Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Most nézem csak, te már rég elbúcsúztál a másik topikban! Azt nem kell felhozni, mi? :-DDD
(csak zárójelben jegyzem meg, ha végképp nem fogadja el, akkor nem kell adni neki... van más reggeli ital, amit adhatsz - pl. tea. a gyümölcsturmix viszont jó dolog, abba nem kell cukor és elég egy kevés gyümölcs is, épp csak, hogy ízesítse a tejet...)
Azért írtam,hogy még csak kóstolgatja, mert ma reggel is én ittam meg a maradékot. Ő kb. 10 ml-t ivott meg. Ha nem kéri a többit, nem erőltetem. Még úgy is van nekem is tejcim, jobb, ha szopizik. De volt olyan este, hogy lefordult ciciről, és csak szenvedett, sírt-akkor adtam neki este is kicsit,mert már nem tudtunk mit csinálni. Mindig szopi közben alszik el, és akkor nem akart, vagyis nem tudott...
Én sztem úgy fogom próbálni, mint Win, hogy felkelés után, hátha az éhség miatt majd csúszik.
De akkor se tegyél bele cukrot! És punktum! :-DDD
UHHHHHHHHHH!:-(
majd legközelebb!
Én sztem nem kell a tejet nagyon erőltetni. Ha nem ízlik, hát nem ízlik. Majd megissza később. Ha én rá akarnám a tejre szoktatni, ugyanúgy csinálnám, mint a vízzel, mindig megkínálnám egy picivel - a mennyiség így szép fokozatosan nőhet. Mellesleg Peti még nincs elkésve a tejivásról, M fél évvel idősebb és még mindig nem issza.
Nem azt mondta,hogy kötelező bele cukor, de ha végképp nem fogadja el, akkor ezek a lehetőségek vannak.
Én csak próbálom szoktatni az ízéhez, ezért nem szívesen rakok bele én se cukrot. Még csak most kezdtük a kóstolást. Majd meglátjuk. Inkább a reggelihez adok neki. Bár akkor a kaja is csak pár falat.
Bocsi, de véletlen volt!!! Ld: 5642..
Horkoló pasival, pirosbetűs ünnepekkel, meg az érettségivel a nyakamban nem túl jók a kilátásaim... :-DDD
Tegnap pici cukorral itta, ma nem tettem bele-nem nagyon ment. Lehet c. nélkül nem hasonlít az anyatejcire cseppet sem?...
Ezt az 5640est már nem is kommentálom. (d@nu orra lóg)
Ekkora egy baromságot...És ha még 10 féle étel nem ízlik, akkor tegyél mindbe cukrot??? Aztán 5 év múlva nem lesz gondod cipőre... Hogy én hogy utálom a védőnőke, meg a gyerekorvosokat is...
Hát, ez a cukros megoldás nem a legjobb, bár nekem még mindig szimpibb, mint a tápszermaffia. :DDD
Ja, lányom mindjárt másfél és tegnapelőtt találkozott először a Nes***k nyuszival. Teccett neki a nyuszi, ivott mégegyet és ráfogta.
(Összesen kb. fél decit tudtam lecsorgatni a torkán.)
Hajrá!!! Irány az ágy:aludni,vagy...?
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn????
lsd.: 5640...
Ööö, ezt a dolgot esetleg egyeztesd P-vel... :DDDDDDD
Bocsi, miért írtál közbe??? :DDDD
Írok még valamit, aztán megyek nyugovóra térni!
Doki nénik azt mondta, ha nem jön be a gyerkőcnek a tej, akkor tegyek bele 1dl-hez 1kk cukrot,vagy ugyan ennyi cukrot épp csak olvasszak meg---karammellás tejnek, vagy maci kakaó, vagy gyümi+tej--turmix. Ja és ha egyik se jön be, akkor 1 csepp citromlét is lehet tenni a tejbe, mert az kicsapja a zsírt,amit tartalmaz,vagymit....
Te gaz! Áruló! Trónbitorlóóó! :DDDDDDDDD
NA ez már igaz! :-D (Én is kivétel akarok lenniiiiiiiiiiii!!! :-DDD )
Hát tudod, hogy ééén iiis... :DDDDDDDDDDD
Mellbőségben valóban... :PPP
További ajánlott fórumok: