Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Hey, hey!!!! Ilyeneken nem agyalunk!
De azt mondtad, hogy már csináltak átjárhatóságit, nem?
Ja! De a peteérés az pontosabb :)))
Aztán majd meglátjuk! A semminél egyelőre jobb!
Mikor mész rezegtetni?
Mibe fulladtál be?
Rendszerezzük a gondolataidat! Halljuk, halljuk! BESZÉLGESSÜNK KICSIT! :))
ja, aszittem, megléptél.
Hol is tartotunk?
huh, ez a nőci, mint a szélvész! Rövid fél óra alatt tisztára összezavarta az agyam:))
cső, szisztok, szép estét!
mangó holnap várlak a dokis hírekkel!
puszi Nektek!
csajok, lépnem kell:(((
csomagolok, meg hapsizok és finom vacsorát eszek!
holnap szingli leszek, egész este ráérek!majd integetek ilyen tájban, jó???
Mög-mög!!! :)))
Holnapután föl is adom! (Az kiskedd!?)
kiki!
megkaptad a címemet?
szerinted????
jobb lenne, ha vennénk egy tehenet, vagy egy-két kecskét és meg lenne oldva a fűnyírásunk is!
mangó! b@szki rátok vagyok kíváncsi nem a "hüje" viccekre!
azt akkor is tudod írni, ha én már nem leszek itt! és majd holnap jót nevetek rajta napközben!
:))))
na mindjárt már gyászkeretes meghívót írsz!
felpofozlak hallod-e????
NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!
A dadogós Kovács barátai unszolására beiratkozik a beszédhibások iskolájába. Néhány hét múlva találkozik az egyik barátjával, aki megkérdi, hogy halad. Kovács kinyitja a száját és folyékonyan mondja:
- A versenyparipa remekül száguld a frissen esett havon.
- Bravó! - mondja a barát. - Ez aztán kitűnő!
- Kkkitütűkitűnő, az igaz - hebegi Kovács -, cccsak az a bbbaj, hogy nem mmmindig pppasszol.
nálunk is ez a pálya, bár most mutter még szolídan csak nágyféle kaját hozott a nagy pakolós hétvégére...gondolhatjátok!
bár a tesóm annyit eszik, mint egy egész család, gy. szerint bélférges, mert csak 75 kiló és hozzá majdnem egy90 magas:)))
a hétvégén (szombat, vasárnap) 9 liter tej fogyott el nálunk! De a lényeg be van minden pakolva a garagéból, még szerdán jön a faterom az utómunkálatok elvégzésére!
Az elmegyógyintézetbe bevisznek egy beteget. A főorvos látja, hogy nem túl veszélyes a dolog, ezért berakja egy tömegszobába, ahol vagy negyvenen vannak. Másnap reggel, amikor megnézték az új fiút, hogy mit csinál, látják, hogy valamennyi ápoltnak laposra van verve az orra, kivéve az övé.
- Mi volt itt, háború?
- Nem - feleli egy lapos orrú. - Az új fiú kitalált egy új játékot. Húzott a földön egy vonalat, és aki át tud bújni alatta, az hazamehet.