Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
nem félsz, hogy valami pedofil rágerjed? Én nem biztos, hogy föl mernék rakni manapság ilyen képet. Annyi köcsög disznó futkos szabadon a világban... Persze, nem belevauvau, csak mondom...
ugye?:)igaz valójában csak jól összenyálazza és gyürkészi a lapokat,de nagyon elszánt:)
Most nézem a legújabbúj képeket! Micsoda édesen olvas a kis pucérvalagú:))
basszus,hogy az mennyire izzad...borzalom.folyamatosan törülgette az asszonykája.úgy nézett ki a végére,mintha ő is bekerült volna a bográcsba:D
nem jól. dolgozni van, bár mindjárt jön. akkor jól lesz. Teszek róla!:))
Ja, azt néztem, hogy kicsit melege volt a jóképű keresztapának:))
hát,ha igy haladunk...:) nagyon komoly azokkal a pici fogakkal:)
nem tudom, 3 napja esik:DDD
ez egyre zavarosabb:D
Szóval Jancsi még mindig az ajtótok elé vizel?:)
még mindig csak 6 foga van:)) Dóri lassan megelőzi!
de drága!!tényleg nagyon okos,azért ez tényleg nem semmi az ő korában!!!
És már milyen nagy.hihetetlen!
Engem félre tájékoztattak. Nem Lajos, János! Csoda, hogy nem figyelt rám?! (egyébként János nem a szomszédé, csak a szomszédét kefélgeti:)) A szomi macsekok : Tigrincs és Kormi
Annyira okos! Én meg nem vagyok elfogult, ugye! :DD De az azért nem mindennapi, hogy pl. az előkéjére ("eje")egy bébiétel neve (HIPP) van írva, és amikor az oltási kiskönyvét nézegette -mert imád babás képeket nézni- meglátta benne a HIPP reklámot.Rámutatott és közölte: "eje". Basszus, felismerte, hogy ugyanolyan! Gyengébb képességű nagycsoportosok sem biztos, hogy képesek erre:))
:))ez jól hangzik:)
akkor marad Lajos likvidálása...vagy hogy hivják:)
Még élnek a nyüvesek -mármint a macskák a nyüvesek, de a szomszédok is élnek... vagy valahogy így.
Nem nagyon beszélünk, mert valaki (tudom ki) kipofázta nekik, hogy szidtam a rühes dögjeiket. Mondjuk, direkt dumáltam annak az embernek, mert tudtam, hogy visszamondja...vagy valahogy így.
oké!jó fényképelést:)puszi
ja értem...akkor tényleg talány,hogy mi ez a nyonya:D
mennem kell bocsánat, fényképek, majd jövök!
nem, a nyuszi,az "nyúúú" névre hallgat. Ez olyan Jolly Joker duma, bármikor bevethető.
máris gondoltuk...te istenkirálynő:))))
hogy áll a macska-vonal? áránesősék nyaralása véget írt?
ja nme unatkoztam az eccer tuti...
tudod csalánba nem üt ménkű:)))
Milyen lett volna?! Én tartottam! Rövid, velős, szórakoztató. A főnök elégedett volt, a szülőket alig bírtuk haza tessékelni, annyira beszélgethetnékjük volt. Jó kis "banda"! Nagy részük jópofa, nyílt, barátságos.
hát tényleg nem volt semmi.:)
Úgy elfáradt a végére szegénykém,hogy egész délután csak aludt:D
csőcsákány koma!!!!
hajmosás kész?
vagy nem csak akkor énekli amikor a nyuszi van nála?
További ajánlott fórumok: