Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Igen,ez lehet:)
jó idő van otthon??itt nagyon meleg van.
Nem is mondod.szereztetek kiscicát?
Látom túltengenek benned az anyai ösztönök.
Nemsokára megszületik Dóri, és kiélheted magad rajta.:o)
Egyébként rendkivül hasznosnak bizonyult a sétám.
Találtam a boltban magyar szalámit...na arra befizettem meg epres joghurta.Azon kivül a tengerparton 4 elhagyatott kutyabébit.Jó bőrben vannak,valaki biztosan eteti őket.Jól le kellett beszélnem magam,hogy hazahozzam őket.az lebegett a szemem előtt hogy Eddy Dóristól,csucsistól és kutyabébistől kivágna:D Tehát nem hoztam őket haza.Csak most rendkivül érzékeny vagyok és majdnem sirva fakadtam az emberek kegyetlenségén.Úúúúútálom amikor kirakott állatokat látok.na.
Megyek lebillegek a faluba.Kicsit úgy közlekedem mint egy csipőficamos pingvin mert azért érzem a derekam...:)szóval érdekes látványt nyújtok:D
majd jövök
puszi
Én is ezt mondom:D Gondolj bele hogy a nagy kapkodásban még azt is fel kéne rögzitenünk az autóra:DD
De komolyan.most pakolhatok újra mert ebben a táskában igy nem férünk el:(hüpppp
Sziasztok csajok!!
Lujzi,szivat engem a kiscsaj:D Egyébként nagyon jól aludtam.A pocakomat érzem,de nem vészes.Iszom a teát,megyek és sétálok majd egy nagyot.És várok.Egyszer csak kibújik a kis rosszcsont!!!:)
Moncsi,a tolatós Bogi átjött:)Nagyon édes:)
Kiki,tényleg nagyon aktiv vagy ma:)
Timcsi,remélem nem szedsz össze valami bacit!Tessék enni sok gyümölcsöt.
Kifaggattam a dokit tegnapi nagy riadalmamban hogy mit is kell vinnem a kórházba pontosan a kisasszonynak.Hát majdnem mindent,jó,hogy kiságyat nem:DSzóval valami szekérrel fogok bevonulni szeintem,jól megrakodva:)Minden estre nagyobb táskába kell pakolnom.Még ágynemüt is kell vinnem.Szóval újra pakolhatok:)
majd jövök
puszi
Szia Kiki!
Nagyon aktív vagy ma.:o)
Szia Timcsi!
Nagyon édes.DDDD
Sziasztok!
Látom, még mindig egyben - vagy már nem!? :)
Felmostam, felporszívóztam, már csak valami ebédfélét kellene gyártanom a hites uramnak.
Szép napot mindenkinek, pusz
Sziasztok!
Vica eléggé vicces ez a Dóri! :o))) Igyad a málnalevél teát szorgalmasan.
Moncsi, köszi a dicséretet. Én imádok főzni, és azok szerint, akik ettek a főztjeimből szuperul művelem. A párom "alig" 30 kg-ot hízott pár év alatt mellettem. Azt mondja, megismerte az ízeket, mióta velem él. Na, nem fényezem magam tovább!
Timcsi, olyan édes ez a kiskrapek! Zozó látta már? MIt szólt hozzá?
Kiki kapcsolja most már on-ba!
oké:)
pihenj egy nagyot,jó éjt
puszi
Aha csak vannak sokkal jobbak,meg keresztelős képek is de egyszerűen nem tölti fel.Ide sem tudok újat tenni,pedig akarnék:((((
Vicuska olvastam h éjjel voltatok bent a kórházban,nem vagy kitágulva semennyire?