Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Most megyek, készítek szélsebesen egy kimutatást. Remélem, még itt lesztek, maikor visszatérek!
Addig puszi!
magamra kötöm a laptopomatDDDD
hát onnan hogy irok sms-t és akkor beirjátok a topikba hogy mindenki tudja!!!jó igy???
Ha még pénteken itt lezs, akkor szombaton tuti.
mármint a terhességből:))))
Nem a halálát harangoztam be.
Nálad is visszaszámolunk. Tehát 10!
Na, Vica! Honnan is fogjuk mi megtudni,hogy kibúvott a várva-várt Kisdóri.
Ez a "Kikinek sincs már sok hátra" elég baljósan hangzik. :))
Még jó, hogy nem érti a magyart
Köszi.
De néha tényleg el tudom vetni a súlykot.
Saját nyomoromon is jókat tudok humorizálni.
:DDD de igazad van:D
ezt nem mondjuk Eddynek:)
:))) nekem tetszik a humorod!
Szeva Moncsi!
Vica végez a héten, Kikinek sincs már sok hátra, úgyhogy hajrá!!
Tényleg nem norma az öregasszony.
Diétázzon csak, legalább olcsó lesz a koporsója.
Hű de morbid vagyok!
:D édes vagy.Hihetetlen,hogy ti is ennyire várjátok:)Tényleg igazi közös babó lesz a Dóri:)
Hogy vagy?
Sziasztok! Végre van társaságom, nem csak üzengetek Nektek!
Vica! Micsoda hírek! Annyira izgi, hogy na! Szombaton igazi anyuka leszel! Már most bőgök a meghatottságtól!
De szerinted normális,hogy 84 évesen azzal van elfoglalva hogy milyen az alakja???mert ugye mondta hogy fogyózzak és hogy ő soha nem volt kövér meg ilyenek.
Ilyenkor kezdem sajnálni Eddyt:)
felejts el görögül. más nem jut ezembe hirtelen. Esetleg húzd ki a telefont.
hát...ha rajta múlna.Eddig olyan békében éldegéltem,nemrég jött rá a telefonálgatás és osztja nekem az észt.Mit fog müvelni ha meglesz a gyerek??????
Most jöttem rá, hogy a repülőszőnyeget intézed.DDDD
még jó, hogy nem akarja levezetni a szülést
ezzel kicsinál...ha rajta múlna a szülésnél is bent lenne.annyira csipem hogy ő aztán mindent tud.kikészit komolyan!!!!
hát hogy minek meginditani
majd jön ha akar
kezdjek rögtön fogyókúrázni szülés után...és egyebek
na meg arra is jó pld. hogy ellenőrizd, igazat mond-e a jóember, esetleg tévedett. Ha nem passzol össze a kettő.....
biztos sok ilyen ember van:)))
lalépek egy időre, majd kb. egy óra múlva jövök!
sose tudhatod. Hátha valaki elfelejti mikor született, és csak az adószámát tudja :))))
További ajánlott fórumok: