Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
ok! Akkor még ezt átgondolom!
Velem mizujs? nem sok érdekes történt ma.
De! Mintha tojcsit láttam volna...lehet, hogy ma végre érlelek? Ha igen, én teszek róla, hogy meglegyen a 14 napos luteálisom!!!
:-)))))
Az apukáknak biztos tetszenek!!!
Ugyanezt az anyucikról már nem mondanám...
Peerrrvvveerrzzz!!!!
Én csak simán valami latinosra tippeltem volna... Mondjuk valami Ricky Martin számra...
De ha Te gogozni akarsz, hát legyen...
Azt hiszem röviden ennyi.
Veled?
Köszi én jól csak kicsit fáradt vagyok mert a héten éjszakázom és ma nem igazán sikerült az alukálás. De egyébként is alig alszom szóval nem számít.
Majd holnap bepótolom. Ja ma kiderült hogy jövő hét elején mennem kell vidékre egy szerződés aláírásra és holnap reggel egyeztetek fönökömmel hogy el tudjak menni.
Köszi, hogy szánsz ránk még 1 kis időt!
Akkora káosz volt itt délelőtt, hogy már nem nagyon emlékszem, kivel, mi történt...pedig visszaolvastam.
Tehát: Hogy vagy ma?
Rosszul fogalmaztál...
De milyen mókás lett volna!!!! Legközelebb TÁNCOLJ!!! :))))))
Bocsi akkor biztos nem vagyok elég éber hozzá:-(
Majd legközelebb
Akkor biztos nyugis volt a sok szülövel való szülöihez képest!
Milyen műsor volt? A gyerekek adták elő?
Haligali! Itt vagyok!
Itt aztán volt káosz délelőtt! Jókat derültem, miközben visszaolvastam. Örülök nektek!
Naggyon komoly szülőink volt.Mivel csak az új gyerekek szüleit érintette nem voltunk sokan.A közös bevezető rész után 2 azaz kettő gyerek 3 szülőjének adhattam elő egy rövid zenés-táncos műsorszámot. (nekünk a 23 régi gyerekünkhöz 2 új érkezik)
Így is eltartott fél 6-ig.
talán éhen nem halok, de tényleg kifogytunk mindenből, muszáj lesz beszereznünk...
szia Christ!
Jó éjszakázást, kevés munkát!
holnap talizunk:)
nem akarja elmondani a tuti tippeit???
arra vigyázzatok nehogy elkapja a játékszenvedély!!!!
komolyan!
délutános műszaknak üzizem!
tolják ide a képüket és tessék sokat írni és beszélgetni, mert reggel vissza akarok olvasni!
Kikiboszorkány! nem gáz, ha nincs palacsinta, csak a csetreszek készüljenek el záros határidőn belül:))))
Moncsikám! reméelm nem harap meg egy haragos szülő sem!!! kár, hogy elkerültük reggel egymást, holnap ígérem jövök korábban:)))
Vica!!!! megígérted hogy újra kezded, mikor lesz a nagy nap???? sok puszi, vigyi magi!
Füzike! Daroki! Tessék sokat beszélgetni:))) jók legyetek!
Orsy!te is ígérted magad éccakára! behajtom rajtad a jöveteledet!!!
puszkó mindenkinek!
Holnap nyitok:)))
Ez döbbenetes!!!
Ha így folytatja gyorsan milliomos lesz!
:-))))
Venni kéne tőle magán órákat nem?
Szia Moncus!
Azért nehogy éhen halljatok a festők miatt!!!
Holnap talizunk!
lassan én is lépek!
menni haza egyezkedni villanykapcsoló ügyileg:)
+hátha jön az uram időben némi bevásárlást kell intéznünk, mert a festők kiettek a vagyonunkból bennünket!
cső Hajni!
holnap veled ugyanitt:)))
hey-hey!!!te gazdag csaajszinak lenni???!!!
na eddig pízről nem volt szó:)))