Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Lassan majd összefutnak a szálak, és minden oké lesz. Tényleg csak türelem és kitartás kérdése.
A férfiak nem igazán tudnak még mit kezdeni egy ilyen pindurral. Majd, ha már kezd beszélni, meg tud járni. Akkor már ők is igazán bekapcsolódnak a dolgokba.
DDDD
Majd talán holnap.:))
De én nem is értem, miért kellett kivenni a vízből.:DD
az még oké volt,na de az azt követő törülközés,öltözés és egyebek tette be nála a kaput:D
próbáltam énekelni,de erre még hangosabban üvöltött,igy nem erőltettem a dolgot:D
nem az én napom:)
Hát, így nem lehet könnyű. Tudom, mert tapasztaltam. Sok türelem kell a dologhoz.
Kitartás! Nemsokára vége a nyárnak, és akkor talán nyugi lesz.
Ma még a fürdés se volt jó neki?
Ja, biztos dacból aludt el.:DDD
Olyan édesek tudnak lenni, amikor ismerkednek az új dolgokkal. Legyen az étel vagy akár csak egy tárgy.
Azok a fintorok és vigyorok! Felejthetetlenek.
Én egyszer elkövettem a lányom ellen azt a "merényletet", hogy nagyon halkra állítva a zenét ráraktam a fejhallgatót. Na, azt a képet! Majd előkeresem, és felrakom ide, mert lefotóztam.
Ma csak a könyvelőnél jártam, meg biztosítást ügyintéztem. Némi kivitelezési egyeztetés is volt, de sajnos a fontos embereket nem sikerült elérnem. Majd holnap talán.
Eddy hogy bírja a nyár megpróbáltatásait? Vagy mostanság már korábban haza tud menni?
igen:)
tényleg nem erőltetem.a múltkoriban barackot ettem,nagyon nézett és közben kapálózott.Odatartottam és megnyalta.Persze végig a pofiján volt az a kis szégyenlős vigyor,annyira édes volt.Persze utána fintorgott...:)
DDD
De később még ezt is zokon fogja venni.:) Mármint, hogy nem tudod átérezni a "fájdalmát".
Legalább te jól jártál.:D
Igazad van, nem is szabad erőltetni még. Majd eljön ennek is az ideje.
Ilyenekkel kínozod szegénykét?:)
A kérdés, hogy a kanál, vagy a kaja nem tetszett neki?
:DD
MÉg a kórházban kaptunk valami ürlapot,kitöltöttük és ma küldték a csomagot.Ilyen ingyenes termékminta és egyebek.Na,volt benne bébiétel is,gyümölcsös.Gondoltam kipróbálom...nem kellett volna:) Az első kanálnál még lelkes volt,tetszett neki,csak vigyorgott,természetesen több landolt az előkén,mint a pocijában.Na,amikor meglátta,hogy ismét kiskanállal közelitek akkora orditásba kezdett mint még soha.Perckkel a sajnálatos eset után is ökölben volt mindkét keze a feje mellett,teste megfeszült,szája lebiggyesztve és igy bámult....erről ennyit:D
Mi is jól vagyunk,most aludt el Durci Dorci...nagyon berágott ma rám:)
Szerencsére elmúlt.Nagyon utálom,ha fáj a nyakam....