Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Chris!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
:-DDD
Úgy legyen!
De Chris is igazolhatja, hogy így van.
A többiek is éveken át harcoltak a babáért, és lassacskán mindenki célba ért. Legutoljára Moncsi, aki szerdán megy az Uh-ra, és aztán reméljük, hogy sűrűbben fog ismét jönni.
Persze természetes, de csak addig amíg a szomorú pillanatok után újjult erővel mész tovább.
Nálam mindig úgy volt/van hogy mikor már nagyon végem kisírom magamat azt utána sokáig minden kibírok a következő kimerülésig:-D
Ezt sajnos nem tudtam.:(((
Túl vagytok már minden kivizsgáláson?
Ari vagy!
Sajnos mi több mint 4éve dolgozunk az ügyön, és eddigi ereményünk nem túl biztató.Volt 2 terhességem, de sajnos mindketten angyalkák lettek!:((
Sziasztok!
Immár az irodából jelentkezem.:))
Nekem a naplóírás rengeteget tud segíteni, mikor magam alatt vagyok, és kiöntöm végül is saját magamnak a lelkem bánatát.
Már szeretnék én is nyitni babás naplót, de még odafenn úgy érzik, nem értem meg a feladatra, sajna.
:-DDDD
Nem rejetegettem csak baba előtt már nem volt kedvem a naplókkal foglalkozni. Mostanában megjött a kedvem hozzá:-D
Sziasztok.Bocsánat, de vendégeink voltak.Először is köszönöm a kedvességeteket, hogy csatlakozhato hozzátok.
20.évforduló!!Gratula nektek.Valóban ritk sajnos a mai világban az ilyen.
Egyébként Chris miattam tette fel az esküvői képeit, mondjuk nem értem eddig miért rejtegette:))
Pihenj jól és sokat! Biztos a kimerültség volt a gondok oka!
Jó éjszakát neked!!
Most megyek, mert holnap már dolgoznom kell,és próbálom addigra totálisan összeszedni magamat.
Puszi!