Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Ja tudom már mit akartam azt olvastam lejjebb hogy 3 adagot mostál ma?
Nincs mit! Szerintem dokit többet tud mondani!
Hát a hőmérőzést nem nekem találták ki de tudtam, néztem mikor van peteérés és ez sokat segít! De a baba nem maradt sokáig így nem nagyon volt jó!
nekem sajna összevissza jön meg most is meg kell jönni mert görcsölget a hasam
Persze!Semmi nem volt.Olyan volt mintha tovább szedtem volna!
De jó neked!Gratulálok!Kiszámoltad mikor van peteérésed?Vagy hőmérőztél?
A gyógyszer abbahagyása után hamar beállt?
az enyém ingadozott.Kérdezted,hogy nekünk volt-e hasonló problémánk és arra válaszoltam.
De egyet értek Chris-sel,tényleg fel kéne keresned a dokidat.Az csak biztosabbat tud mondani
Nekem nem függött az együttléttől de volt hogy 28-ról felment 33 napra és a második ilyen hónapban terhes lettem!
De a mai napig nem tudni mi miatt volt! Bármi lehet az ok!
Vagy lehet hogy szar a teszt?
Ha keddig nem jön meg akkor elmegyek!Ha méhenkivűli akkor a teszt kimutatja?
Nem ingadozott!Gyógyszer alatt és előtt mindig 30 napra megjött!
Az mindenképpen jó!
De szerintem jó lenne ha megkérdeznél egy dokit! A ciklus meghosszabbodása sokmindenre utalhat. Pl hormonváltozásra is.
Csak mindig mire beleélem magam hogy ennyit késik azután a teszt negatív lesz!
Volt olyan hogy ingadozott.volt olyan,hogy 28 napra jött meg,de olyan is,amikor 35 napra...tényleg rengeteg minden kihat a dologra.
Amióta negatív lett az első teszt azóta nem görcsölök rajta!
Azt elhiszem de ha nagyon erősen akarsz babát az is stresszként jelenik meg!
Nektek volt már ilyen problémátok?
De a munkahelyen is mindig ilyen stressz volt!Itthon meg álltalában miden oké!És igyekszem nem idegeskednI!
én azelőtt kezdtem folsavat szedni mielőtt terhes lettem.Meg utána is folytattam.Megelőzi egy pár betegség kialakulását magzati korban:pl.nyitott gerinc stb.-ha jól tudom.De hogy emiatt késhet-e,azt nem tudom megmondani sajnos.
Zsuzsi! Szerintem érdemes dokit megkérdezni, mert egy sor oka lehet annak ha késik!
Ha az idegeskedés stressz mind hatással lehet rá. Ilyenkor az első szakasz meghosszabbodik áés ezáltal a második is! Vagyis az egész ciklusod hosszabbodhat!
és csak most,ebben a két hónapban késik,amióta próbálkoztok?
További ajánlott fórumok: