Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
rendkivül édes teremtés az is...
Csak azért kérdeztem, mert minden új doki akar mondani valami új és okos dolgot! Kellenek az új páciensek!
szerintem miattad lett az...:)
Jaj, ne az enyém az esküvőnk után volt az! Kedves tőle nem?
Na, csajszikáim, nekem eddig futotta az időmből most, peluscsere, aztán megyünk masszázsra.
Ma már nem, de holnap majd erre kószálok ilyentájt, hátha összefutunk...
Nagy puszi Mindenkinek! :D
Ti most kinek is szurkoltok??? Azt már tudom, hogy átálltatok az "árányesős" oldalra... Itt kezdtem gyanakodni rátok!
Rajtam meg már a botox sem segítene!
Háttt... Most Anyósom depressziós (ha-ha), meg amúgy is múltkor megsértettem őket, úgyhogy 3 hete nem voltak. Hoppáááá...
ezt nem a Dévisz mondta, hanem a másik,az akkor látott először. (kívülről is, belülrőlis:))
:) - A zárójeles részre...
Te!
És anyósodék azóta ritkábban mennek?
Most csak a meddőségis dokikkal talizgatunk:)), Komolyan, mindkettejükbn megbízom. Nagy koponyák!
Az enyém most szabin van, őt helyettesíti ez a másik. (nahát,ki hinné:)
Úgy érted még ennél is nehezebb!?
:D
Egy botox-kezelés nekem sem ártana egy-egy kialvatlan éjszaka után.
és ez gondot okoz,mármint nehezebb teherbe esni,vagy csak igy megállapitotta?
:O
Gondolom úgy volt vele, hogy mond valami újat is, amit még nem hallottál, nehogy elvesszen a hitelessége. :)
Nekem a botoxot,meg az anyatejserkentőt nyomják....most ezen gondolkozom kicsit...
Minden doki mást lát! Van saját orvosod, akiben megbízol?
:) Igen? Ő is ezt az elvet vallja? :)
És a drága Mama? (Anyóspajtás?)
Mi múltkor nagy nyögvenyelve lementünk hozzájuk, de Ákos nagyon partner lesz ebben, mert 10 perc után úgy összefosizta magát, hogy jönni kellett haza. :D
Mondjuk nem bántam, mert elég fagyos volt a hangulat... :D
de tényleg,hol van Moncus?
Igen,augusztus,az tuti hónap.egyetértek!
na,a dokifüggőség. Ez meg aszongya a múltkor, hogy jobbra dől a méhem!!! Mi van? Már látott vagy egymillió doki, de ez új! Na, meg ilyen a multicisztám is (most épp nem volt)
Dehogy unjuk,ne légy butus!
Lesz, lesz! Én Moncusnak is megjósoltam, hogy az augusztus a nagy teherbeesések hónapja! Szóval, ha kell még valakinek gyerek, akkor gyorsan csatlakozzon! :)
Ez jó!(össze kéne kötözni téged anyukámmal) Melyik gyógyszergyár szponzorál?
Én nem, szerintem a többiek sem!!!! Mondjad nyugodtan!!!!!!!
Nekem nem írnak ilyet ide. Tudják, hogy izzik az!
További ajánlott fórumok: