Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Mi jól vagyunk. Cinti volt egy kicsit náthás, de hamar kikúráltam, úgyhogy még orrspray-re se volt szüksége.:)))
Ők megnyerték a meccset. Somáéknak viszont elmaradt, mert az ellenfél lemondta. A fiam tiszta depis lett miatta, mert már nagyon várta. Imádja a meccseket. Én viszont örültem, mert így legalább volt időm mindenre. Főleg, hogy Soma mindenét kinőtte. Egyszerűen nevetségesen néz ki minden cuccában, mert a pulcsik és hosszúnadrágok kb. 5-10 cm-re rövidebbek, mint ő.:DD
Jesszus...mit csináljak Dórival???Eszméletlen hogy visit!!!!Ez már nem az a "próbálgatja a hagját a kis drága mi meg nevetünk rajta" dolog,hanem iszonyat amit müvel....én nem értem,hogy egy ilyen pici emberből hogy jönnek ki ilyen hangok:)))
Bocsi, de lefoglalt egy fontos ügy.:((
Szép napot neked!
Régebben beleástam magam a vitaminos és egyéb ásványianyagos dolgokba a gyerekek miatt. Most próbálom kamatoztatni a "tudásom".:))
Ezeket a vitaminokat itt "csak úgy" adják a babáknak...nem álltam le vele vitázni,de nem gondolom,hogy szüksége lenne ezekre Dórinak,igy nem is adtam neki,meg nem is fogom.Másként csinálják itt a dolgokat nagyon...pl.szerinte kezdhetek más kajákat adni Dórinak...haha:)ezen már rég túl vagyunk...na de neki a más kaja a tejpépet jelenti.Megpróbáltam egyszer,de nem hajlandó megenni.Valahol meg is értem,nem nagy élmény.Szerintem sokkal hasznosabb a gyümölcs,zöldség...és ezeket ráadásul megeszi.Gyümölcsök közül a naranccsal kezdenek,annak is a levével.Pedig szerintem sokkal nagyobb az esély arra,hogy valaki allergiás a narancsra mint pl. az őszibarackra.Szóval inkább megyek a saját fejem után persze bizonyos határokon belül!
:)))
De az a vicc,hogy alig vágtam a hajából.A hosszabb tincsektől szabaditottam meg,főleg a frufruját,mert már a szemébe lógott a haja és zavarta.Na meg engem is:)
Szia Lujzika!
Köszi,jól vagyunk,tüsszög Dorci,picit dünnyög is,de ennyi,remélem,hogy megússzuk a dolgot.
Ti hogy vagytok?Hogy ment a meccs?
Halihóóó!!!
Neked is szép napot!
Ha nyomtalanul eltünnék,akkor a vasalnivalók nyeltek el...grrrr...egy egész halomban áll...:)
puszi
Waoooooo!!! Lujzika! Te gyóccerész-vitaminász is vagy sokadállásban?
Vica, az egyik, amit írt a doki, az vas, a másik pedig A-vitamin. Nem tudom, mire alapozza, hogy Dórinak vashiánya lenne. A másikat még megértem, de azt is lehet másképp. A-vitamint a tartalmaz: sárgarépa, a paraj, a sütőtök, kajszi- és sárgabarack, sárgadinnye, paprika, általában az erősen sárga, piros, vagy zöld színű zöldségek, gyümölcsök. A paradicsom kivétel, mert a benne található karotinoid típusú vegyület, a likopin nem bomlik A-vitaminra.
Szia Lujzika!
Megkezdtem, nem felejtettem el! Sőt, olyan ügyesen adtam a szurit, semmi nyoma nem maradt. Lehet, hogy kellett a szöveteimnek ez az egy hónap (ahogy számolom 6 hét inkább)pihenés.
Hogy telt a hétvégétek?
Vica, jól megnyírtad Dórit.:))) De jól áll neki. A hosszú hajával (főleg ahogy klimpírozik a klaviatúrán) úgy nézett ki, mint egy kis művész.:))
Sziasztok!
Szegény Bogi! Mekkora szerencse azért, hogy neki ennyire enyhe tünetei vannak.
Moncsi, megkezdted a kúrádat?
Vica, hogy vagytok? Ugye nem lett beteg a kis sikítóművész?
Jó reggelt!
Hogy aludtatok?
Ma csak 9-re megyek,ezért tudtam rátok pillantani.
Jók legyetek amíg nem leszek itthon!
Legyen nagyon szép napotok!
Puszi Mindenkinek!
Jó szórakozást nektek!
Dorc ma extra nyügös...az egy dolog,hogy egész nap visitott és sikongatott,de halálra rémült Eddytől,aki ébredés után ásitott egy hangosat:))Úgy visitott mint egy kismalac...és tessék,most tettem le és máris sikongat:DIszonyat zajos:D
Én is megyek. A drága uram, kint!!! grillez a Kobrásékkal, és már jó ideje szólongat.:))
Puszi Dorcinak!
szegénykém...biztosan fájt neki:(
húúú,gondolom tesódék frászt kaptak!!!
Megyek Dorcit megfürdetem,majd még este benézek
puszi
amikor a tesómék először elvitték gyerekdokihoz,hogy van egy hólyag az ujján, nem tudják mitől, és mintha egyre nagyobb is lenne, azt kérdezte, mondják meg őszintén, ugye MEGÉGETTÉK a kicsit???
Aztán a Heim Pál gy. kh-ba vitték. Ott hamar összefutott az összes bőrgyógyász-gyermekorvos, na akkor érezték a tesómék, hogy valami nem egyszerű eset ez. Vettek szövetmintát (egy másik alkalommal kellett vinni, amikor egy új hólyag jött elő), egyszerűen egy teljes hólyagot jó mélyen kimetszettek a bőréből. Ebből állapították meg teljes bizonyossággal, hogy mi is ez.
igen...de épp elég ez is.
Szerencsére nem zavarja egyáltalán.. Ha 1-1 hólyag véletlenül kijön (kb. havonta 1x , 2-3mm nagyságú), akkor csak ki kell szúrni, és lefertőtleníteni és kész. Nála ennyiben ki is merül a gondozás. Nem győzök hálát adni az égnek...
És gyakran előjönnek a hólyagok?
persze gondolom,hogy nektek is teljesen ismeretlen volt...
Akkor jó!De azért hihetetlen,én még soha nem hallottam erről a betegségről...
Persze, hogy nem! Most már biztos! Csak az elején még nem tudhattuk mennyire súlyos. Szerencsére egyik típus, nem fordul át a másikba.
én is láttam a képeket,borszaztó,szegénykéim:(de Bogival ez nem fordulhat elő,nagyon-nagyon optimistának kell lenni.
Hátha akkorra már,mire babái lesznek annyit fejlődik a tudomány,hogy lehet segiteni.Szegény kis manó,milyen pici még és már most van valami,ami megneheziti az életét.De legyen igazuk a dokiknak és a meglévő tünetek is enyhüljenek!!!
További ajánlott fórumok: