Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Köszi!
Hát képzeld a jobb oldalon az eredeti 6 még mindig egy kupacban mozog! A bal felemen is van 1-2 sanszos.Csak ne álljanak meg!!!
a lényeg, kérdezte a házat, hogy mit csináltak ma és közben éreztem én, hogy vmi idióta filmet bámul és nem is figyel arra, amit mondok...
én visszakérdeztem és még ő sértődött meg...
háromszor mondta, hogy már tegyük le, jelzem összesen 7 percet.ha beszéltünk...nem is kívántam neki szép álmokat, csak annyit, hogy szia, szerintem fel sem tűnt neki!
Bocsi, csak gy.val telóztunk, jól fel is bosszantott...
meg hajat szárítottam, ez volt a késedelmem oka!
Itt vagyok! Bár bevallom, kicsit gondolkodtam, hogy titeket, vagy a Mellbedobás c. filmet válasszam.:DD
Mekkora szar!
:)) Ajaj! Én a helyedben nem örülnék ennyire! Szerintem valami huncutságon törte a szép kis buksiját!:DD
Majd várd csak ki a következő sétát!
Sziasztok!
Lujzika,megy a drukk!!Én tudom,hogy sikerülni fog!:)
KAti,örülök,hogy tudtál pihizni egy kicsit.ezt máskor is meg kellene ejtened!Kitartás a következő napokhoz,tuti nem lesz könnyü!
Moncsi drága,mi nem fényképeztünk az esküvőn,vagy három kép van,amit Eddy csinált a telefonjával,azt majd felvarázsolom,ha tudom.Egyébként majd kapunk cd-n képeket,akkor teszek fel.Örülök,hogy a drágáid megemberelték magukat és növögetnek,csak igy tovább!Én is bizom benne,hogy nem állnak meg a növésben és akkor szerdán hajrá!
KÉpzeljétek,csoda történt!!!Elmentünk sétálni és Dóri meg sem nyekkent:))Többször belenéztem a babkocsiba,hogy megvan-e még egyáltalán:DD
puszi nektek
Ja, hogy mi történt ma???
A kis drágák szépen cseperednek, de az inszemhez még túl kicsik voltak. Viszont annyian vannak, hogy a doki most már nem adott több szurit (hiába könyörögtem:)), mert jó lenne, ha kiválasztódna az a 2-3-4 aki meg akar közülük érni.
Szerdán reggel még "bekukkant" és ha minden szépen alakul, akkor inszem. Bááár...amikor nem kapom a szurit, mindig megállnak a növekedésben. Remélem, most nem így lesz!
örülök, hogy a dolgos hétköznapokban újra ráértek pletyizni!:))
Moncuskám, este számítok rád! Piszok érzés a balsejtelem! Meg tudlak érteni. Azóta elmúlt már, nem?
Vicus, ugye vannak (lesznek) képek a lakadáréról?
Lujzika, nagy szurok Somának! Nem semmi a kisfickó! Gratulálok!
Katink, talán költözz a szomszédba az elkövetkező napokban, mert otthon nem nagyon várható kllő nyugalom a tanuláshoz.:)) Köszi a KV-t! Én háromazegyben iszom.Kevés vízzel.
Szia Kati!
Mostanság nem sűrűn jössz mifelénk.:((
Tudom, tanulsz, meg a kis örökmozgó is lefoglal. Sűrűbben is ledőlhetnél mellé. A házimunka és egyélb nyalánkságok úgyis megvárnak, nem áll meg az élet, ha 1 órácskát pihizel.
Drukkolok Neked, hogy jól sikerüljön a vizsgád.
Köszi, de én nem kávézom. Inkább forró csokit és teát iszogatok, az is felpörget rendesen.:))
Sziasztok!
Vica, Te sem panaszkodhatsz, Nálatok is zajlik mindig az élet! Kitartás!
Moncsi, mi újság? Mi volt ma a dokinál?
Moncus, hogy bírod az egyedüllétet? Párod rendben megérkezett?
Lujzika, gyerekek? Hogy telt a mai napod?
Nálunk minden rendben. Kőműves ma pakolt ide, holnap kezdik szigetelni a házat. Nyugis hétköznapok elé nézünk. Közben jövőhéten vizsga, csend és nyugalom lesz amikor tanulok!?
Kincsem 2 órát aludt délben. Életemben először ledőltem mellé én is. Milyen jól esett! De, most kávéra vágyom! Küldök Nektek is! Ti hogy isszátok?
Ma jött az e-mail, hogy Soma pénteken mehet az újabb válogatásra, ahol már csak 12 gyereket szednek össze az országos utánpótlásba.
Drukkoljatok nagyon, hogy összejöjjön neki!
Köszi.
Moncsi, gyere és mesélj!
Megejtettétek az inszemet ma?
Szegény Dóri!:)) De téged se irigyellek.
Gondolom, milyen ideg lehet Eddy. Ez így végszónak nem igazán jó. De próbáljatok arra koncentrálni, hogy ezután már pihizhet, és együtt lehet a család.
Sziasztok!
Mizújs?
Ugye Lujzika,mondom én,hogy egy igazi hős:DD
Szegény Dóri szerintem annyira kikészült,hogy még most is az aznapi fáradalmakat próbálja kiheverni.Fél 11-ig aludt ma reggel...
Az időjárás tiszta gáz...olyan meleg van,süt a nap,de este meg reggel...befagy a hátsófelünk.
na megyek és csinálok rántotthúst az én munkanélküli emberemnek aki tiszta ideg,mert a könyvelőnek be kellett volna adnia egy papirt a bankba,de ehhez a papirhoz kell még egy papir,amit nem intézett el a hülyéje,most nem hajlandó felvenni a telefont,lefagyasztották Eddy bankszámláját...nem kicsit ideges!!!!mindig kell valaminek történnie....
na majd benézek
puszi