Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
kettőt vesztettünk, egyet nyertünk.
De az elsőt úgy veszítettük el, hogy az ellenfél csapat edzője a játékvezetők főnöke. Kissé átírták a szabálykönyvet, így is csak 3 ponttal nyertek.
A másik vesztesen pedig a jobbak, a fiammal egyetemben szépen kipontozódtak, így maradtak a "töltelékek". Ezt 6 ponttal veszítettük el.
Viszont amit nyertünk, azt majdnem 40 pont előnnyel.
De nem ezek voltak a lényeges meccsek. Most már az országosra készülünk, ami május elején lesz 4 napon át.
Állítólag a szex is segít beindítani a szülést.
Igen,még maradhat egy picit:))...meg amúgy is ő dönt,tök mindegy mit ügyeskedünk mi itt:D Gondolom élvezi,hogy ő a főnök:D
Hogy sikerült a verseny?
Szegény Dóri, ha tudná, mit forralunk itt ellene.
Vagyishát nem ellene, de azért a legjobb helye ott bent van.
Jajjjj...majd gondolok rád:)A fogorvos a halálom:)Itt nem is vagyok hajlandó elmenni,megvárom amig hazamegyünk és elmehetek az én fogdokimhoz.Csak benne bizom.Egysze olyan bajom volt,hogy szurit is kellett adnia meg az inyemet is fel kellett vágni és semmit nem éreztem,nem fájt.Nekem csak ő kell ezek után:DD
Hegyet másszak?????végülis....tuti hatásosabb lenne az én kis önkényes lakásfoglalómmal szemben:DD
Ügyi vagy.
Én ma megyek a fogorvoshoz, megválok a bölcsességfogamtól, mert már nagyon idegesítő.
Menjél, másszál hegyet! Lassan ki kellene Dórit lakoltatni.:o))
Na,rendeztem az ebédet:)Rántott hal lesz rizzsel.Ezer éve nem ettünk.
El kéne mennem sétálni...lehet hogy bemegyek a városba délután és teszek egy kört.Na majd még meglátom!
Szia!
Nyugi, maradt még körmöm.DDD
Mindegy, hogy kinek vagy minek a kedvéért, csak lépjen valamit a helyes irányba!
Szia!
Remélem sikerült megnézni,érdemes,nagyon édes baba:)
Sziasztok!
Timcsi,tényleg hajasbaba:DD Ekkora hajat!!!!Nagyon édes:D
Lujzika,azért remélem nem lett oda az összes körmöd:D Én is remélem,hogy lehet rá hatni,hajlik rá úgy látom,persze nem miattam,hanem Dóri miatt:D Ki is használom a helyzetet.
És igen én csak olivaolajat használok,de úgy látszik abból is kevesebbet kell.
Remélem mindenki jól van,mi igen.Nagyon szép idő van ma is:)
szép napot mindenkinek!
puszi
Ezen az oldalon találod
Vica!
Hát majdnem odalett az összes körmöm. Már azon tanakodtam, pörköltet főzök belőle.:o)))
Olvastam Eddy kórjáról. Mit mondjak? Nem vigyáz magára eléggé. Talán most, a lánya kedvéért leteszi azt a büdös bagót, már az is nagy lépés lenne.
Olívaolajjal főztök? Az is jót tesz az ereknek.
Sziasztok!
Timcsi gratulálok az újabb fiúcskához! Végre!
Na,lekéstelek Moncsi:(
Azért maradok hátha visszatérsz:)
Javaslatom lenne még egy gyönyörűbb névhez, ami némileg magyar legalább, Balhási Márk Benedek, hogy sok sikere és boldogsága is legyen az életben, mert ha a két név első betűje uaz, akkor mindenben szerencsés lesz.
Egyébként nagy gratuláció a szülőknek és a nagyszülőknek is.
Sziasztok!!!
Timcsi ez szuper jó, nagy gartula nekik!!!:)
Moncsi,akkor legalább rendesen megjöttek a galád vörösök,lehet a következő menetre koncentrálni!:)
puszi