Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szia!
Örülök, hogy eddig minden okés. Szép fokozatosan majd rendbeteszitek a dolgot.
Szia!
Jajj, az nem jó! Nehogy Eddy is azt a rusnyaságot kapja el, amit én, mert szoros, de annál kellemetlenebb barátságot fog kötni a WCV-vel.
Ti meg Dórival tartsátok távol magatokat tőle.
Szia!
Örülök,hogy jól alakult.Csak igy tovább,határozottan!!:)
sziasztok!
Tegnapi napom elég jól alakult!
Anyumnak szépen finoman közöltem a hétvégi programomat.
Nem veszekedett (bár azt akkor szokta amikor hazamegyek) de nem szólt semmi, úgy láttam rajta hogy elfogadta talán...
Sziasztok csajok!
Szép napot nektek!
Moncsi,nagyon szortiunk!!!!
Velünk minden oké,egész éjjel szakadt az eső,hideg van...brrrr....
Ma nyugis napom lesz,nem kell főznöm,csak levest Eddynek,mert "haldoklik" és ilyenkor levest eszik,hogy komolyan vegyem...egyébként semmi baja,tegnap fájt a hasa egy picit,jajjjj:)
puszi
Hahó Chris!
Hogy vagy ma?
Jó reggelt!
Moncsikám, szurkolok nagyon-nagyon! Úgy izgulok, mintha nekem kéne mennem.:))
Szia Moncsi!
Nagyon nagyon nagyon nagyon szurkolok érted és a kis drágákért is!!!!
Cső csajok!
Holnap szorítsatok. 9-10 óra között vannak a műtétek. Szorítsatok a túlélésemért, meg a szép petécskékért.
Ha hazaérkezünk, jelentkezni fogok.
Puszi mindenkinek!
Tudom Drága Vica! És ez nagyon jó dolog mert jólesik az ember lányának!
:-DDDD
Köszönöm Vica83!
Én is így látom de bárcsak anyum is így látná...
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat.
Köszönöm Christineee!
Megpróbálom már a mai nap vele tisztázni hátha sikerrel járok.(bár kétlem tapasztalatból mondom)
A kapcsolatomat pedig nem adom fel!!!
Csajok,lépek,Dorci hivat:)
szép napot nektek!!!
Panasonic!
Neked sok sok erőt és határozottságott kívánok ahhoz hogy ezt mielőbb meg tud beszélni igazán anyuddal!!!!
Nem lesz könnyű de utána biztos jobb lesz!
És nagyon fontos hogy erre ne menjen rá a jó kis kapcsolatotok!!!
Kösz csajok de én ennyi idő után hadd gondoljam má így!
Na.
Ismerem a szervezetem nincs és kész!
Majd doki bácsi az lesz!
hát igen, köszönöm a biztatást és a segítséget.
Ma reggel mondtam neki hogy nehogy baj legyen hogy párom feljön szombaton még a nagyi ott van (erre a döntésre csakis azért jutottunk hogy nehogy ebbe is bele kössön anyum a párommal)így én megyek le, persze most is érzékeltette hogy nem tetszik neki majd ha hazamegyek akkor fogom igazán.:((((de majd ma este próbálok vele leülni és megbeszélni , próbálom nem feadni de ma már ezért veszekedtem a párommal és ezt akarom elkerülni hogy a kapcsolatom ne érezze ezt meg
Hát...nem egyszerü...
azt mondom,hogy ülj le anyuddal beszélni,érezze rajtad,hogy határozott vagy.ELvégre semmi ésszerü érvet nem tud felhozni a fiú ellen,különben már régen kibökte volna.Nem?Lehet,hogy valóban arról van szó,hogy te vagy a "kicsi",mert tesód már kirepült és ilyen módon védekezik az ellen,hogy "téged is elveszitsen"-ezt úgy értem,hogy elköltözz és önálló életet kezdj.Viszont ezt az állapotot nem lehet sokáig fenntartani,el kell fogadnia,hogy felnőttél.Kérdés,hogy ez megoldható normális úton,megbeszélitek,vagy valóban az a jó lépés,ha elköltözöl.
Nem tudom, apummal dolgozik egy helyen és apum nem ilyen ő jól el van vele, mivel régebb óta is ismeri és apum olyan hogy ha valamit is hallott volna róla akkor úgy finom elmondaná nekem... de semmi.
Itt aza baj anyummal van a probléma sajnos:(((
Tényleg furcsa...
Mit dolgoznak?Ugyanaz a beosztás?Nem lehet,hogy tényleg hallotak valami rosszindulatú pletykát a fiúról?Ha apuddal egy helyen dolgozik,akkor nem elképzelhetetlen...
Lujzika36
Igen próbáltam már velük leülni de ilyenkor ami csak létezik minden de minden rosszat előhoznak valamikor annyira gyerekes dolgokat hogy már én sem hiszem el...
csak egy példa: Barátom és apukám egy helyen dolgozik csak más műszakba régebben mikor még jobban feljárt hozzám akkor amint tudott eljött a munkahelyéről hogy minnél előbb velem legyen nos ezt még a mai napig is megkapom hogy apum "tisztességessen" ledolgozza a 8 órát és hogy lehet hogy ő valamikor eljön 1-2 órával előbb.
Nem értem
Most már tényleg húzok.
Puszi!
Drágám, korai még bármit is érezni. Majd a ciklus végén, talán. Van, aki még akkor sem érez semmit.
Nemrég olvastam, hogy a leányzónak megjött minden hónapban rendesen 4 hónapig, semmi tünete nem volt, aztán akkor derült ki, hogy terhes.