Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Milyen csodamódszert alkalmazol a fogadra?
szólok előre,ha váratlanul eltünök az azért van,mert a hülye áramszolgáltató sztrájkol és minden nap 1-1,5 órára bejelentés nélkül lekapcsolják az áramot:(a fene vinné el őket.
tuti megnőttek!!!és jó hallani,hogy az ingered sem hány már:Dnagyon várom a hireket!!!
szegény kolléganőd...de majd csak megbirkózik a kis gézengúzokkal.vagy naiv vagyok???:)
Nem! Az ingerem se hány már annyira, kicsit mintha érzném a pocakom, de lehet,hogy ez már csak a képzeletem:))
Majd holnap kiderül. {Szegény kolléganőm, most jön vissza táppénzről, erre egész délelőtt egyedül lesz. (a dajkánk is dokizik, én is) Nem irígylem szegényt! Remélem valakit átirányít hozzá a főnökasszony!}
Jó lenne, ha szépen megnőttek volna a drágák!
És hogy vagy?nincs mellékhatás?nem hegyesedik a füled vége?:)
ugye???Érzem én tudat alatt:))
Nem akarlak ijesztgetni, de odabenn a Bogi is nagyon jó volt! Bezzeg, mióta kitette a lábát...
felcsillant a szeme egy pillanatra:DD
hát hallod lehet.mindig is gyanús volt,hogy ilyen jó baba.hátulról támad:D
Az a külön jó ebben a szavazósdiban, hogy végre Moncusunk is felszabadul a teher alól, és jön Hoxázni!
Ugyan má! Abba fogsz majd belehalni ha apa kiveri a fogadat....
:-))))
Még szép hogy nem akarta!!!
:-))))
A Dóri már fölfalja az utolsó tartalékaidat is?
kicsit az inyem is vérzik.én ebbe bele fogok halni.nagyon tudok ám szenvedni a fogtól.látványosan.:)
mondtam az uramnak is,hogy adjon egyet...nem akart.pedig ez soha vissza nem térő alkalom:DD
Jó nagyra nyisd mert sokat küldök!!!
:-)))
Persze, hogy szavaztunk! Sosem hagyom ki:))
Bakker! Melyik az a kis sz*rházi? Kiütni!
az jó!!!nyitom az ablakot:D
Hali csajok!
Vica gyulladáscsökkentő erőket küldök máris!!!!!!!
:-)))
itt vagyok Moncsi!
mizújs?
szavaztatok?
bedurrant a fogam....:((((((((((((((((
Timcsikém, minden rendben lesz, ne aggódj! Gyógypusszancs Zoárdnak!
Remélem,hogy azóta jobban vagytok Timcsi!!
Vicus köszi a bíztatást!!!:)))
Timcsi,sajnálom:(((((Nyugi,erős kiskrapek,hatott a szuri meg a gyógyszer is.Nem lesz semmi gond!!!!
Sziasztok csajok!!Zozokám beteg lett,reggel orvost kellett hozzá hívnom mert olyan csúnyán lélegzett,szinte sipolt a melle és olyan volt mintha fulladna:((Kapott egy jó nagy hörgőtágító szurit,annyira sírt a szívem szakadt meg:(((Azóta szerencsére jól van, a gyógyszert is bevette,remélem nem kell vele kórházba mennem:(((A bnőm kisfia is ezért volt kórházban:(((nem bírnám ki ha ott kellene hagynom:((((
További ajánlott fórumok: