam még ide erről:)
Dávidom már 12 lesz novemberben,Rolim májusban volt 8,Kirusom pedig 4 lesz decemberben.
Az én párom is csempéz,járólapozik,tapétáz,fest,stb...Itthon is minden az ő keze műve:)
A Lecsót fogjuk mi is:)Már megvettük a jegyet is,du-án megyünk majd.Közben az öcsém nyúz,hogy holnap menjek vele a westendbe,mert csavaroghatnékja van.
Próbáltam megkeresni, mennyi idősek a drágák, de nem találom. Megírod újra?
Mit néztek? Mi meg akartuk nézni a múlt héten a Lecsót, de nem adták.
ma föl akarja rakni a csempéket, hogy holnap fugázni lehessen. Hétfőn már nem leszünk.
Ebben az a boszantó, hogy amikor mi újítottuk a kecót, mindent ketten csináltunk...egyik kedves barát sem sorakozott segíteni. Bár a munkamoráljukat ismerve ("jól van az úgy, ott úgysem látszik") talán jobban jártunk így.
Még nem.De talán most már hajlandóak befeküdni az ágyba:))De hamar elalszanak szerencsére,csak jussunk el odáig,hogy már az ágyban vannak:)
Izgatott is a 2 fiú,holnap mozizunk megint,már alig várják:))
Jól belehúzott akkor:)Lehet azért marad ma tovább,hogy holnap otthon lehessen veled,nem?
Basszus! Most telefonált, hogy még kb. 1 óra...az azt jelenti, hogy legalább másfél! WÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Nem, a drága...csak nagyon fáradt lesz.
Mondogatja, hogy jobb programot is ki tudott volna találni, de ő ritkán mérgeskedik. Nagyon békés ember.Néha bosszantóan az, én már rég kiakadok, ő meg tiszta nyugalom.Jól kiegészít.
További ajánlott fórumok: