Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szia Vica!
A gyerkőcök jól ki tudnak cseszni velünk.:))
Ha alszik Dóri, pihizz te is kicsit. A munka úgyis megvár.
Tegnap engem sem érdekelt semmi. Igaz volt is mit csinálnom ma reggel, mert minden romokban hevert. Főleg a konyha.:)
Ha előbb találkoztunk volna....
Tavaly év végén intéztem az épülő házunkhoz a vizet.
nem értem, nálunk ha van egy hiba vagy munka, 2-3 napon belül meg kell csinálni..
próbáljátok meg, hogy írtok levelet, hogy ez nagyon gáz!Nálunk előszeretettel reklamálnak az ügyfelek levélben és e-mail-ben..azt meg azonnal kivizsgálják..bár nem tudom ez felétek hogy működik.
Sziasztok csajok!
Szép napot nektek!
Moncsi,hát valóban nem egy apróság a kisasszony,de hát ez van:DDAzért remélem lassan visszafogja magát és kisebb ütemben növekszik a drágám...nehéz követni:)
Lujzi,örülök,hogy kialudtad a betegséget:)
Riki,igaza van Lujzinak,ha van mód rá,pihizz egy kicsit.
Velünk minden oké,Dorci a fél éjszakát végigorditotta...igy velünk aludt...ő aludt,mi nem,mert birtokba vette az ágyat,de a lényeg,hogy neki kényelmes volt:)
puszi
Sziasztok!
Riki, én aludtam helyetted is. Hazamentem, beültem a forróvízbe, aztán felment a lázam. Bevettem egy lázcsillapítót, lefeküdtem, és reggelig aludtam. Sikerült kialudnom a nemtudommilyen betegséget.
Délben sziesztázz egy kicsit! Vonulj félre és 5-10 percre csukd be a szemed. Hidd el, segít!
Moncsikám, azért jó lenne, ha a régi vér is jönne.:))
jó reggelt mindenkinek!
pihennem nem sikerült, aludnom nem sikerült, HULLA VAGYOK!!!
:(
Vicus, azért Dóri sem csenevész...:)) Nagyon kis formás csaj lett belőle! Atyavilág, még most izgultunk értetek!
Köszi Lujzika! (az e-mailt is!) Örülök, hogy jobban vagy!
Riki, jó hogy csatlakoztál a lányokhoz! Kell a vérfrissítés!
Puszi Nektek!
Nekem is mennem kell,őnagysága felébredt.
puszi
Már megint mennem kell, de most nem tudok visszajönni.:((
Puszi Nektek!
Szép napot!
Még jó, hogy van férfi a háznál.:DD Otthon is én szerelek meg mindent.
Már múltkor is mondtam a páromnak, hgy vízvezetékszerelő létére nem képes azt a rohadt csatornát normálisan megcsinálni, majd én...:)