Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
na megjöttem!
rábízom a bérlőre, odaadom neki a pénzt és azt vesz, amit akar!
Csajok, sajna el is kell köszönnöm. Tudom, hogy nem vittem túlzásba a dolgot, de zajlik az élet.
Puszi!
de azt hiszem elköszönök egy röpke kis időre és körbekuksizok a hirdetős oldalakon!
majd érkezem kb. 10 perc
kanapé, az lelkem!
mer' az albérlőnek nem fele meg, amit vittem, és azt most eladtam 20-ért és ennyiért veszek nekik egy másikat!
nem épp ez az, hogy hülyére vesznek, mert ez egyik ezt mond, amásik meg mást!
és a végén kiderül, hogx ki a hunyó!
most még éppen nyomozási fázisban vagyok!
te a postára norbit küldte!
nem olvasol????!!!!!
ha van otthon jó öreg szatmárid:)))akkor elő vele!
bebújnia dunyhába, hasadra egy kalap és addig pálinkázni amíg kettőt nem látsz belőle!!!
ez kivisz minden nyavalyát!
A Kukutyin útvesztő közepén balra fordulunk, aztán a második utca jobbra, ahol az apró kis koboldok útkarbantartása miatt sajnos egy órát kell várni, de ha ezen túlvagyunk, akkor három utca balra és már ott is a bót! :DDDDDD
Jó, mi!? Pedig esküszöm, nem ittam egy kortyot sem! Lehet, hogy a két kávé miatt vág így az eszem, mint a penge...
Lujzika!
megszöktél?
akkor jó melegszendvicszést!
makón még ilyenkor lehet kenyeret kapni?
azt hittem ott csak reggel van szállítás:))))
kettesben ünnepelünk, semmi felhajtás!
cső kiki! a melegszenya jó!Szeretnék lenni este! Esetleg Peti letaszíthat a trónusomról valami izgi kis játék kedvéért:((De megpróbálom tartani a frontot.
Egyébként hol az a bót, hogy estig nem érsz haza?
2.500,- + vizitdíj :DDDDD
Megkaptam a zsét, mán el is költöttem. Így ez olyan, mintha vettél volna nekem egy új pulcsit :DD
Na, végszóra... :)))
Lépek a bótba, majd gyüvök! Ha már nem találkoznánk, akkor jó murit estére! Édeskettesben ünnepeltek vagy nagy banzáj lesz?
most betegség lebeg a levegőben!
dr. kiki szuper kezelést ajánlott!
én inkább a kalap-kúrára szavaznék!
ha vki nem ismeri szívesen leírom:)))
Erre nem is gondoltam! (a NeoCitrantól hányok:)), a mézet utálom, a foró teában, meg megdöglik a c-vitamin)
Köszönöm doktornő! Mennyivel tartozom?
Ja, felvetted már a lét a festékekért? Még egyszer nem fizetem ki!
Na, most elmegyek a boltba venni kenyeret. Vacsira melegszendvicset csinálok. Ötletes, mi!? :DDDDD
Este leszel?