Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk! fórum

Beszélgessünk! (beszélgetés)

1 2
21. csókica (válaszként erre: 18. - Ti7)
2008. okt. 29. 16:51
Szia!!Feldobsz valami témát,és akkor valaki csak válaszol,ez igy megy:))))
20. csókica (válaszként erre: 17. - ESZTI999)
2008. okt. 29. 16:50
Szia!!Szerintem itt fent több az idősebb,mint a 9-12 éves,de attól függetlenül feldobhaszt valami témát,ami mást is érdekelhet.
19. csókica (válaszként erre: 15. - Kriszta74)
2008. okt. 29. 16:49
Sziasztok!!Teljesen igazad van,mi már régen nem tartózkodunk otthon,ezt még a lányaim javasolták,mikor kicsik voltak,hogy inkább azt a pénzt ,ne adjuk a locsolkodóknak,hanem kiránduljunk egyet.
18. ti7
2008. okt. 29. 16:46
Sziasztok!Én is szeretnék beszélgetni ,barátságot kötni mert én sem nagyon mozdulok ki itthonrol.Akinek van kedve irjon.
2008. máj. 24. 21:24
Sziasztok! Eszti vagyok,szívesen beszélgetnék 9-12éves korig bárkivel.Nincs olyan sok barátom.Igazán jó csak egy.Szereznék többet is
16. marcsika74 (válaszként erre: 15. - Kriszta74)
2008. márc. 2. 20:19

Igazad van.Már évek óta mi se tartunk,inkább kirándulunk.Csak az idő legyen jó.

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!!

2008. márc. 2. 20:11
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek. Úgy döntöttem, hogy ezen az éven már nem fogom tartani. Rá fogom beszélni a kis családom, hogy inkább menjünk el vmerre kirándulni. Elegem van abból, hogy én sütök-főzök, energiát, időt és pénzt teszek a készülődésbe és nem jön csak az öcsém locsolkodni. :-(
2007. dec. 24. 17:08

Békés, Boldog, Szeretetteljes Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!!!!

Ui.: Nem láttam külön ilyen fórumot, ezért került ide:)

13. xéni9 (válaszként erre: 11. - Ildy2)
2007. dec. 2. 18:43
Szia! én dolgozom éjszaka, de sokszor egy falatot se kívánok, pedig 12 órás a "műszak"
12. évi75
2007. nov. 17. 20:44
hali! csak mi ketten? többiek?
11. ildy2 (válaszként erre: 10. - Évi75)
2007. nov. 16. 06:35

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szívesen várok mindenkit beszélgetni!

Évi! A fogyókúrához vissza térve: nálam sajnos az nem megvalósítható, hogy este hat után ne egyek mert éjszakai műszakban is dolgozom így mostantól a mozgásra próbálok nagyobb hangsúlyt fektetni.

10. évi75
2007. nov. 15. 19:21
szia, jó éjt! én is nem sokára megyek.majd holnap benézek
9. ildy2 (válaszként erre: 8. - Évi75)
2007. nov. 15. 19:06

Két kicsi mellet még tanulsz is! Gratulálok a sok energiához!!

Még szeretnék én is valamit tanulni, de nem tudom minek érdemes neki állni amiből még hasznom is lehet..

Most megyek, de holnap leszek!

Jó éjszakáT!

Várok mindenkit beszélgetni!

8. évi75 (válaszként erre: 7. - Ildy2)
2007. nov. 15. 19:03

köszi.

én most nyáron fogytam kb 18 kilot. két gyerköccel jól elhagytam magam. sok sitromos vizet ittam, meg kevés kenyér, tészta volt az étrendembe, meg 6 után már próbáltam nem enni.kb 4 hónap. de joban is érzem magam már.

forum?: relait mi a sok? mindig be van kapcsolva a gép kivéve éjjel, de napközben attól függ mennyi dologm van- két gyerekkel nem unatkozom, inkább este vagyok. a domikat leteszem ha tudom.meg most vizsgázok holnap estin csinálom az érettségit, utolsó éves vagyok.most is tanulnom kéne, de valahogy nem birok ráállni.

7. ildy2 (válaszként erre: 6. - Évi75)
2007. nov. 15. 18:55

3 éve vagyunk együtt a párommal abbó másfél éve lakunk együtt.2 éven belül szeretnénk babát, de ahoz még pár kilóttól megszeretnék szabadulni.Elég sok súlyfelesleggel rendelkezem és így nem merek teherbe esni.Pesze miattam is jó lenne pár kilótól megszabadulni

Jobbulást a picinek!

Sokat fórumozól itt?

2007. nov. 15. 18:47

köszi! csak most betegeskedik a kicsi. náthás, de ez mellett olyan nyüdös, hogy már most le is fektettem. holnap szerintem doki.

neked család?

5. ildy2 (válaszként erre: 4. - Évi75)
2007. nov. 15. 18:37

Nálunk már van egy pár centi.

Aranyosak a gyermekeid és a kutyus is!

2007. nov. 15. 18:36
reggel esett, most inkább csak esö féleség van. nem szeretem a telet. sokat kell vezetnem, és a jeges havas uton nagyon félek, pláne gyerekkel.amuy se nagyon szeretem a telet, hideg van, és a hóban is mindig átázok. utálok fázni. de a szép fehér hó az nagyon szép.
3. ildy2 (válaszként erre: 2. - Évi75)
2007. nov. 15. 18:32

Bocsika, de váratlan vendégem volt! Jellemző ha topicot nyitok mindíg közbe jön valami..

Mi azért kimozdulunk ide-oda, de kettesben. Itt a városban nincs más ismerősöm.

Én kis faluban éltem így tudom miről beszélsz..Mindenki a másikkal foglalkozik! :/

Nálatok is havazik?

2. évi75 (válaszként erre: 1. - Ildy2)
2007. nov. 15. 16:44

szia!

én sem nagyon mozdulok ki itthonról. pedig szeretem a barátokat.vannak is, csak messze, meg nem tudunk mindig összehangolni.

és ráadásul kisvárosban lakunk, ott meg mindenki tud mindent mindenkiröl ezt nagyon nem szeretem.nem történik veled semmi, de mégis téma vagy.ezért sem mozdulok ki.

2007. nov. 15. 16:39

Sziasztok!

Beszélgessünk! Várom azokat akik barátokat keresnek.Mivel nem rég költöztem oda ahol most élek és elég fura a munkabeosztásom így a páromon és a családomon kívül nem igazán találkozom senkivel. Szeretnék új barátságokat kötni, beszélgetni. Várlak szeretettel!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook