Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Örülök a gépnek nagyon, ember nagyon csúnyán kiakadt tegnap, mert ugye nem volt ott mikor elhoztam.
Végül fabrikált egy öltöt nekem a géphez, csak indításkor nem lehet rajta.
Kiki szurkolok és ne ijedj meg előre mert az csak ront a dolgon!!!!
Kitartás!!!
Hát elmentem érte az Electroworldbe ahová is beadtuk szerelésre. Persze semmi se probléma mentes.
Az adapterrel (töltő) adtuk be és anélkül kaptam vissza. A nő aki kiadta előszőr a rossz winchestert hozta ki mikor hiányoltam az adaptaert . Azt mondtam neki hogy ez a winchester. Azt a kolléganője meg a gép aksijára mutatott hogy ott van.
Majd ráírták a papírra hogy adapterrel eggyütt kaptam meg és a hálózati kábel hiánzik. Sík hülyék most megy a balhé miatta.
Sziasztok csajok!
Kiki,jujjj:(ÚÚÚÚtálom a fogorvost...
addig örülj,amig Ákost nem az asztal alól kel előcibálnod:DD Csak néha kúszik,akor is inkább körbe:)Általában gurulva éri el a célját:)
Lujzika,akkor nem unatkozol...:)Gratula Somának!!!:)
Hát nem tudom mit kellene kipróbálnunk horkolás ügyileg,a csipeszen,tapaszon már túl vagyunk sajnos nem ér semmit:(Csak van valami ami használ!!!
szép napot nektek
puszi
Szép jó reggelt!
A hétvégém eröltetett menet volt. Somának szombaton suli volt (most dolgozták le az okt.24-t) + kerületi futóverseny. Mivel 3.lett, meg kellett várnunk az eredményhirdetést is. Aztán rohanás haza, mert du. jöttek sógoromék, és főznőm kellett valamit. Épphogy végeztem mindennel, beestek. Közben Cintinek meccse volt.
Vasárnap a változatosság kedvéért Somának volt meccse. Csak késő du.volt időm egy kicsit pihegni.
Moncus, miféle mexikói buli? Tán Mexikóba mentetek?:DD
Kiki, muszáj kihúzni azt a fogat?
Moncsi, majd kérünk fotót a bábozásról!
Vica, szegénykém, meg tudlak érteni. Nálunk kapható egy orrtapasz, ami állítólag hatásos. Mostanság pedig spray-t is árulnak. Majd kipróbálom az uramon, és beszámolok az eredményről.:))
Sziasztok!
Családi bugiztunk ma, itt volt Tesóm a srácokkal meg Tatám. Jól elfáradtam.
Holnap megyek a fogorvoshoz, asszem kikapják az egyik fogacskámat. :(( Tessék drukkolni, mert be vagyok sz.rva, mint állat. Ákosé jön, az enyém meg... Hmmm. Az élet rendje. :)
Moncsikám, nem szurkoltál eléggé a Karcsinak.
De a Daráló most jó volt és a Csabinak is normalizálódott a feje. :D
Moncus, nem-e tán tekiláztatok és nagy szalmakalapban pörögtél egy kaktuszon? :DDDDD
Chris, hogy szerezted vissza?
Vica, húú, hogy Dóri már milyen ügyi! Ákos még mindig nem csinál semmit. :D
Puszi Lányok!
Gondolok ám rátok...
Sziasztok csajok!
Szép hétvégét nektek!
Remélem jól vagytok,velünk minden oké.
Dorcinak ma különösen jó napja volt,egész nap csak vigyorgott és sikongatott.Át kellett helyeznem az ebédlőasztalt,hogy nagyobb helye legyen őnagyságának,folyton forog és kúszik,de igy sem elég,valahogy mindig az asztal alatt köt ki:)
puszi nektek
Jó hétvégét csajok!!!
Remélem mindenkinek jól telik :-DDD
Csókok!
Most fértem csak ide a géphez. Petikém szert tett egy új játékra, és egy műszaknyit elvolt vele.:))
Én addig bábot renováltam. Kedden megint bábozunk a gyerkőcöknek, és az én kislány figurám elég kopottka volt már. Új hajat kapott (ez irdatlan meló volt), meg rucit, meg szemet-szájat. Most már szinte szép!
Kikim! Nagyon készülök az estére! Hajrá Karcsi!!!
Moncuskám-komám! Jó mulatozást!
Puszik!
csőcsákány!
estére vmi mexikói bulit szervezett az uram, odamegyünk, ma meg egész nap kerti munkáztunk, milyen jó is nekem:-))))
holnap majd jövök hosszabbra!
mindenkinek szép hétvégét, a fun-oknak jó műsorozást!!!!
MV
Sziasztok!
Nohát, ennél nagyobb mozgolódásra számítottam. :DDD
Este Megasztár és Daráló, Moncsim, izzítsd a hangszálaidat! :D
Sziasztok!
Csak gyors bekukuccs, hogy lássam: nem vittek-e el Titeket a rézf...ú baglyok. :D
Egész nap takarítottam, csillog-villog a lakás. Rá is fért, mert már mindenütt porcicák szaladgáltak. :D (Tudom, hogy erre nem kéne büszkének lennem...)
Úgyhogy most mondtam Norbinak, hogy ha szanaszéjjel meri hagyni a dolgait, akkor mehet világgá. Muszáj határozottnak lenni, nem!? :D
Azért én nem irigyellek.
Ez a candida miatt van?
Hát ja!
Föleg hogy szeretek tejes dolgokat enni inni, a csokiról nem is beszélve. A tojásban meg épp a sárgáját szeretem, na mindegy.
Ráadásul ez a naturlandos két tea se finom.
Még jó hogy a teáimról nem kell leszoknom, azokat úgyis mindig mézzel iszom:-)
Szia!
Hűha! Ez aztán tényleg szigorú diéta.
Egyszerűbb lett volna leírni, hogy mit ehetsz.:))
Sziasztok!
Azt hittem , ma már nem tudok jönni. Lóti-futi üzemmódban vagyok.:))
Moncsikám ez a kiáasott gödör, az alap helye. Ma már teszik be a vasszerkezeteket a helyükre. Reggel olyan volt a telek, mintha régészeti ásatások folytak volna rajta.:))
Kiki, jól kipingálta magát az úrfi. Még jó, hogy a bébiknél gyorsabban regenerálódik a bőr.
Moncus, látom, te sem unatkozol mostanság. Miben ingatlanoskodsz?
Chris, miféle kaja és vitaminreformot kell végrehajtanod.? Én tuti nem lennék képes feladni egyetlen finomságot se.
Vica, én inkább örülök, hogy jó idő van. Kibírnám így az egész telet, nagy hidegek, esők és havak nélkül. Ellenőrizted, hogy működik-e a telefon?:))
Sziasztok!
Hát vica még ha be is válnak ahhoz biztos idő kell:-)
De húzos időszak lesz mert nem ehetek egy csomó mindent.
Pl: tejtermékek( kivéve kemyénysajt)
Rizs, sertés, és csirke
Tojássárgája, Fagyi, Csoki, cukor
Cukor helyett ehetek mézet, meg fruktózt
:-(((
Sziasztok csajok!
Mizújs?HOgy vagytok?
Nálunk szakad az eső,végre,eddig 25 fok volt,novemberben mégsem normáliiiiis...:)
Kiki,megnéztem a fiad képeit,jól lerendezte magát...:)De már olyan hatalmas,gyönyörü bébi!
Moncsi drága,csinálj valamit azzal a vérebbel.
Chris,mi újság veled?Remélem,hogy beválnak azok a szerek!
Moncus,de jó,hogy előbújtál!:)
Mi jól vagyunk,Dóri a szőnyegen garázdálkodik és ajtó zárva!!:D
Még semmi hir az útlevélről,nem telefonált a liba...már nem is érdekel!!!
puszi
Pedig neked jó az alvókád, neme????
milyen kutyábúl vagyon????
JA már kezdtem aggódni, mikor megláttam a korai időpontot, hogy megint a kedvesmamánál fogod tölteni a napodat:-)))))
Jó reggelt!
Úgy sír a Kobrásék vérebe, hogy nem tudok aludni tőle! 7-ig durmolhattam volna, ehelyett már egy fél órája ezt a kis görcsöt hallgatom.:(( Én is mindjárt úgy fogok sírni...