Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
:DD
Jaja, szerintem M annyira utálja a fogzással járó kellemetlenségeket, hogy inkább gyorsan letud egy nagyobb adagot. :DDD Igaz, így éjszaka már 2 napja alig alszunk. Rengeteget van ébren és nyűgös. Pedig már rutinból adom neki a fájdalomcsillapítót lefekvés előtt. :(
Ja megpróbálhatod, amit én: belenyúlsz a szájába és megpróbálod kitapizni az ínyét. Veszélyek: egy pitbull is megirigyelné a bébi szájzár-technikáját. Bár, én már megszoktam, néha muszáj vagyok megtörölni a gyerek fogait, mert a fogkefét még nem használja. :D
Na én most kiskizóztam magam...Vagyis mi...
Nem tom írtam-e, hogy vagy egy hete baromira fáj az állkapcsom az egyik oldalon. Tnap már nem bírtam, elmentem a dokihoz. Tudjátok mit mondott? Valszeg reuma... :-( Na köszi...öregszem... :-D
Ja,és volt egy eset,amikor Kata még 2 hónapos sem volt,hogy apum megkérdezte:Kata kaphat már málnát?
Erdôn volt,és szedett málnát,gondolta hoz az unokájának.:DDDDDD
De ô hamar megértette,hogy ez még túl korai.
Egy-két esetet leszámítva nálunk sem volt gond,hamar elfogadták,hogy mi a rend.
Anyum volt az, aki próbálkozott idônként,de szerencsére közbeléptem.:DDDD
Egyszer történt meg,mikor nála volt Kata 5 hónaposan,hogy titokban sárgarépa levet adott neki.Szerencséjére nem bírta megállni,és mikor Kata után mentem ,elárulta.Mert biza este,szopi után bukott egyet,és hát mi jön vissza?! A répalé! Eléggé bepánikoltam volna,hogy mi ez,ha ne tudjam,hogy aznap mit kapott!
Az "a" kimaradt: ..., hí A haza.
Bocs! :)))
Talpra magyar, hí haza.....
;DDDDDDDDDDDDDDD
De jó neked, hogy a lányod még csak 2 napja berreg!!
Én úgy érzem, Mintha Zé berregve született volna.
;DDDDDD
A legjobban attól kapok idegbajt, amikor hisztizve berreg....
A hoppáról leszoktunk, nálunk is oppá volt. Már egyáltalán nem mondja, pedig nagyon tetszett. :)
:DDDD
Jobb lesz, ha figyeltek a kiccsajra, mert még a végén hamarosan hazaállít egy vőlegénnyel, aztán stafírozhatjátok! ;DDDDDDDDDDDDDDD
Köszi,ma kipróbálom,hátha így ízlik majd neki.
A tejbegrízt már próbáltam feldobni fahéjjal,meg házi baracklekvárral,de így sem tetszett neki.Persze a lekváros kenyér jöhetne bármikor,bármennyi.
Nincs mit tenni,megunta a grízt.
Ez borzasztó egyébként, hogy mennyire nem lehet sokszor megértetni velük (pláne a nagyszülőkkel -nálunk ez = Anyu), hogy mit lehet és mit nem!
Bár tegnap komoly fejlődés mutatkozott Mammammó (Zé így hívja Anyut :) ) részéről: megkérdezte megkínálhataja-e a máglyarakásból, mert hogy tojás is van benne meg cukor! (Aztán a gyerek kiköpte. De a riszeshús tegnap is nagyon bejött neki.)
Jól fel tudom húzni magam, mikor szépen elmagyarázom, hogy ezt vagy azt nem, mert... majd csak ekkor meg akkor, és az 5. alkalom után is újra bepróbálkoznak. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Hű, belehúztatok a fognövesztésbe rendesen!
Én pont mondtam Apának, nem tudom, innentől kezdve hogyan fogjuk kideríteni, ha történik valami a gyerek szájában, mert nem enged belenézni! Eddig ha nevettetük, azért láttuk, mi történik az első fertályokon, de moost?? Bár elvileg az alsó 2. metszőknek kellene jönniük, de úgye az Zénél egyáltalán nem biztos! Lehet, hogy most növeszt magának két szemfogat valahol. ;DDDDD
Cupp! :)
Álmodjatok szépeket!
Ez még a jobbik eset. Nálunk egy időben egyáltalán nem maradt meg az ülésben és csak szopin nyugodott meg. Bár így, hogy nincs kocsink, csak iszonyú ritkán kerül ilyenre sor.
Mostanában már a babakocsi is unalmas, inkább gyalogolna. De minden második kavicsnál leáll. :DDD
Cupp!
Jó éjt puszi a Tigerektől
Jó 5let. Én azt hiszem, el is teszem magam holnapra, mert bébi már kinyitotta az előbb a szemecskéit. A végén majd nem bírom visszaaltatni. :(
Jó éjt Tiger!
És persze neked is, Tiger!