Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Közben átrendezted a lakást?:D
most is mérgelődik éppen a hálóban, hallottam, megyek, nehogy szó érje a házam elejét!
vicának sok puszi, adjátok át, ha még taliztok vele!
ja és nektek is!
jók legyetek, moncsi jó összebújós ünneplést!
De mégiscsak sűrűbben találkozol vele, mint velünk. Márcsak azértis, mert mi még személyesn nem taliztunk. De ami késik, nem múlik. Előbb-utóbb csak sikerül szerveznünk egy nagy találkát.:)))
aztán még mérges volt, hogy nincs itthon tej, persze van és kenyér sem, az is van...csak sehol sem találta:)))
most már nyugalom, meg béke egy ideig vagyok, de utána csak holnap vagyok!
Na, otthon a Gyurci, te meg mégis velünk?
Nincs sajnos mellettem. Csak telefonon tudunk értekezni,meg néha, amikor meglátogatjuk a kis boszit.
Az a baj, hogy minden normális film későn kezdődik, én meg 9-kor kidőlök. :((
na bocsi, csak ugye közben megjött az uram, meg tanítottam is és itt volt agyerek jó sokáig!
közben vacsorát adni, meg élménybeszámolót hallgatni...tudjátok!
2:0 a hasonlósági verseny az Eddy javára! Én nem tudok még dönteni.
Azért jó, ha meg tudod osztani valakivel ezeket a dolgokat. Igaz, mi is itt vagyunk, de ő mégiscsak hús-vér valójában van ott melletted.
a House-ba rendszeresen belealszom:(( Kénytelen leszek megszerezni DVD-n én is:))
jaja, Dóri:)) A tesóm ezerrel gyűjti a Bogi kinőtt dolgait. Annyira aranyos! Nálunk nem volt szokás nyíltan beszélni a nemiségről, most meg részletesen el kell mesélnem neki, mit, miért, hogyan csinálnak a Dévaiban.:))
Én meg nem nézek semmilyen sorozatot a tv-ben. Valahogy nem tudnak lekötni. A House-t meg a szülifelit mindig utólag DVD-n nézem meg, mert az leállítható, ha dolgom van közben.
Szeva Moncus! Én végig itt voltam. A bk előttöt nem ilyen szűken értelmeztem:))
Vica! egy csoda a bébi, nagyon cuki és iszonyatosan hasonlít az apukájára!
Biztos is, hogy szépfiú lesz!
Nálatok pedig kicsi lány.:))))
az már igaz! Beleadtunk apait, anyait!:)) Ilyen alapon Ákos is csodaszép gyerek lesz!
Köszi a drukkot! csodaszép ajándék lenne.
Moncus, Chris, nektek is jut a bébicsináló energiámból:))))) Nekem már nincs rá szükségem.
Nem hiába drukkoltunk annyit.:))) Küldtük a sok energiát folyamatosan. Nemsokára Kikinek esz szüksége rá, de addig még neked megy (legalábbis az enyém).
Jaj, olyan szép! Minden 5percben megnézem a képeit.:))))
Jól sikerült kiscsaj a Dóri, ugye?
Na erre is kérek egy áment:
Jövő hétvégén zebrásat tesztelsz.:)))
Nem kell velük foglalkozni. Azt hiszik, hogy ők sz@rták a spanyolviaszt.
A lényeg, hogy a gyerekeknek tetszett, hiszen nekik és róluk szól az egész.
nekem legalábbis az a célom, hogy a gyerekeknek élményt nyújtsak. Elfelejtik ezek, hogy mi nálunk a bábosság sokadik a sorban...elsősorban óvónénik vagyunk. Na, mindegy, én nem vettem a szívemre, de van olyan kolléganő, aki azt mondta, soha többé be nem teszi oda a bábját.
Nem is az volt a gáz, amit mondtak, hanem amilyen lekezelően, nyeglén...
Áh, mindegy....
Ez az igazi elismerés!:)))
Ilyenkor el tud olvadni az ember, hiszen a gyerekek még őszinték (egy bizonyos korig).
További ajánlott fórumok: