Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Most bepróbálkozok egy kis agykontrollal is:))
Beleszugerálom magamba azt a gyereket!
3. természetesen, nem hurcincáltam a vérem sehová.Ha Egomban elemzik, akkor vegyék is ott. Na, jó, hogy oda küldtek,mert kinyomoztam, hogy a progihoz is hajlandóak levenni a vért, és ők elküldik T.bányára...
Így mind a két karomon megbökték a vénám, és 11.30-ra értem be a melóba.
Holnap EKG:))
Helló!
Látom, nagy bakkerság van itt!
Én meg azon vagyok kiakadva, hogy nega a kenetem (fölhívtam ma a csudadokit).Akkor mitől fáj a hasam????
A vérvétel tiszta gáz volt! Na, nemén feküdtem ki, csak az egü. hozta a formáját.
1. Dorogon elmentem nőgyogyihoz beutalóért, kivártam a sorom (2 óra)
2.ugyanott labor: a nagy részét levették, de! a vércsopi+ellenanyag vizsgálathoz aszongya, leveszik a vért, ragadjam meg a kémcsövet, és fussak vele Egomba, mert csak ott elemzik ki éééés!!! a progeszteron labort meg csak Tatabányán csinálják holnap vonuljak oda érte!!
Még nincs vége, csak mennem kell
Sziasztok!
Keresztmaminak gratulálok a két fiúcskához! Nagyon édesek, szépek, na és mekkora hajuk van! Bezzeg az én gyerkőceim kopik voltak, azaz volt egy pici hajuk, de szőke, úgyhogy nemis látszott.
Vica, én azért megkérdeznék egy másik dokit is. Ez így nem oké, hogy oda-vissza passzoljátok egymásnak ezt a vírust.
Puszi! Szép napot!
Sziasztok!!!
szép napot mindenkinek.
na.felhivtam a dokit a kenet miatt.visszajött ez a mycoplasma hominis dolog:(nem lehet,illetve nem is vészes a dolog,ő nem izgatja magát miatta....azt mondta elég ha majd megyek febr.6-án,ahogy megbeszéltük és majd akkor elmondja,hogy akkor most mi is legyen,de ne aggódjak,nem veszélyes a babára.háááát:)nem tom...
én csak egy dolgot nem értek.oké,valami úton lett nekem ez a mycoplasma hominis.Mindenhol azt olvasom,hogy meg lehet kapi macsektól is,de szexuális úton terjed.
Kórokozó fajtája: Mycoplasma hominis baktérium
Vezető tünetek férfiban: Tünetszegény, ritkán enyhe folyás a húgycsőből.
Vezető tünetek nőben: Tünetszegény, esetleg folyás, enyhe fájdalom. Gyakori vetélés és meddőség esetén érdemes gondolni rá.
Lefolyás: A kórokozó egy sajátos baktérium, amely a szaporodásához a gazdasejt apparátusát használja fel. A Mycoplasma baktérium ún. intracelluláris kórokozó, azaz a sejten belül szaporodik, ezért kimutatása nehézkes.
Előfordulási gyakoriság (1-5-ig):1
Hogyan terjed: A betegség a hagyományos közösüléssel terjed.
Hogyan lehet védekezni ellene: Óvszer, konzervatív nemi élet, monogámia.
Kell-e szólni a partnernek, ha van: Igen
Elmúlik-e magától, ha nem, mi a kezelés várható menete: Célzott antibiotikum
Szövődmények: Meddőség, az abortuszhajlam fokozódása.
Hova fordulhatsz: Nőgyógyász, bőrgyógyász
Ezt találtam többek között.Tehát én akkor,amikor első körben volt ez nekem,simán átadhattam az uramnak.Utána ez nekem elmúlt,de akkor esetleg ő visszaadhatta nekem,ugyanis ő nem lett kikezelve.meg sem emlitette,hogy esetleg neki is lehet és meg kéne vizsgálni stb.
hát nem tudom,nem vagyok doki,sem mikrobiológus,de rá fogok kérdezni.
mindegy,nem idegeskedem,majd csak nem lesz semmi gond.
majd jövök
puszi nektek
Moncsi,ne add az összes véred:)
Kiki,milyen telhetetlenek vagyunk,még több képet akarunk!!!:))
Jó reggelt!
Moncsi, drukk a vérvételhez, le ne fordulj a székről! Savallanám, ha úgy kellene felmosni! :D
A képek majd jönnek, pocakosat is csináltatok a fotográfus férjurammal! ;)
Szép napot Nektek, puszi!
Helló Szuszókások!
Egészen másképp alakult a napom, mint azt terveztem. Hagyjuk...
Annyi vígasztal, hogy ti sem voltatok kényszeres beszélők ma:))
Holnap délelőtt a véremet vétetem, aztán mikor beérek, onnantól melódia. Du. kézműves foglalkozás...aztán jövök!
Puszováré!
Kiki!!! Pont a kedvenc képemet törölted! Azon voltak a srácok a legmókásabbak! Ha nem rakod vissza, kérem e-mailben elküldeni! Az új képen is ééédesek, de nem viccesek...
Köszi, köszi!
Akkor menjél Te is pihizni, nehogy lefejeld a klaviatúrát! :DDD
Jó filmezést:)
én majd elalszom,nagyon kómás vagyok...
Gyors bekukuccs, de most nem maradok sokáig :(
Vasárnapi dvd-maratoton + 8-tól az Álljon meg a nászmenet. Szeressük, szeressük! :DD
Meggyőztél:)
Annyira édesek!!!!