Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Emilyt csődbe kergetjük a pólóigényeinkkel. :DDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kérhetnék én is egy M-est ebből? :DDD
Tőlem folyamatosan kérdezik, hogy már terhes vagyok-e...jó, tudom, hogy fogynom kéne, nade ennyit??? :-DDD
Asszem csináltatok egy pólót: " Nem terhes vagyok, hanem dagadt!!! " felirattal. A fordítottját láttam Németországban... :-DDDDDDDDDDDD
Szia!
Oksi, és köszi a tanácsot! :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vasárnap beugrottak unokabátyámék. Bébi 3 hónapos, M a tőle szokott lelkesedéssel percenként legalább 2 puszit akart adni neki. Szerinted hányszor kérdezték meg közben, hogy mikor jön a második bébi? Pedig nem is volt itt az egész család... :DDD
Hihihihihi! Este embered megérkezik, és nem érti majd, miért kezdesz el kézzel-lábbal tiltakozni a kistesó ellen! ;DDDDDDDDDDDDDDDD
Bár tegnap egy kisangyal volt, nem is értettem: reggel normális időben ébredés, reggeli szépen betolva, ebéd szintén, utána megfelelő mennyiségű nappali alvás, majd uzsonnára iszonyat mennyiségű banán tök lelkesen, és vacsora is csúszott szépen, pancsolás a fürdőkádban, majd 20 percen belül szundi, és most ébredt fel kb. 15 perce -szépen, nem ordítva. Kicserélték? Vagy elvarázsolták?
Kíváncsi vagyok a mai napra ezek után!
Egy darabig mindig reggel turmixoltam neki, mikor ette a tejpépet. És hogy ne barnuljon meg, csepegtettem rá citromlevet.
Aztán amikor már csak úgy tízórinak magában kapta a gyümit, nem akarta megenni a banánt. Nem értettem, apja ette meg már jó éretten.
Legközelebb a friss, szép sárga, nem barnuló banánból bevágott 1,5-t. Azóta a hűtőben lakik a banán és Zé lelekesen eszi. Én sem szeretem, ha túlérett, inkább olyankor, amikor még nem olyan édes.
:DDDDDD
Íme a második bizonyíték, hogy milyen jó lenne NEked egy melegebb éghajlaton! :DDDDDDDDDDD
"Páduc, oroszlán, gorilla, makákkó,
bambusznád, majomkenyérfa, kókkuszdió,
szavannák, fekete nők,
o-ó-ó, Áfriká!"
(Éljen Pákó! :DDDDD)
Szió,
a husit valóban jó, ha mellőzöd még, várj úgy 7 hó környékéig, ha meg tudod tenni.
A banán nem hazai gyümi, ez a gond vele. :) Alapjában a hozzátáplálást azokkal a gyümölcsökkel kell kezdeni, amik a mi éghajlatunkon megteremnek, sőt még jobb, ha nem import. Gondolom egyrészt a különféle permetszerek, ismeretlen vegyi anyagok, másrészt a gyümölcs "nem napon érése" is lehet az ok. Szóval a banán a citrusfélék v. trópusi gyümik (? :D) táborába sorolandó, így 1 év alatt nem adható.
Na ez az 1 év az, amit nem veszünk figyelembe és még jónéhány védőnő is első gyümölcsként javasolja, vsz. a pépes állag és édes íz miatt.
A másik ilyen érdekes gyümölcs a narancs, ami ugye citrusféle, azaz allergizál. Ne add 1 év alatt, de "vitaminpótlásként" ajánlják a narancslét 2 hós kortól. Ezt add össze! :DDDD