Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Télen reklámoztál nekem egy babadalos oldalt, elküldöd privibe? (Mert ez itt nem a reklám helye... :))
Találtam egyet én is, de már kezdem unni.
Hmmm... Szilárd nem alszik???? Most ezen meglepődtem vagy mi... :D
Sikerült elringatni, úgyhogy 1 óra nyugi van.
Háj! :)
Kisördögök? :D
Sziasztok!
"Bepofátlankodom" hozzátok, ha szabad... :-)
Kiki tesója vagyok, úgyhogy olykor szoktalak olvasgatni benneteket, meg persze tőle csupa csupa jó dolgot hallottam mindenkiről! :-)
Haligali!
Moncsi, köszi, én jól aludtam, hahahahahahahaha! :D
Milyen volt Bogeszozni? Biztos csúcs a csaj, gondolhatom, hogy nézhet ki a kecó, ha beindul a Drágám... :)
Jó reggelt!
Hogy aludtatok?
jóccakát!
vendégeskedtünk, holnap jövök!
ja, majd megnézem a szerződést is!
hátha írnak erről vmit
Csajok! mi már megint szigetelünk! Elegem van! Az előbb Peti betoppant, hogy pakoljam ki a szekrényeket, mert a Kobrással mennek az anyagért és leszigetelik az "aranyesős" szomi felőli falat. Jó, hogy most hagytam abba a "paszulyozást", és azt hittem, leülhetek végre egy kicsit.
Basszus, ezek a pasik nem százasak, esküszöm! Egyet gondolnak, aztán adj uram, de rögtön!
bocsánat, hogy ide írom, van egy kérdésem:
szerintetek ha egy-két napot kések a lakástörlesztőrészlet befizetésével (vagyis ha nincs fedezet a számlámon, amiről levonnák a pénzt), akkor mi van?????
köszi.
Szia!
Nagyon édes lehetett a kis boszi:D És egyre veszélyesebb ahogy olvasom:)Az a jó,ha mindig nevet:)Én is úgy imádom,ha Dóri kacarászik:D
Biztos nagyon jól érezted magad!Meg ahogy olvasom ő is:)
Jó reggelt Nektek!
Sajnos nem csináltunk egyetlen képet sem. Annyira lefoglalt minket a Bogi, hogy eszünkbe sem jutott. Nagyon pörgős kiscsaj! Futva közlekedik (hajmeresztő!), és mindig kitalál valami jó mulatságot... Valódi programszervező. Azt is tudja, melyik mókához ki a legjobb partner, és az illető épp nem figyel rá---sikítva hívja fel a figyelmet magára. Nagyon rászokott erre a sikítozásra. Sikít, ha örül valaminek, ha szeretne megkapni valamit, ha föl kell venni, ha azt akarja, hogy csodáld meg, hogy éppen mit csinál. Nagyon sokat nevet, gyakorlatilag neki minden vicces. Van olyan, hogy csak egy szó...pl. most ha kimondtam, hogy paszuly, hahotázva kacagott. Ha akarta, hogy mondjam,rám nézett, mutatott a kis hurka ujjával, és mondta: pa.... Később már magának is mondogatta, és kuncogott hozzá:)) Gyakorlatilag viccet mesélt magának.:DD
Sziasztok!!
Moncsi,biztos édespofi a Bogi:)...de ahogy irtad,ez már nem újdonság!:D
Szia KAti!Gyerkőcökkel mizújs?Remélem jól vagytok.Nekem jöhet a süti:D Cserébe mit is küldjek?!!pillanatnyilag görögdinnyével tudok csak szolgálni:D
...na meg egy kis ördögfiókával!!Dóri megint átváltozott.:)Kb.este 8-tól folyamatosan sirt...max.hangerőn,talán mostmár el fog aludni,mert csend van.A fejem majd szét megy!!!Nem tudom mi lehetett a baj,még az sem tetszett neki,ha felvettem,de ha mégis megnyugodott,közelitettem a kiságy felé,egyből rázenditett.Komolyan,azt hiszem,hogy be kell vennem egy fájdalomcsillapitót.Nem gyenge müsor volt,az tuti...:D
puszi mindenkinek
Sziasztok!
Köszi a bíztatásokat! Én is nagyon kiakadtam, de már kiírtam és kibeszéltem magamból!
Ma de-t vendégeink voltak! Hoztak tortát, én sütöttem meggyeset, maradt még, ha kértek küldök!
Lujzikának már Spanyolba postázom!
Vica a hangos rokon szájára srelj hangtompítót!
hali csajok! Bealudt a Bogi, így most tudok jönnni:))Nagyon édes a Drágám, de ez már nem újdonság!:DD
Kati! remélem jól megmondtad a magadét ennek az érzéketlen tuskó dokinak!Szóhoz sem jutok!Micsoda tahó!
Kiki, nekem a tél is jó... akkor talizzunk télen, úgy fél 3 felé jó?:DD
Moncus, ha ezt tudom...! Mekkora jó lett volna kicsit zülledezni együtt egy egyet. A Peti tesójáék Táton laknak.:))
Vica!Remélem, jól kiélvezed a semmittevést! puszi Neked és Dórinak is!
Sziasztok!
Még az út előtt utoljára gyorsan benézek hozzátok.
Most lettem kész mindennel, a pakolás csak 10 perc, de a többi intéznivaló....
Kiki, ne legyen lelkiismeret furdalásod! Ákos és a család az első, aztán jöhetünk mi. Egyébként miért lenne gond, ha Vicáéknál gyűlünk? Ott télen is jobb idővan, mint nálunk,és Ákos tuti végigaludná a repülést.:))
Vica, zárkózz be jól! És tegyél füldugót Dóri fülébe, ha jön B.B.! Remélem a kicsilány felhagy a durcival!
Moncsi, azért óvatosan a Clostival! De nagyon drukkolok, hogy most már célba érjetek!
Moncus, ha vége az átjáróházasdinak, pihenj egyet! És reméljük legközelebb tudni fogja a "haver", mit kell csinálnia!
Kati, gyógyuljatok meg gyorsan! Én tutira lecsaptam volna a dokit. Hogy lehet ilyet mondani egy akárkiről? Azért mert ő nem elég okos hozzá, hogy tegyen bármit is a pici érdekében, nem szabad feladni. És nem egy tucatáruról van szó, hanem egy pótolhatatlan személyről! Ne hagyd magad!!
Chris, remélem rendeződik a ciklusod, aztán már minden szép és jó lesz!
Puszi nektek! Amint tudok, jövök!
Te jó ég!
HOGY LEHET VALAKI EKKORA BAROM????
És akkor ő orvos...tudod mit töröljön ki a diplomájával...én ott helyben felnégyeltem volna.Érzéketlen tuskó.Na most nagyon ideges lettem!!
Kicsit a kórházban kiakasztottak!
Bocsi, de le kell írnom, mert felrobanok!
Szóval: jött a kezelőorvosa, ill. egy idős doki (Őt is imerem, mert régen együtt dolgoztunk!). Mondja a kezelő orvos, hogy a prof. asszony Szegedről mindig azzal zaklatja, hogy publikálják már Dávidkám esetét, mert ilyet még senki nem látott! Erre az idős doki kapásból rávágja, nincs értelme publikálni, hiszen úgyis meg fog halni! Erre leesik Neki, hogy ott álok mellette, mentegetőzött rögtön, nem úgy gondolta! Hát, persze, lehet ez máskép is gondolni, ugye?
Az egy dolog, hogy nem tud mit tenni Dávidkámért, de akkor se nyilatkozzon így, mert tökön rúgom!!!!
Erre az értelmes, gyönyörű, okos, drága fiamra, hogy lehet ilyet mondani!!!!!!
Na, ennyi! Muszály volt leírnom! Bocsi!