Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Köszi! bár én nem akartam hinni a szememnek a majdnem 13 kg-ot mutató mérleg láttán...(bár eddig is szépen nőtt a súlya:-)
Nem voltunk uh-on, mert a doki nem mondta. Most rákérdeztem, majd megyünk. Barátnőm kisfiának 10 hósan csinálta.
Veled mi újság? Jól vagy? Pocaklakó?
Mint már említettem téma nálunk is a pici, de én tartok attól, hogy bírnám két kicsivel otthon, egyedül-főleg ha jövőre költözünk...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Persze-persze, bemegyek a patikába és már veszik is le a polcról a Cavintont, mi? :DDD
Azok a nyögések annyira jók! :DDD
M mostanában ivás után azt mondja: ahh, mint akinek életében semmi nem esett jobban, mint az az egy korty víz.. :DDD
Egyébként egyre többet dumál. Nagyon cukimuki. A legszebb szó a "nyáu", mi azt mondjuk neki, hogy miau, ő meg átkölti és olyan, mint egy igazi kiscica. Nagyon édes! Volt védőnéni múltkor, azt mondta, 2 évesen 6-8 szót kell tudnia. Azt hiszem, M jól fog teljesíteni! :DDD
...és leszel...
Te igyekszel a kellemetlen részekből előre letudni?
;DDDDDDDDD
Akkor már csak csekély 4 hónapot kell kibírnunk. :))))
Zé egyébként visz mindent, és minél nehezebb annál jobb. Akkorákat nyög hozzá, mintha kamiont tologatna! :DDDDDDD
Iszonyú nagy mákod van, hogy a falhoz állítással kezdtél, a lövés jobban menne ilyen távolságból... Na de majd jön még kutyára szalonna! Lesz még Budán kutyavásár! Vagy mi van...
Szóval inkább vigyázz magadra, mert aztán jön az irgum-burgum!!!
Nem csak a D@nu néni, én is tekerem a nyakad!!!!!!!!!!!
Nem-e???? Mindent, ami mozdítható!!!! :-( Én meg ugrálok, mint a mérgezet egér, hogy nekogy kavics legyen, vagy valami éles dolog...
hihi!
:DDDD
Egyébként helló!
:)))))
Ja, nem lettünk námbörfájv!
Irgum-burgum, szedte-vette-teremtette!
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A gyerkőc felébredt és folyamatosan beszél. Memmem, jajaj, jjjjjjjjo (ez egyenlő azzal, hogy JÓ)
Én a legjobban azt bírom, mikor azt mondja tik-tak. :DDDDD
Mellesleg csodálom,hogy eddig aludt, szinte teljesen békésen...